KK Partizan

1. Hahaha nerealni ste za blazica

Prvo sto ga je "naboo" prstom jebenim a drugo sto kad hoces nekoga da povredis odradis mu bodicek kao muric jaki a ne ovako. Ne znam jeste taj faul videli, to je ono kada mu se muric nije izvinuo?

2. Ili faul pavlovica za jakinih 2+1 kada ga je opalio po glavi pola metra ispod lopte? Ni tu nisam video izvinjenje

Ja licno dok sam trenirao u 99% slucajeva kada nekoga "zakacim" se izvinim ali ima taj jedan kada nekoga znas od ranije, popeo ti se na kurac itd zato nemojte dramiti kao neke pickice male

3. Ako me sećanje dobro služi, Blažić je izazvao onaj najveći incident na utakmici prošle godine, al dobro, sve dok naše igrače povređuje to je u redu. Kontam.

Voleo bih da vidim šta bi bilo, da je na primer Akojon na isti način povredio Bobana.

Znam na koji faul misliš kod Murića i to je isto pičkinski, ali video od zemljaka jbg. A Jaka nije ostao dužan Pavloviću u tom duelu, videlo se.

U svakom slučaju Jaka je govedo, kojem želim karijeru sa mnogo povreda. Ako može već od večeras.

4. Mada sam mogao na nekim forumima da pročitam da je CZT bio 'hendikepiraniji' povredom Milutinova. LOL.

5. Znam na koji faul misliš kod Murića i to je isto pičkinski, ali video od zemljaka jbg. A Jaka nije ostao dužan Pavloviću u tom duelu, videlo se.

kako video od zemljaka kad je zemljak njega prvi raspalio pa posle jaka to isto uradio pavlovicu pa pavlovic njemu pa jaka uboo prstom u oko ovog balvana? Jedino ako mu se nije izvinuo jer ga onomad povredio to mogu da skapiram, ovo sto si rekao ne mogu

Znaci jebe mi se da opravdavam nefer plej ali pre ovog ubadanja na jaki su bila dva necu reci nesportska(da ne mislite da je trebalo da sviraju nesportske mada su mogli ali onda bi morali i jaki) ali pederska faula i ni za jedan nije dobio izvinjenje. Ali kad nekome slucajno GURNES PRST U OKO onda odmah u hag

Nego imate opasan trip kad trazite ratloge poraza

6. Ne znam da li se secate kada smo izgubili fudbalski derbi kad je onaj vas balvan povredio lazovica(najboljeg naseg igraca kakav god da je)? Niko nije kenjao e kme kme namerno ga povredili kme kme zato smo izgubili

7. kako bre niko nije kenjao pa vas trener izasao sa pricom kako smo imali plan da vam sto ranije povredimo najboljeg igraca? tacnije bilo je saopstenje lolo

8. Brate ne kažem da mu je gurno prst u oko, ali ga je dobro opalio po glavi. U toj meri da ga je 'izbacio' sa utakmice, a ako budete imali sreće i iz cele serije.

Da stvarno je opasan trip kada ti izbace prvog centra.

Za tu povredu Lazovića, ako se ne varam je sam trener Zvezde kriv, dečko je i pre toga imao problema sa kolenom i ovaj ga rovitog ubacio na derbi i dečko zamisli prejebao još više to isto koleno. Ako na tu situaciju misliš. Ako je nešto drugo stvarno se ne sećam.

To je ona situacija od pre 3 sezone.

9. pseto, jesi ti kršten, probaš da racionalno razgovaraš sa grobarima dok
    su u menstrualnom periodu?

10. Na tu situaciju sam mislio i kapiram da ga je onaj panj slucajno udario i kapiram da je trener mentol ubacio rocitog igraca. Kapiram i sto ga je ubacio.

Kapiram i da vam je milutinov bitan igrac jer je sve sto imate pod kosem ali vi ne kapirate da je mitutinov podigao loptu kada je jaka krenuo ka njoj i jebiga opalio ga po faci. Bez namere da ga opali. Pa on je samo na ovoj utakmici dva puta zamalo sam sebe povredio o cemu pricamo...

11. Desavaju se povrede jebote to je sport nije sah(znam da je i sah sport nemoj da sere neko). Pa ja sam coveku u beogradskoj ligi(fudbalskoj) nogu polomio kada je pomerio loptu a ja krenuo da ocistim. Pa na basketu pukne arkada ko dobar dan jebote nemojte dramiti sramota je stvarno

12. не лупај, псето, види се на снимку да је блажич, ћокијев човек за прљаве послове, ставио саши два прста у уста. кад се саша вратио у игру, онда је прешао да их гура у очи. СТОП НАСИЉУ НА СПОРТСКИМ ПРИРЕДБАМА!

13. Kapiram i da vam je milutinov bitan igrac jer je sve sto imate pod kosem ali vi ne kapirate da je mitutinov podigao loptu kada je jaka krenuo ka njoj i jebiga opalio ga po faci. Bez namere da ga opali.

Како подигао лопту кад је није ни спуштао. Види се да је мандрил ишао на ово, немој да кењаш.
    https://www.youtube.com/watch?v=AIVDcOSCiko

14. Koji vam je kurac sta se raspravljate fer pleju? auu picku materinu

https://www.youtube.com/watch?v=hWzYWlGIQEY

15. хаха па јес га намерно ударио

16. hahahahah daj nemoj me zajebavati da stvarno mislis da mu je namerno gurnuo prst u oko
    http://i.imgur.com/PhNiEMD.png
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

17. хахахаха али какви све дауновци навијају за овај партизан

18. Ako pričate o namernom povređivanju evo tipičan primer. Za tipa pešes minuta jedno petsto faulova, tačnije, u svakoj prilici kad je dobio loptu bio je fauliran, dok nije izašao zbog povrede.

http://www.dodaj.rs/f/1X/G5/fmg2myz/2015-01-10t221855z718207.jpg

Blažič jeste krvnički udario Milutinova, al kome bi palo na pamet, čak i da je hteo da ga povredi, ee ajde da ga udarim u oko, da ne vidi na jedno oko pa da izađe napolje.

Pritom to mu je bio prvi faul, logičnije je da je napravio bar još jedan, dva, pa kao da bude "nervozan", opet kažem, ako je hteo namerno da ga povredi. A to da li je hteo il nije, zna samo on.

Al pre će biti da da je to još jedno vađenje, "eto povredili nam Milutinova, najboljeg igrača na planeti i ne čudi što smo izgubili".

19. Po meni izgleda da ga je zveknuo namerno. Tj da je popizdeo sto mu nije mozda sviran faul, pa da je namerno hteo jace da ga zvekne. E sad, da je namerno hteo prst u oko da mu gurne, to samo retard moze da veruje, ali da ga je namerno puko-jeste.

20. Како подигао лопту кад је није ни спуштао. Види се да је мандрил ишао на ово, немој да кењаш.

Dobro nije je podigao nego je odsecnim pokretom karakteristicnim za hvatanje lopte u sportu nastalom u americi i nazvanom kosarka pomerio loptu u nameri da je zadrzi u svom posedu u vodoravnom pravcu u smeru od svog tela ka severnoj tribini hale pionir i popio sljagu po faci

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.