Prijava

A dobro, to se nikad u polarizovanoj državi neće dogoditi, Partizan je imao šansu i pod žutima da napravi iskorak, ali nije dozvoljen ni stadion, ništa. Trude se da održe neku navodnu ravnotežu, a da bi Zvezda bila u ravnoteži ili bolja, mora dobijati 5 puta više para, jedino tako mogu parirati. To je bilo oduvek i biće.

Mada u poslednjih nekoliko godina toliko preteruju sa diskriminacijom, da je to sramno. Čak neki musavci kažu, šta hoćeš, tražite od Zagreba. U principu, ako država nastavi sa takvim tretmanom, može se smatrati da je to i stav države, a onda će dužnost i obaveza svakog grobara na planeti biti da radi protiv Srbije i Srba na svakom mogućem mestu i u svakoj mogućoj situaciji.

Daj bre Bombe ne lupaj, što su meni krivi Srbi i Srbija zbog navijačkog stava nekolicine političara, u ovom slučaju vučića, koji čak i nije Srbin, već polutan bosanke i šiptara jebeno

Ja pričam kao navijač Partizana, ovo je sportska tema.

Da pričamo na nekoj drugoj temi, druga bi priča bila. Ja u principu radim negativnu kampanju protiv ove Srbije već nekoliko godina, svuda i u svakoj prilici.

Ja u principu radim negativnu kampanju protiv ove Srbije već nekoliko godina, svuda i u svakoj prilici.

Navlači negativan publicitet xd

Pa sa ovakvim antisrpskim i levičarskim stavovima, radiš upravo suprotno i nanosiš štetu Partizanu i zdravoj Srbiji koju on predstavlja. Istina, za pišanje po njihovoj fiktivnoj i jednostrano proglašenoj reputaciji dovoljno je izneti samo fakt da za Zvezdu navija jedan Rasni, ali svejedno, nismo mi iz te informersko-naprednjačke priče pa da nam se politika zasniva na neosnovanoj pljuvačini, manipulisanju i lažima. Mi ratujemo samo i isključivo argumentima.

A ova Srbija je i dalje naša Srbija, a posrnula je zbog političara na vlasti, ne zbog same Srbije. Ma u stvari, izbori sve pokazuju, šta i ja serem koji kurac, govna od naroda, stanje svesti- mrak

Aj nastavite diskusiju jbt sto ste stali

Ma sta je jedna drzava, ideju drzave sprovodi narod, a ne teritorija. Pogledaj jedan Kongo veci od pola Evrope, a to nije drzava nego jebeni eksperiment. Nacije evoluiraju, nastaju, nestaju, utapaju se u druge i na mnogo drugih nacina se menjaju. Srbija je unistena moralno, kulturoloski, ekonomski i na mnogo nacina izgubila odlike ozbiljne i nezavisne drzave. Nestajemo kao narod. roditelji gledaju kako im deca beze glavom bez obzira i ne rade nista povodom toga, stavise savetuju decu samo bezite odavde. Mi smo digli ruke od oporavka, tonemo samo dublje i dublje.

Zar je potrebno to nekome objasnjavati? Ne mogu da verujem da na ovom sajtu ima lobanja koje negiraju cinjenice samo zarad nekog kvazi-patriotizma.

Izgleda da je i Penava gotova stvar....do jaja igrac, odradio Loncar fin posao za sada

Sve to izgleda al ne verujem ic dok ne stavi potpis. I de je sad onaj mali slepac sto nas zavrnuo I oso u zvezdu da greje klupu, plej onaj tanki

Dinami xaxa daj kerusu milu

Onaj što je sa sns olovkom potpisao ugovor, pa se onda povela priča da je to fotošopovana slika?

Тај шиљокуран.

Rakicevic, skontajte kolko je njemu sjebana karijera i zivot...sumnjam da se ijedno jutro probudi, a ne jebe majku i vucicu i zvezdi i misku(vjerovatno mu je on menadzer)

Средином септембра 2017. прослеђен је на позајмицу ФМП-у. У дресу ФМП-а је одиграо само 3 званичне утакмице, а потом је раскинуо уговор са Звездом. Дана 15. новембра 2017. потписао је двогодишњи уговор са Динамиком.

hahahahahahahhaa

Ajde bre, nikad nije ni valjao, jedini razlog sto je postao poznat jeste taj slucaj sa Partizanom i interesovanjem Partizana. Ko je uopste nesto pitao dete od 18-19 godina, alavi roditelji i Coviceva frustracija i mrznja u kojoj je uzimao svakog ko je pominjan za Partizan. Secam se 2014 je imao valjda 40 igraca pod ugovorom. Jedini igrac koji je bio interesantan Partizanu, a da je donekle valjao je bio Dangubic. A i to je sramota jer je decko bas onako ostrasceni grobar.

Uzgred, ovaj mali Bosanac koji se pominje je prvi igrac koji se pominje sa Partizanom poslednjih godina, a da ce imati vrhunsku karijeru. Decko je bas jeben talenat i igrac za svoju 21 godinu.

JA kontam da ce i Zagor napraviti finu karijeru jer je decko totalno uredan sa glavom, a koliko cujem i proslu sezonu je radio odlicno bez obzira sto je igro u raspalom Betisu gdje je od prvog dana skontao da ce biti treca opcija

oce kurac, al ajd. voleo bih da gresim naravno, nek mu Bog da Lejkerse.