KK Partizan

1. Za sada nisam našao da će biti.

2. Bice strimova sigurno,a ako vam je net prespor za to, odvojite 200 kinti i gledajte u kaficu. Ja iz principa nista ne gledam na RTS.

3. Gledaću u kafiću gotovo sigurno.

4. Arena sport ima prava na ABA ligu, sto je odlicno jer imaju 2 daleko najbolja komentatora na daleko, a sto se igre tice ja sam presretan sa igrom protiv KK(BOGCEZNATIKAKOSEZOVE) i mislim na tekmu, a ne na onu sramotu od 10 minuta sto su neki nazvali nastavkom finala, ako ovako u nedelju budu igrali odlicno, Lovrenj moze odlicno da zamjeni Gordona i toeto. Nek nam je sa srecom, i da ne bude opet malverzacija da napokon mozemo pogledati odlican ''derbi''

5. Ništa, onda da odmorimo do otvaranja Derbi teme lololo

6. Сад сам код ових других написао - утакмица се није ни требала, а није се ни морала одлагати и то је факат. Ви сте против Будућности, ако се добро сећам, играли након неког срања које су њихови навијачи правили пре пар месеци.
    Другачије би свакако текла утакмица, да ли би и даље Звезда Београд или би ви победили не знам, али би свакако текла другачијим током, а и утицај навијача и моментум би играли енормну улогу. А и лепо је Шаренац рекао, као да се играо неки пријатељски турнир, а не финале Купа Радивоја Кораћа, чије је име укаљано због неколико појединаца. Одлагање утакмице је пиздински, свидело се то некоме или не и што се тиче ове утакмице је Лучић у праву што је рекао.

7. A bre u Vršcu se onomad igralo i tri na tri, a ovo nije moglo da se završi, a bre jebeni atinski derbi gde je igrač pogođen raketom u glavu je odigran nakon intervencije policije. Kakva je u kragujevcu izostala, ne kažem da je nije bilo, ali je veći deo publike trebao da bude van hale.

8. Šta je tu je. Ne plače se za prosutim mlekom, kakvi god da su razlozi zašto je prosuto.
    Mi smo izneli neke tvrdnje, koje treba da dokažemo na terenu narednih meseci. Naravno, nadam se da ljigavi Čović neće izvlačiti iz rukava opet ovakva sranja i da ćemo imati normalnu atmosferu da dokažemo mi našu poentu, oni njihovu, jer neće niko dokazati ko je tu bolji ako se budu događale slične stvari i igre.
    Opet, ako bude sve normalno, što sumnjam da će biti, poučen iskustvima sa njima, onda ako nas pobede, možemo samo da čestitamo.
    Računi se svode na kraju sezone, a mi smo u igri i dalje.

9. I ja saumnjam da će sledeći meč biti 100% regularan, ali opet nadam se da Čoki neće po ABA ligi praviti tolika sranja, jer kažnjavaju mnogo više, a u stanju je i tamo da zasere mnogo.

Ukoliko nas pobede, čestitaću ima na derbi ili ovoj temi, pošto znam ovu iščitavaju s vremena na vreme...

PS: Nadam se da će im igrati Nelson, da ne bude posle kuku majko zvezda, pardon FMP osakaćen...

10. Koji će moj Ćoki na terenu, brale nisi trener, mrš sa parketa!

11. Inače danas sam se mnogo smejao.

Pričam sa jednim drugarom, isto je Grobar i ja kao nešto besan na Čovićevu izjavu da je Partizan vršio torturu i on mi kaže: "Pa pta zar nismo? Matori, ako u nečemu vladaš kao mi u fudbalu pet godina, to je dominacija. To je jebanje. Ovo je preko deceniju. Znaš li ti šta je to? Pa meni se ta rečenica svidela, jer oni su mogli da izraze šta osećaju i šta su doživeli i eto, jedan od njih je rekao naglas."

Ladno je u pravu. Tortura.

12. DŽONI VRATI MI PLUS!!!!1123

lolo, Upravu je čovek.

13. Jeste u pravu...nego da se vratimo tekmi u nedelju...u kolko sati se igra? I da, valjda je Dule skontao da Savovica treba pustati da suta, retko precenjen igrac, dok eto malo treba stisnuti Rakocevica, i malog Ducijevog...da se ne ponovi ona sramotna serija...

14. Ja baš naprotiv Džanki mislim da se treba napravit fora u odbrani ko što je neko reko pustti Rakoča da divlja. daće nam on preko 20 poena , 90%. A na ostalim krvnička odbrana fazon bed bojsi iz detroita, nači da im se polome ruke. Rakoč i da izdivlja do 40 poena, opet neće biti dovoljno, a tu je i Gordon koji sada ima DVE ruke! Oću reći, padaće banane.

15. Ma izmori se Rakoc, pocne da baca kamenje...

16. Ma izmori se Rakoc, pocne da baca kamenje...

To se nije moglo videti u KGu pošto je imao dobrih 20 sati odmora za poslednjih 15 minuta utakmice. :)

17. Ovde nece imati odmora :)

18. I to sto kazes lolo

19. Kod mene na fejsbuku pregrst musavaca koji su u fazonu
    "koje su picke ovi grobari, nasi slucajno zalutali na njihovu tribinu, a ovi pisali po njima".
    Skoknem na njihovu temu na vuki, vidim i oni vrte istu pricu iako im je Predrazinjo,koji je izgleda bio na tekmi, rekao da su onu dvojicu zandari odveli pre nego sto su cigani uleteli.

Sad i definitivno mislim da im salju cirkularne mejlove u kojima pisu glavni argumenti i tako to.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.