KK Partizan

1. Osnovani u Zagrebu, nemaju šta da tarže u finalu sa Bastionom Srbstva!

2. они се сетили да им власт не ваља кад су им срушили шупу где воле да се дрогирају а гробари кад су видели да њихов клуб неће имати никаквих успеха, а што је цела земља у тешком курцу у каквом није била двадесет година то нема везе мрш говна

Ali nije moglo krace i bolje opisati dijagnozu jednog dela ovog naseg poremecenog naroda, Hemingvejski

3. ŠVANO OSVAJA EP

4. Marko vam zakljucao visegodisnje kmecanje

5. Svako se cese tamo gde ga svrbi, sta je to cudno.

Inace Cvetkovic ne igra veceras.

6. Mozda nece igrati do kraja serije posto ce biti tri tekme. Mislim da ce vam sa vase strane osporavani "floper" cvetkovic bas dosta faliti i da veceras opet ode na +30

7. bač, lepo si ti to rekao... onako narodski...

8. inače sad videh da ne igra cvetko tako da će biti karington večeras, ali je uvek lepo verovati:)

9. Veceras. Stavljamo sekundarce u njihov prirodni polozaj, nasadjene na kurac grobarski

10. Jebacete nas isto ko sto je srbija jebala nato 99e

11. bojim se da ce nas jebati opet

12. bombas koliko god ja voleo tvoj optimizam i tvoje epitete, nešto sam skeptičan po pitanju večerašnje tekme...doduše,u prošloj tekmi u 1. poluvremenu su obe ekipe bile očajne, pa se odvojila ova malo manje lošija...videćemo

13. *32 poena manje losija

14. Nikad ne potcenjuj Partizan.

15. Brt, dobili smo ih dva puta ove sezone, zašto ih ne bi dobili još koji put?

ciganjsko vađene metodom "pusti li smo vas" i "bile su nebitne utakmice" STOP

16. Prva utakmica nije nikakvo merilo. Cigani ne mogu ponoviti onakvu utakmicu, a Partizan je odigrao najgoru u sezoni. Bice tvrdo i jebacemo ciganku ljubazno.

17. pseto, pa lepo napisah prvo poluvreme...

ovo je derbi (valjda se tako može nazvati uprkos većoj razlici u kvalitetu i nekim drugim faktorima), a kažu da je na derbiju sve moguće...

18. Ahahahaha pa gle mogu oni da dobiju još jednu sa 30+ razlike, a mi da dobijemo tri recimo sa pola koša, mi osvajamo ligu, džabe njima pobede sa tolikom razlikom.

Ovo su šanse merljive promilima svestan sam toga, opet pre nego što se sad neko nakači na ovo što sam napisao.

19. Nisam ja rekao da je nemoguce, samo ti skrenuo paznju na ono sto si napisao

Mi smo vas dobili prvu sledexu tekmu posle +41 ako se ne varam?

20. vitkovac i veličković večeras po 30poena kao kompenzacija za očajne partije na prošloj tekmi

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.