Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E i jel igraš još erepublik?
Ne igram, smorio nekad prije 18 mjeseci.
I popuši i ti kurac, ciganje.
ja ušo pre neki dan poslaše mi mejl
GOWNO
Kakav je sad, na šta liči? Ja sam zaboravio i user i šifru.
Pizdo jedna ravničarska.
Nego jel gledao neko tekme iz podgorice?
Kradu sudije ono je nevera. 2x isti scenario.
Pilepica narokaju faulovima u prvoj cetvrtini, puste rvanje na Bilanu, i naravno svaka sumnjiva situacija ide u korist Buducnosti.
Moze solidan klip od 10ak minuta da se napravi na YT>
Ja bih volo da prodje buducnost, taman da ih nabijemo u finalu i osvetimo se za ono divljastvo pre mesecak dana
Mnogo bre bolje tim izgleda sa teparom nego sa ajfonom definitivno treba veću minutažu da ima od crnje
Ne kažem da je tepara bolji igrač al tim je uigraniji sa njim u timu
Eo čim je crnja ušo ne možemo koš dubodemo
Тепара је одличан играч ал ето, нешто не може да преспоји у глави.
Tepara gura kocku u krug nevera da je dao 9 poena
Тепић је интелигентан дечко (не мислим на играчку интелигенцију), па мислим да га то некад и јебе онолико колико му понекад помаже.
Milutinov stavio mvp-ja u dzep
Morali smo vise da vodimo na kraju trece...
Ovo što kaže mlatoni mogli da prelomimo u napadima na +13 i +14
JEBI GLUPE LIMENKE MAČVANEEEEEEEEE
Тепара М В П Рутински јебање, као и ...колико 20 година уназад.
аууууу, каква спортска правда. памтите ово, људи, ово се не виђа тако често у спорту. дајте чим изађе постер са рампом милутинова блажичу. да одштампам у оригиналној величини и окачим на зид.
6 slobodnih bacanja za celu utakmicu... a rukometnu odbranu igraju. Izgleda sa smo se opasno zakacili s Abom ...
A sad dezinfikovati Pionir, isterati smrad i vonj, pa im se usrati na zivot cemerni
Meni i dalje nije jasno kako su izveli da naprave 4 lične do 7:30 a napravili peti na fazon minut
EDIT u trećoj
ја ћу да будем човек па да честитам победу данас и пласман у евролигу за који дан, јебига не може се ништа урадити са женском полном пичком у гаћама
Zvezda je bila nadskocena i tu je kljuc vitkorije vecerasnje.