El Klasiko Balkana, najveca utakmica u kosarci na ovim prostorima.
Sjajno navijanje, dobar shut, zadovoljan. Neverovatno koliko nam fali dobra kombo 4-5 zver, dobili bi minimum 6 poena u napadu na povratne lopte ocigledno dobro skockanoj suterskoj liniji, a minimum toliko bi odbranili. Zizic nam je decu pravio zbog lose odbrane.
Takav igrac bi doneo plus deset poena po utakmici. Otvaraj budjelar Pekovicu.
Душко Вујошевић je trener sa najviše pobeda Партизана u istoriji. Mislim da to dovoljno govori o tradiciji ove ekipe, posebno sa činjenicom da su Партизан vodili Aleksandar Nikolić, Žeravica mrtvi, Lučić, Жељко Обрадовић, Дуда Ивковић...
Jeb'o mi pas mater kad se zalećem k'o ovan i igram na partizan i 1.15 kvotu, misleći da ste nešto bolji ove sezone, a s druge strane jedna od 3 najslabije ekipe u ligi, i jebu vas ovako, pa dobro.
dobro prođosmo
El Klasiko Balkana, najveca utakmica u kosarci na ovim prostorima.
Sjajno navijanje, dobar shut, zadovoljan. Neverovatno koliko nam fali dobra kombo 4-5 zver, dobili bi minimum 6 poena u napadu na povratne lopte ocigledno dobro skockanoj suterskoj liniji, a minimum toliko bi odbranili. Zizic nam je decu pravio zbog lose odbrane.
Takav igrac bi doneo plus deset poena po utakmici. Otvaraj budjelar Pekovicu.
Луковић на крају издоминир'о к'о да је играо колеџ бескетбол у Мајданпеку.
Mora centar neki s leđnom tehnikom da dodje. Vladimir Dragičević npr bi lepo legao.
Душко Вујошевић je trener sa najviše pobeda Партизана u istoriji. Mislim da to dovoljno govori o tradiciji ove ekipe, posebno sa činjenicom da su Партизан vodili Aleksandar Nikolić, Žeravica mrtvi, Lučić, Жељко Обрадовић, Дуда Ивковић...
https://s14.postimg.org/f1dgjqev5/Screenshot_2016_10_08_13_04_35.png
Dobro pamtim sve hahahahahaha
Bravo Stevo.
A za tih 5 godina kad nije prošao grupu, pogledajte kakv je roster imao..
Edit: Zamisli Radonju da 5 god ne prođe grupnu fazu u EL, uz skor 3:11, 4:10...
Milo bi poslao crnogorsku mafiju da ga javno obesčasti.
Ajoj sta radi Hatcher strasno, nije skoro ovakav igrac bio u Partizanu
Baš sad gledam, dobar je baš, ali solira, ne razigrava ekipu.
Dok ide njemu Partizan pravi serije, ali čim ga nema par minuta ovi prave razliku.
Pod košem ste pretanki, do sad su vas svi tu nadigrali.
Ako ne dovedete još nekog, mislim da protiv nas nemate nikave šanse, Lazić i ekipa će pojesti Hečera, ostali su vam suvi prosek.
Jebat će nas Karpatski Sokoli kako su krenuli
Pa nije ni mogao biti kad duze vreme niste ni imali pleja hahahahahah
jebali nas čmarom oko kurca
zvezda nema pojma
Nije Hatcher u Partizanu klasichan plej, mozda mu je to opis, ali on je trenutno bek shooter.
Jebe nas Olimpija ni srpski zet ne pomaže
Jeb'o mi pas mater kad se zalećem k'o ovan i igram na partizan i 1.15 kvotu, misleći da ste nešto bolji ove sezone, a s druge strane jedna od 3 najslabije ekipe u ligi, i jebu vas ovako, pa dobro.
i treba da nas jebe kad nose majice sa bivšim zvezdašem
јебени Мајсторовић и бацање курчево
strašno