KK Partizan

1. Huventud izneverov'o

2. Hocu da kazem da je po mom misljenju bila samo licna greska Pavlovica. Ajde nek bude i nesportska.

Ne moze da bude samo licna, ili je obostrana ili je nesportska, ipak Pavlovic lezi na zemlji. Svakako blize nesportskoj, druga je stvar sto Lazic slabo prati fudbal, pa ne zna da treba da padne ko pokosen.

3. Dobro, slazem se da je trebala nesportska Pavlaki, ipak je on na zemlji i hvata ga za nogu

4. Ajfon vam je juce resio tekmu sa 5 vezanih poena, onim polaganjem i trojkom.

Dobro ste igrali, dobar procenat suta i odlican skok. Ceracemo se mi do pete.

5. A sto je najjace juce vi imali 40% za 3, mi 39%.
    To su dojajni procenti

6. Brate imali ste u prvom poluvremenu fazon 52 posto ukupno, procenat vam je mozda u poslednjoj cetvrtini opao, sto je i realno, ne moze celu tekmu da ide.

7. Pa dobro, samo kazem da su visoki procenti i jednima i drugima.

I vama je nakon prvog napada bio 100% pa posle opao :)

8. Isto tako je smekerski na konferenciju doveo igraca koji je povredio naseg, umesto decka koji vam je resio tekmu - Kalinica.

nisi razmisljao mozda da je bas zato i doveo blazica - kako bi se ovaj javno izvinio, rekao svima da mu je zao itd.
    Jbg, Radonja je realno podosta tanak trener, al je kao covek maksimalno korektan, nema mu se sta zameriti. Odmerene izjave, ne komentarise sudjenje i druge ekipe, sve na mestu.

9. A ovaj se izvinio u fazonu "biju i nas pa ne kukamo".. respect za njega.

A Radonjina izjava 'sledece godine cemo imati jos vise pobeda u Evroligi" nije podjebavanje?
    To sto neko nije na glasu da je provokator i da pecka ne znaci da to i ne radi.
    Kao sto nije svaka Duletova izjava prozivanje tako nije ni svaka dejova iskljucivo u vezi CZT.

10. Skočimiš
    Kakav je sad, na šta liči? Ja sam zaboravio i user i šifru.

Pizdo jedna ravničarska.

Sranje, ništa mi nije jasno promeniše izgled.
    Ti si mrtva to sam video lolo

11. Ne verujem da je Radonja podjebavao, nikad ga nisam video da kaze nesto nekorektno, a normalno da mora da se hrabri za EL, i da ubedjuje i tim u sebe da su jaki i da mogu da prodju dalje.

12. Da, al pre svega je rekao da mu nije bila namera i da mu je zao sto je to uradio. To sto je napaljeni magarac i sto se ponasa kao dete, to je druga stvar. Ne moze Radonja uticati na to sta ce ovaj u afektu reci, ali siguran sam da ga je zato i doveo. Nemojte sve gledati kroz provokaciju, previse vas je Dulo nahranio mrznjom.
    Kod te izjave fali jedan vrlo bitan prefiks - NADAM SE. Nije rekao da je vec u evroligi i da ce useravati protivnike, vec da se nada da ce da izbori evroligu i da ce uzeti jos vise pobeda.
    Ponavljam, kakav god da je trener (a mislim da nije los, samo ne ume da vodi tekmu i da se snadje u trenutku) odajem mu priznanje sto je i ove sezone (prosle narocito nakon svih onih prepucavanja) uspeo maksimalno korektan da bude. Gospodski. Ne trazi opravdanja i to je to.

13. Pa klk god on bio fin kad izjavis da ces imati vise pobeda u EL dogodine,a o plasmanu ti odlucuje serija sa Partizanom to je isto kao da kazes ; Samo da izbacimo Partizan i krecemo u pripremu tima za EL

14. Kapune, skocko, igrao sam i ja eRep dok nije smorio prije jedno dva meseca. A bio sam ministar, mogo sam jos vece mudo biti da ne prestadoh

15. Ja ne mogu da shvatim da ne mogu da skontaju da se veliki tim ne postaje preko noci, koliko god para ubacio u igru. Evo npr. City, PSG, da ne nabrajam dalje - jel ni oni nisu imali pare za dobrog trenera? Problem je u vama, ne u Radonji. Nije se on pokazao kao neki vrhunski strucnjak, ali ni Zelimir ne bi bio puno bolji sa klubom bez ikakve tradicije.

16. Nema Zvezda problem da igra se evropskim velikanima u EL, to se vidjelo, ali sa Partizanom ima. 15 godina bez trofeja nije mala stvar ali ja mislim da bi se taj luzerski mentalitet i padanje u očaj poslije 1-1 u seriji promjenio kad bi samo jednom iz svega toga Zvezda izašla kao pobjednik, da bi već u KLS svi pucali od samopouzdanja a da bi vi počeli da dobijate slične kornflekse.

17. велика је разлика кад играш са европским великанима за које си ти углавном аутсајдер на кога рачунају да им нећеш покварити планове и који те скаутирају пар дана пред утакмицу и кад играш најважнију серију у сезони против некога ко те скаутирао целе сезоне. тек кад дођеш да играш елиминациони део, видиш колико можеш да се носиш са тим екипама. партизан је то могао само ЈЕДНОМ за последњих 15 година. прецењени су ти "лузерски и победнички менталитети", наша главна предност је на клупи, а ваша на терену (мада и то може да се промени). те приче о психологији имају неку улогу, али више у смислу односа навијача и играча, притиску и слично. а то што звезда није узела титулу 15 или 20 година, то нема баш никакве везе како ће да одигра калинић. друго, и тај менталитет је нешто о чему треба и тренер да води рачуна и то је још један његов задатак. ту је душко најбољи и то се и највише види у његовом раду, нпр. скок у последњој утакмици је чист продукт мотивације.

18. Skok je bio dobar jer je Murica bilo sramota sa kim deli drzavljanstvo pa resio da osvetla obraz slovenaca

19. Evo da vam odgovorim za ono djenkino sa dve ruke: jeste bila nesportska. Nigde nisam ni rekao da nije ili jesam?

Za pavlakino povlacenje sam isto rekao da jeste nesportska jer jeste.

Mislim da su sudije prilicno dobro odradile posao u obe utakmice(doduse nije im kriterijum isti bio u obe tekme u prvoj su pustili vise tuce ali su bili prilicno isti prema obe ekipe). Dobro, provuce se tu i poneka greska jbg ali ne bih sitnicario...

Ne znam samo kako mozete napadati radonju za provokacije i izjave pa covek je klasican gospodin a vi na klupi imate ono.

20. i da, blazic je bas zbog te povrede i bio na konferenciji znao je da ce novinari imati pitanja za njega

A koga dulo dovodi posle poraza, najmladjeg u timu?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.