KK Partizan

1. i standardno treca cetvrtina koja ih jebe cele sezone

2. E e e ovo sto je Truc rekao, moram da donjloadujem u HD-u pa da odstampam da stavim na zid, uz duzno postovanje ciganima. A i stvarno me prepade Jaka, gledam lik ide ladno niz livadu da polozi al jbg Milutinov je Milutinov.

3. аууууу, каква спортска правда. памтите ово, људи, ово се не виђа тако често у спорту. дајте чим изађе постер са рампом милутинова блажичу. да одштампам у оригиналној величини и окачим на зид.

http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/EYJRXsq.png

Nema na čemu

4. Млатони
    Morali smo vise da vodimo na kraju trece...

Andrić mongoloid. Ima pravo Zapata, ciganin je to. Ne Zapata, Andrić. Primi loptu iz trka, poluokret, MW ispod koša ostao, i ovaj kreće na ulaz, i ne ume, pa baca lptu u kontru protivniku. Kreten. Infarkt mi je zamalo priredio. I sve to na +15. I onda Dženkins fauliran kod kapice, a ovaj mu daje ceo dvokarak za 2+1.

Ajfonova najbolja utakmica do sada, iako je promašivao dosta, ali mislim da ju je on i prelomio. Kada je izmislio 5 poena za redom.

Ne znam da li je neko primetio kakva je rezlika u sudijskom kriterijumu kada CZT nije u bonusu i kada uđu u bonus. Kada naprave 4 faul u četvrtini, sudija kao da isključi mogućnost faul na igraču Partizana, udri u meso Grobar je to. ŠEST bacanja za celu utakmicu, a ovi bili u bonusu od toga 25 minuta. Pa izvinite kakvu oni transformaciju dožive posle toga.

Evo koliko nam ne znači Milutinov.

Sada da iskorstimo domaći teren. Maksimalno. A ne bi me čudilo da ovi imaju navijače, ipak su ih izborili na parketu.

5. dusan1001
    Meni i dalje nije jasno kako su izveli da naprave 4 lične do 7:30 a napravili peti na fazon minut
    EDIT u trećoj

Znači nisam jedini primetio. Da je bio normalan sudijski kriterijum, šutnuli bi barem 20 bacanja, a ne 6. I rešili bi pitanje pobednika mnogo ranije.

Pa ono na Mačvanu, čovek ide na ulaz, daje, neki radnom igrač CZTa skače, bukvalno skače u njega i odbija se od ovog, faul ništa. Mislim da je bio Kalina. Jasno mi je nisu htele sudije da ga opterete četvrtom ličnom.

I onda MM baca pionir u trans. lolo

6. Jel mi ovo skinut ban jer smo jebali Zeleznik? Krivo mi sto sam bio u nekoj kafani, pa sam stigao tek na 3. cetvrtinu - ukljucujem TV, a ono 15 razlike, FMP ne zna sta se desava, otkud sad ovo, a bogami je i nas poremetilo tako visoko vodjstvo, ne cudi me da smo pali.
    Inace definitivno igramo do kraja serije zonu sa niskom petorkom, em sto Radonji treba mesec dana da skonta kako da to resi, em sto izgleda tesko mozemo drugacije da pariramo.

7. Ali ono u trecoj mi je bilo tako klasicno CZT.
    CIm gube malo vise, odmah sami sebe pobedjuju.
    Al zato mi nimalo nije licilo na KKP da ne zna da iskoristi onu smusenost i nedostatak odbrane, nego popustismo i bukvalno ih mi vratismo u zivot.

8. Mislim da je tu bila greška što je igrao, malokrvni Andrić(na obe utakmice), usrao se posle onog otvorenog promašaja. Marinković ima više štofa od njega, i mora da se istrpi i u ovakvim utakmicama.

9. Andric je urnebesan, sinoc kad mu je ispala lopta, on se u 2 sekunde iscimao 147 puta "gde je, gde je, gde je".

10. џерико, одбанован си да би учествовао у такмичењу псотерџија. ај само немој да зајебеш него учествуј.

11. Ja sam na to i zaboravio - a kako i ne bih, kad sam bio u egzilu, a zna se da zdrav covek ima hiljadu zelja, a apatrid samo jednu.

12. A jbg, vrv je i Dule koristio taj njihov prazan hod da ubaci Adnrica i odmori Pavlovica, Murica, i Milosava (ne secam se jbg tacno ko je tad igrao).

Ajfon me malo neprijatno iznenadjuje sa onim trcenjem kod "gradjenja" napada, cesto upadne u udvajanje, bukvalno iz poziva , ocekujem oko njega dosta kretanja oko blokova, pa makar i samo napravio krug.

AL zato me pozitivno iznenadio sa onim lepim iskoriscavanjem ispadanja hrta i onom tricom. Usudicu se da kazem i odlucujuci poeni u tekmi. Da nije onde vratio na +6, jako tesko bismo izdrzali.

13. Ima sada snimak na SK 3. Počinje upravo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.