KK Partizan

1. Da naravno, svi smo složni u glas da je Milutinov najbolji centar na svetu, koji više dominira nego šek u najboljim danima. Dionisijo, ne seri.

Koliko jedini centar znači ekipi, o tome valjda ne treba da se raspravlja. Nije ista situacija kada ti se povredi igrač gde nemaš adekvatnu zamenu i tamo gde si popunjen sa tri igrača, istog ili približnog kvaliteta.

Npr. ne sećam se da je bilo plakanja kada prošle sezone nije igrao Musli na par utakmica finalne serije jer je bio 'bolestan'. Imali smo 4 centra plus Lovernja, pa se nije osetilo. I sigurno se eventualni neuspeh ne bi opravdavao njegovim neigranjem.

2. Dobro, nesto govori i to sto nisi spomenuo Evandra. Ako si mislio da sam ozb sa tim "najbolji igrac na planeti zemaljskoj", onda ni nemamo o cemu pricati. Iz vaseg "tabora" su stizale izjave kljucni igrac i sl. Kljucni igrac je bio BB u domacici, Milutinov je vazan igrac, jedan od 6-7 ali ne kljucni.

3. Koliko jedini centar znači ekipi, o tome valjda ne treba da se raspravlja. Nije ista situacija kada ti se povredi igrač gde nemaš adekvatnu zamenu i tamo gde si popunjen sa tri igrača, istog ili približnog kvaliteta.

niko brate ni ne spori da vam je bitan za ekipu kao jedini centar kakav god on bio samo vam govorim da sam siguran da blazic nije isao sa namerom da ga povredi
    sto blagoja kaze cak i da ga je namerno udario nema sanse da se nadao da ce ga povrediti

4. Ko vas jebe pa pljujete velike pare na Ajfona, bolje da ste centra doveli, ali veliki mag zna najbolje.

Ekipa nema pleja i centra, on dovodi beka šutera. To je to kad mag skautira.

5. Nema teorije da ga je namerno zveknuo i to jos u oko, krenuo je loptu da izbije, sad sto je promasio ( ugao od napred onaj ) jebi ga, desi se. Kolko moras da budes retardiran da bi pomislio da je on hteo bas u OKO da ga strefi. Izgovori cisti, i alibiji za eventualni 3-0 swipe

6. E, samo da dodam jednu stvar u vezi ovoga: da je milutinov ostao na parketu ostao bi i bobiska koji ne moze da se juri sa macvanom tako da ste vi mozda i vise dobili ovom povredom nego mi. Deluje ko da se sprdam ali ima istine ozbiljno

7. Nema teorije da ga je namerno zveknuo i to jos u oko, krenuo je loptu da izbije, sad sto je promasio ( ugao od napred onaj ) jebi ga, desi se. Kolko moras da budes retardiran da bi pomislio da je on hteo bas u OKO da ga strefi. Izgovori cisti, i alibiji za eventualni 3-0 swipe

лол, угао од напред онај. зна се где је овај мучки напад смишљен!
    http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/nebojsa-covic-1388966652-422907.jpg

8. realno, milutinov treba da zahvali blažiču za ovo. nikad se o njemu nije ovoliko pisalo, još će da ga proda negdje masno dulo na osnovu ovog publiciteta sad.

9. Ал измилели цигани да бране мандрила :)

E, samo da dodam jednu stvar u vezi ovoga: da je milutinov ostao na parketu ostao bi i bobiska koji ne moze da se juri sa macvanom tako da ste vi mozda i vise dobili ovom povredom nego mi. Deluje ko da se sprdam ali ima istine ozbiljno

Ово као оно кад је играно 3 на 5 па је Радоња рекао да смо у ствари ми боље прошли јер су нама играли носиоци а вама морали играчи с клупе.

10. SAMO VAM SE CINI DA GAJE UDARIJO BLAZIC, U STVARI POGODIJO GA JE COVIC SA TRIBINE NOVCICEM KOJI MU JE DAO RUS A OVOM RUSU ARAPIN!!!!12

11. Ово као оно кад је играно 3 на 5 па је Радоња рекао да смо у ствари ми боље прошли јер су нама играли носиоци а вама морали играчи с клупе.

ne zajebavaj. igrali smo bez mvp-ja el a vi bez milutinova pa vidi ko je vise bio ostecen

Doduse vi ste izgubili prednost na 4 samim tim ali kako je luka kapiten krenuo da kara konjsku glavu mozda i bolje sto se sklonio da ga ne blamira vise

12. Много ти је глупо резоновање, то што сте играли без МВП-ја ЕЛ је била ствар избора, не морање.

13. SAMO VAM SE CINI DA GAJE UDARIJO BLAZIC, U STVARI POGODIJO GA JE COVIC SA TRIBINE NOVCICEM KOJI MU JE DAO RUS A OVOM RUSU ARAPIN!!!!12

није него либијац

14. Pa pseto, nismo mi krivi što je Radonja mongoloid pa ne ume da iskoristi pravilno situaciju kada ekipa nema centra klasičnog na parketu.

Tvoj centar ne može da juri našu četvorku. To znači, treba da postavim zonu 2-3 ili 1-3-1 koju već igra ove sezone, i time smanjuje mogućnost on juri bilo koga jer čuva prostor. A opet u napadu drži najdominanijeg igrača.

Mislim pobedili ste pa se o tome ne priča toliko, verovatno da ste izgubili bi ovom glava bila na panju.

15. Truce mojne postavljas fotke Covica, znam mu snaju, to mu dodje kao kacenje licnih fotografija!!

16. Hoću reći, ne može povreda našeg igrača da više šteti vama nego nama. Jer da je tako mi onda ako povredimo i Mačvana loše vam se piše!!!

17. Truce mojne postavljas fotke Covica, znam mu snaju, to mu dodje kao kacenje licnih fotografija!!

дај ми слику његове кухиње, па да заменим и да ставим "зна се у чијој кухињи је смишљен мућки напад".

18. Dobro, dobro, ne morate biti bukvalisti, ispalo je tako da bobi nije igrao a mogao je igrati...valjda ste skapirali sta sam hteo da vam kazem...

Ckm, mogao je igrati i obicnu zonu i ona bi bila delotvorna mada mislim da je bobi najkorisniji u 1-3-1

Slazem se da bi ga rastrgli da smo izgubili ali covek je "rizikovao" i bobi je svez za veceras a pobedili smo i opet kao i cele sezone navijaci ga pljuju a on covek odradjuje posao.

19. Sa zonom bi inace rizikovao da udjete u seriju trojki a ajfon je bio na parketu

Posle usao tepara pa usao i bobi i stali smo u zonu

20. Jedna stvar je definitivna, Dule ne ume koristiti Ajfona. Takav igrač ne može da igra ovo što je igrao večeras. I Gaudlok kada igra ima loptu kod sebe. Jebi ga kontra profuktivan ume da bude i sa loptom. Ali je mnogo lošiji po ekipu kada nema loptu. Jer ne igra kvalitetnu odbranu, a nema doprinosa u napadu.

Zna li se nešto da li će jednooki Džo igrati večeras? Ili je CZT opet u problemu? :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.