KK Partizan

1. Da, definitivno igrač kojeg bih voleo da vidim u KKPu. Mada jedno je igrati u Mezi, a drugo u ozbiljnim klubovima.

2. Meni se on najviše sviđa iz Mege, više i od Jokića kojim sam bio oduševljen a sad mi je njaaah posle ove sezone. Jedini je uz Jaramaza tamo igrao odbranu, nije ladio jaja kao većina i igrao za indekse. Strašan potencijal, bek od 204, još nema ni 20 godina i ima dosta prostora da fizički napreduje pošto sporije sazreva u odnosu na vršnjake. Do jaja bi bilo da dođe, navodno naši pokušavaju da nagovore Miška, al valjda se interesuju i oni drugi.

3. Slažem se za ovo što si napisao za njega. Mada ja sam u poslednje vreme postao skeptičan kada su u pitanju igrači Mege. Ne kažem da su ta deca loši igrači, ali mi se način rada Mege ne sviđa, jer se sve svodi na budženje statistike. Npr ne može da se poredi sa onim što je FMP svojevremeno radio, od igrača iz svog pogona sa dva-tri iskusna domaća i strana igrača, napadali titulu, i bili konkurentni na svim poljima. Ovi imaju sličan koncept, ali napadaju MVP titule.

Možda je najbolji primer Dangubić, ne osporavam ja njegove košarkaške kvalitete, i mislim da će uz pravilan rad u konkurentnoj sredini od njega postati vrlo dobar igrač. Ali pre početka Evrobasketa sam bio mišljenja da je dečko za klasu bolji od Kalinića, kao i većina ljudi sa kojima sam pričao, a slične stavova sam mogao i na netu da nađem. Sada, najblaže bi bilo reći da nisam bio upravu.

I na kraju, red je da nam Zalizani da nekog igrača, ako se ne varam dve sezone nijednog njegovog nismo doveli. Možda Bogdanović?

4. Ali pre početka Evrobasketa sam bio mišljenja da je dečko za klasu bolji od Kalinića

+1
    Mada Dangubić ima odličnu tehniku i atletske sposobnosti samo nema glavu kao Kalina. Jokić je prejak igrač, vidid da nije konkurisao za NBA draft tako da dogodine je u KKP živi bili pa videli.

5. Zaboravljate da npr. da je tu Peković, igrao bi mahom Pekmen, ne Backpack

ostade mu nadimak lol

6. Mega Indeks, šta više reći. Meni se taj koncept uopšte ne sviđa, iako sam mislio da je najzdravija košarkaška priča u Srbiji. A nije ništa više od Miškove ergele, budži se statistika da bi Miško imao šta da tvituje, onda pošalje igrače na neki kamp, prijavi na draft, uvalja nekome i u krug. Na kraju sezone tri igrača Mege vodeći po indeksima u ABA, a Jokić MVP po naprednim statistikama nije ni u 15 prvih igrača.

Taj Dangubić nije ništa spektakularno pokazivao ni u Megi, nahajpovan je dosta zbog vertikalnih 95cm iz mesta i onog kampa u Trevizu gde je odlično odigrao pa su svi imali velika očekivanja od njega.

I na kraju, red je da nam Zalizani da nekog igrača, ako se ne varam dve sezone nijednog njegovog nismo doveli. Možda Bogdanović?

Murić je prešao kod njega ovo leto. I Dalo je njegov lolo

7. Mada Dangubić ima odličnu tehniku i atletske sposobnosti samo nema glavu kao Kalina. Jokić je prejak igrač, vidid da nije konkurisao za NBA draft tako da dogodine je u KKP živi bili pa videli.

Brate, izašao on prošle sezone na draft. A da bi se videlo kakav je Jokić igrač, da li je za velika dela mora da pređe u KKP, CZT ili tako neku sredinu. Znači u ekipu sa ambicijama, gde postoji pritisak navijača itd. A čisto sumnjam da će kod nas, ja bih pre Zagorca. Mada se ne bi bunio da dođe Joka. Ali vrv neće doći nijedan.

Murić je prešao kod njega ovo leto. I Dalo je njegov lolo

Tačno Murić. A za Daloa sam znao, samo što on ne spada u kategoriju 'košarkaš'. :D

Na kraju sezone tri igrača Mege vodeći po indeksima u ABA, a Jokić MVP po naprednim statistikama nije ni u 15 prvih igrača.

Pogotovo za Jokića, kako MVP lige nije bio izabran u idealnu petorku lige?!

8. Ne razumem post pa nismo mi ko vi da igramo EL a da je nismo zaslužili na terenu

Ali LS mozete da pokusate, zar ne? :)

EDIT: Izvinjavam se sto upadam u normalnu konverzaciju, samo primetih ovo. Nastavite. Amin.

9. tim koji je zasluzio i igrao je kvalifikacije za ls prosle godine. i ove ce. i sledece verovatno lololo

10. Tako je i tim koji je zasluzio igrao EL prosle godine. I ove ce. I sledece lololo

11. Pih ko da je bitno ko pokuša LŠ plej of lige evrope je nepremostiva prepreka pa sve da sastavimo najbolji tim i od zvezdinih i od partizanovih igrača lolo

12. Dushane !@@! umesto shto tupish ovde, bolje idi prenesi svoje utiske o sinocnim partijama, ko shto bi svaki pravi sobar uchinio

13. Ziva istina nego janpi ima svoje arsine

14. Kakav bre jokic u KKP, decka hoce denver ovaj rekao da hoce dugorocni ugovor a ako ga ne dobije da ce u neki od evropskih velikana posto ga juri pola evrope..

A iz ovog gore sto ste pricali, ja ne bih voleo Miloja kao Duletovog naslednika. Super je to, imao je on kul ekipicu, dobre rezultate al nikakav imperativ i nikakav pritisak.
    Dzile je ipak moj pik,ako Dule ikada umre

15. Dzile je ipak moj pik,ako Dule ikada umre

16. I ja sam za Dzileta, posle njega Djokic pa tek onda Miloje.

17. Da da, Džile ipak je u ovom trenutku trenerčina za Miloja. Plus je svinja debela. :D

18. Pa nema, da li si ćorav

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.