KK Partizan

1. Ovi na -ica su za klanjeo

2. Крај. И ево пева се ''дошо је и тај дан...'', канда ласкаво од стране домаћих хах. Па кад се сагледа ова сезона у АБА, јебем ли га, могло је да буде и боље а и горе, не знам, чудновата је ово екипа. КЛС је наша гг но ре.

3. treba terati đikića u kurac definitivno.jeste nam tim kurac al i on je pogubljen nekad ko som

4. Kakvi su slepci ovi iz Cedevite haha kao da su oni izgubili

5. U sovme gradu gube, ali je bolje što je od barće nego od Srba.

6. hahahahahahahaaha jebote jedina utakmica ove sezone kad sam se iole iznervirao je bio prvi duel protiv Cedevite u Beogradu, rekao bih da je bio i ključan na kraju!

7. Baš tužan dan za grobariju. Glavu gore komšije.

8. ništa tužno nije, mi ne lamentiramo i ne predajemo se, naša je obaveza da vodimo narod u ovim mračnim vremenima

9. naša je obaveza da vodimo narod u ovim mračnim vremenima

Niste sposobni da odvedete klub u finale ABA lige, ali ćete zato da vodite narod. Nemoj zajebavati.

skech (gde je seltik da odobri ovo ako valja)

10. pričam o grobarima, ne o upravi

11. Sve ti je to isti kurac dobri moj Bombase, nesposobni su i oni i vi.

12. Ja moram da napisem ovde jednu stvar: groblje je izmislilo kosarkasko navijanje za cigane.

13. Opšte poznato.
    Mi imamo Armine s crvenim džemperima na košulju rade selfije i to je to.

14. nikakvi pomirljivi tonovi ne dolaze u obzir, ugasili smo vam prvi, ugasićemo vam i drugi klub. imamo sve vreme ovog sveta

15. Kakvi pomirljivi tonovi majmune mozete da nam popusite kurac jos minimum 4 godine cete igrati kup ljiljane ronketi i gutati nasu prasinu samo sam zeleo da pohvalim grobare jer sam deprimiran desavanjima na utakmici kkcz-uniks

16. samo ti uživaj slepče i pokušavaj da ničim izazvanom agresijom sakriješ ogroman nemir sa kojim živiš

17. Bomb ne pali se mi smo veća liga vi ste Čukarički u tom nekom svetu mi Real Madrid.
    Video sam Cou da je pisao reko PRC PRC PRC je kad nije napisao o navijačima a to smo pisali na našoj temi prošle sezone još pa sam potvrdio.

18. nikad sa vama zajednički jezik, jednom smo vas ugasili i bilo je lepo, sad za ovog vampira oštrimo kolac vam je spremljen

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.