KK Partizan

1. Ajfon, po mom mišljenju mora da se kombinuje sa Tepićem.

Kao Bogdan i Gaudlok. Samo za sirotinju. lolo

2. А што словеначког пиздеца зовете хрт? Нисам то испратио..

3. valjda zato sto je trkacki pas.

4. lol malopre citam neke komentare vidim homozom pisao nesto tipa "sta je bilo, cim izgubite nikog na forumu" a na istoj strani komentari gazimuda truca i mene. vidim i bokser nesto slicno pisao lololo. napusavanje lvl kapon.

sto se tice prve 2 utakmice nije bilo nekog iznenadjenja osim marjanovica. kod nas muric i tepic prelosi. ako je nesto sigurno fmp-u ce crnci igrati po 40 minuta sto je i standard dugi niz godina. to im je i jednina nada.

"navijanje" kriminalno, mada vidim da na njihovoj temi pricaju o bojkotu. znam da kasperi navijaju samo u evrokupu nzm sto neroji bojkotuju.

5. kod nas muric i tepic prelosi.

Janpi brate, oni su bili medju najboljima sinoc.

6. "navijanje" kriminalno, mada vidim da na njihovoj temi pricaju o bojkotu.

Hhaha pa da li je moguce? :D Bojkot je kad ostanes kod kuce i gledas ligu sampiona, a ne da odes u halu i pravis selfije. Pravi cigani se svakako stide ovih kvazinavijaca Zeleznika, i ne verujem da im prija dovodjenje u vezu sa njima - ni sa Zeleznikom, ni sa "navijacima".

7. Ajfon je ocajan na probijanju, ima skroman ucinak i nesiguran je, jedino je spolja dobar, ali morao bi vise lopti da trosi, sto kod Duleta nije opcija. Da je dosao ranije i izgradio kredibilitet, mogao bi - ovako mora da radi sta mu se kaze.

8. ајфон је дошао да игра кад играч и по које имамо у нападу (ако не рачунамо офанзивни скок) падне од умора. то се видело сад у четвртој четвртини. то нам је, што нам је, проблем је што је човек шутер и ништа друго.

9. u pravu ste da je ajfon sinoc prelomio da nije izmislio onih 5 poena okrenuli bi vas. Presekao nam je seriju kada su svi vasi(osim njega) stali

Nisam bio sinoc tu pa samo da cestitam, nisam grobos da trazim opravdanja u sudijama i ostalim zajebancijama, bravo i ceracemo se jos.

10. Ali ja ipak pseto mislim da je onde sudija pogresio i da je Pavlovicu morala biti dosudjena iskljcujuca licna greska jer nije dao brancilu da trci

11. Ajfon je dosao da bi u slucaju nekog pucanja odbrane sutirao iz extra pasa, ili eventualno da iskoristi blok centra i opali tricu.
    Bolje izgledam na terenu sa Teparom, al jbg.

Mada sinoc smo imali 2,3 akcije za Ajfona i prosle su, cini mi se da je 2x pogodio, i 1 promasio. Dovoljno je 4,5 takvih akcija po tekmi. Od 5 nek pogodi 3, i dosta od njega.

Mene je licno iznenadilo sto on cuva wilijamsa

12. Samo ne dati ajfonu da prevodi loptu u bitnim trenucima život mi je skratio za 5 godina juče

13. Ajfon mora mnogo bolje da cita udvajanja, tj da ih prepozna na vreme. Juce je u par narvata lepo to video, pa odriblao u drugu stranu i naterao igraca da se vrati svom, al isto tako ume da stane u cosak pa ili baca u ruke protivniku ili u aut

14. Ali u prvoj utakmici imao je ocajnu podrsku, nijedan blok, bas sam se cudio kako ga gledaju da obilazi okolo kao satelit, a niko da mu izadje i pomogne.

15. BOgme u prvoj su ga cuvali, ja izneverovao. Bilo je blokova al su njihovi visoki igraci odlicno preuzimali te ovaj nije imao mesta ni za nadskog pa sut

16. Ali ja ipak pseto mislim da je onde sudija pogresio i da je Pavlovicu morala biti dosudjena iskljcujuca licna greska jer nije dao brancilu da trci

ne znam sta hoces da kazes, da nije bila nesportska? Jer je bila a radonja je smekerski rekao da to nije razlog poraza. Kao sto i nije, razlozi poraza su jaka i sto smo igrali ko picke tj vas ofanzivni skok

17. samo kad rvački zahvat đenke nije nesportska lololo

18. ne znam sta hoces da kazes, da nije bila nesportska?

Hocu da kazem da je po mom misljenju bila samo licna greska Pavlovica. Ajde nek bude i nesportska. Obostrana nije svakako.

Al isto tako hocuda kazem da se za bacanje sa dve ruke na parket takodje dobija nesportska,al to niste videli.>

E da, pricah sa tobom juce oko remplovanja, sto ne dobi hrt za remplovanje nad Macvanom nesportsku?

19. Jer je bila a radonja je smekerski rekao da to nije razlog poraza.

Isto tako je smekerski na konferenciju doveo igraca koji je povredio naseg, umesto decka koji vam je resio tekmu - Kalinica.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.