Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ljudi, i ako puknemo u nedelju, nista strasno. I pre sezone smo znali da ce ovo biti najzajebanija sezona u poslednjih nekoliko godina. Ne zato sto su se oni pojacali , nego zato sto smo mi drasticno spustili kvalitet tima (al samo za ovu sezonu, posto ce nakon svake tekme nasi igraci biti samo bolji i bolji). I pored ubedljivo najlosijeg tima u poslednje vreme, i dalje smo u borbi za trofeje. Do F4 ABA lige ima jos 2 meseca. Znate li vi koliko je to vremena? Do tad Musli moze da postane najbolji centar lololo :D
IMA JEDAN TIM!
Slažem se sa Gazimudom potpuno. Trofeji se dižu u maju. To sam im govorio svih ovih godina kada su nabrajali kako su jači na svim pozicijama pa onda gledali basket do polovine oktobra samo lololo
Ali, opet sam mišljenja da moramo da ih klepimo u nedelju. Čisto da pretrnu i da se vrate u glavu scene silovanja.
Sve je ok,al samo treba posle ove sezone da pokazu izlaz Cakarevicu i Milosavljevicu,pogotovo ovom prvom,covek prima 175.000 a ne znaci bukvalno nista cak ni u odbrani a jos manje u napadu,niti su sta njih dvojica napredovali od igre u Radnickom,promasena investicija.
Što bre brate Milosavljeviću? Dečko gine za svaku loptu, igra mnogo bolje i u napadu a svrstavaju ga u par najboljih defnazivca u Evropi?
Milosavljević je od naredne sezone, kad Lučić ode, naš sledeći kapiten naviknite se odma vi što ga ne volite.
Brate, uzmi samo 3 minuta jedne cetvrtine posmatraj SAMO MILOSAVA i skapiraces da decko nije normalan kako igra.
Da nam nije njega bilo, ko zna koliko bismo jos poraza imali.
Posle Lucica, najkonstantniji igrac ove sezone.
Cakar moze i sad da ode.
Мени само криво што ће Лучић да оде. Не знам што смо играли са толико младим тимом ове сезоне, ако ће и овако да буду распродати најбољи. Нема смисла никаквог. Да су нам остали Рашко и Кецман, била би друга прича тотално.
Gagi zemljak mašina, ako njega treba da oteraju onda nikog ne treba da zadrže.
Džoni i Gazimudo rekli dosta pametnih stvari. Nema veze i ako izgubimo u nedelju, samo nek momci nastave da se bore i da ginu i niko normalan neće ništa da im zameri. A imaće ogromnu podršku, Grobari su počeli da se bude i posle svih događaja ovog vikenda ne sumnjam da će u narednim utakmicama u Pioniru biti pakleno.
A jeste li vi bas toliko sigurni da ce Lucic da ode?
Ja nesto nisam ubedjen. Ok, znam da ce biti ponuda i da je decko stvarno postao ogromna igracina,a pritom jos uvek napreduje,al mislim da je sigurno pao dogovor Duleta i Danilovica da ovi MORAJU da igraju zajedno bar 2 godine.
a i Lucic je grobarcina teska, uz to kapiten, verujem da ce otici samo kad to bude finansijski neophodno klubu..
Ako su Veseli i Novica mogli da nas ispostuju, verujem da ce i Luca.
Nzm kolko si ga pratio dok je igrao u Radnickom od tada uopste nije napredovao,cak je mozda i stagnirao. On nema nikakve finese,to da je borben to stoji al to mu je jedina prednost i zato cesto moze da se vidi kad pobije glavom u par protivnickih igraca. Ok je za neki bekap al za onolku minutazu nije. Nema veze ko je kapiten bio je i Pera pa je imao minamalan doprinos zadnjih sezone. E da i npr. Cakarevic nas, je skuplji od Nelsona Zvezdinog.
@gazim gledam pa zato i kazem,cak mi je bilo i zao kad je uzimao Kecmanu minute kod Vlade Jovanovica a nije opravdavavo uopste.
Не знам ја, брате, али овде се већ сви опростили од њега. :Д
To sam pričao još od Budućnosti, atmosfera na tribinama je i pored svih podela odjednom počela da bude sve bolja i bolja a posle ovog će biti još paklenija.
Jebeš mutirana govna i vikend ima još mnogo da se igra.
Sreto znalo se da će makar jedan da ode. Mislim možda Lučić i ostane ali teško trebaju nam pare. Bilo je planirano da jedan od dvojca Gagić, Musli napravi ozbiljnu sezonu a da Milutinov stasa uz njih pa da jedan od ove dvojice bude prodat a Milutinov zauzme njegovo mesto. Već je sad očigledno da ćemo teško prodati nekog od njih dvojice pa onda mora da ide jedini tražen igrač- Lučić. A i ističe mu ugovor sledeće godine, pitanje je imamo li mi da produžimo ugovor sa njim.
+1121231
И ко је тукао мусавца?! http://youtu.be/BuAkcYfJyEk
Све је јасније шта је урађено, да је утакмица морала бити изгубљена јер је план да се ове сезоне по свеку цену сруши Партизан, па се потурају свакакве приче о ''тортури Партизана дугој 12 година''. ЛООООЛ. Прљави мали послови типични за мале клубове.
Друго, и да су га тукли - то је посао који жандармерија треба да реши, никако не може да буде оправдање (званично оправдање (пардон, саопштење)) за освајање титуле издато од стране руководства Фабрике Металних Производа и крагујевачке полиције после прекида) то да су њихови навијачи кренули да бране овог, па је онда упад на терен оправдан. Алоо, о чему се то прича, ко је овде луд? Смешно.
Капитен рекао све http://youtu.be/d_zXvC-AsO8
Али, наравно, нема везе, нама не завршавају титуле кримоси, ми не освајамо титуле ван терена и наш капитен не моли делегате да се прекине утакмица када не иде. Типично за мале клубове.
Bolje je tako pa ako na kraju ipak ostane da slavimo a ako ode nikom ništa već smo prežalili :D
Nije u Luči problem on je dve sezone igrao za rezerve dok su neki od njega mlađi dobijali šansu u prvom timu. Čekao je on uvek, kontam da bi i sad ostao ali ako nama pare zatrebaju da platimo ostale igrače neko mora da ode.
On je već treću sezonu u prvom timu a prošle i ove godine je jedan od ključnih igrača. Od Novice nisam gotivio nekog klinca toliko kao njega. Ako ostane biće do jaja!
Nažalost, što se tiče odlazaka stvar je jasna - ako ne bude bilo para jedini način da se zaradi je prodaja, a u tom slučaju prva opcija je Lučić iz prostog razloga što će biti najtraženiji i najskuplji. Kad ne bismo bili u tolikom finansijskom kanalu sigurno da ga ne bi prodavali, on je projektovan kao vođa ovog tima pa ne bi bilo imalo smisla prodavati ga već posle jedne sezone. On bi kao veliki Grobar sigurno najviše voleo da ostane ali druga stvar je što našu transfer politiku diktiraju finansije.
Ma bre ovo za navijače je smešno da smešnije ne može da bude, došo lik da nam marne zastavu i dobio preko picke a izgleda da ga čak nisu ni bili. Al to nije provokacija da on pokuša da ukrade zastavu, ma ne, ma kakvi. Uzoran mladi momak se slučajno našo u našem kopu moš misliti. A pandur koji je inače dao izjavu da su naši sve počeli je ganfer. Daleko bilo.
Svi smo sve videli a oni nek veruju njihovoj svetosti ćoravom mafijašu.
Dobar tekst sa svim sranjima koje su pravili prethodnih godina i svim prekidima:
http://partizan.net/srpski/?p=9493
Evo da i ja kažem neko svoje mišljenje sada dan nakon kraja kupa, onako mirne glave, gledajući samo košarkaške aspekte i teren gde smo mogli da tražimo pobedu, pošto je sve očigledno bilo rešeno negde drugde.
Problem je bio na poziciji 4. gde smo se morali odreći Lovernja, a nesrećni Gordon se nažalost povredio, te je to po mom mišljenju to bio presudan faktor za poraz Partizana. Nedostatak klasične četvorke. U nedelju igramo sa dve četvorke. Razlika će bti evidentna.
To se pogotovo videlo u ponedeljak, kad Gordon više i nije mogao da igra, iako je sa jednom rukom igrao odlično, kada su u rotaciji bili Gagić i Musli, dobar skok, ali spora odbrana, druga kombinacija je bila jedan od ove dvojice plus lažne četvorke Lučić Bertens, to nije išlo na ovoj utakmici, nažalost.
Sada u nedellju očekujem da odigraju maksimalno borbeno, i da na terenu pokažu da su bolji, kao i prethodnih 12 godina, ne sumnjam da će se Ćoki postarati da bude neregularnosti (očekujem ciganina okačenog o koš Partizana k'o u železniku, ne bi čudilo i da cigane smeste iza naše klupe), ali sve je to deo sporta, po nečijim shvatanjima.
Pa ne znam, ja sam nešto siguran da ostaje Lučić. Ne bi se pravio mlad tim koji će se rasprodati. Da nema keša i volje da se zadrže išlo bi se na oprobani recept. Ove godine se odustalo od toga, baš zbog činjenice da će ovi momci igrati par godina zajedno uz još koje adekvatno pojačanje.
Inače posle ovog u nedelju sam pomislio da će možda mladim igračima kao što su recimo Lučić i Bogdanović ili mladim strancima poput Vestermana ili Bertransa, da se ogadi srpska košarka, ali nekako sam se umirio posle Lučićeve izjave i vidim da želi da ostane.
Odlično. Em što ni ova sezona nije gotova, 'em što će se ovde još košarke igrati, a zna se kako prolaze tvorevine poput FMP-a.
Izjava Aleksandra Vučića:
Meni deluje da je Čovićeva šizofrenija otišla predaleko i da je režiranje onoga što je režirao u nedelju jako loše, zbog toga što ga nije briga za moguće žrtve. Momenat kada bude njegov klub tonuo, biće momenat kada će postati još ekstremniji i luđi. Nije ga Džaja džabe udario, a nije ni Vučić ovo džaba rekao.
Na stranu to, opet tekma za vikend, nadam se sa više košarke, manje tenzije i nadam se da će jednostavno bolja ekipa pobediti. Makar su igrači oba kluba u nedelju pokazali da, osim sitnih, normalnih čarki, oni mogu da se kontrolišu.
Nego, čuveno pitanje, prenosi li RTS derbi, ili će opet Radnički da prenose k'o u prvom delu sezone?