Prijava

Nije gotovo, nadam se da gubite iskrenio.

Мораће Вучић јаче да удари, жилава ова авангарда

Bilo lepo u pioniru, topli pozdrav za sve, pa tako i turke i zvezdaše o/

I srećna slava svima koji slave

Зашто одвајаш Турке и звездаше (делије)?

Zato što nije sramota biti turčin.

Jusuf Mehmedovski
42 min ·
"Igrači su prihvatili izazov, nisam ja lak. Nekada dobiju po glavi, nekada po repu. Drago mi je zbog publike i ekipe. Ova institucija je zavredela nešto. Ali, sada mi je drama. Igrati u subotu protiv Cedevite. Znam, igrao sam ih takvih milion. To će nam biti najteža utakmica. To sam probao da im objasnim. Rekao sam im: 'Budite spremni na treningu ako vam dođe neki ludi Italijan, sve ću da vas prebijem'. Ovo je ogroman izazov za našu ekipu. Lakše bi nam bilo da igramo protiv CSKA ili Fenera nego sa Cedevitom u subotu".

RockyPadre
Зашто одвајаш Турке и звездаше (делије)?

pre sat vremena

Turke, zato što izgubiše pa da se ne osete zapostavljeno, a zvezdaše (delije) zato što ih je u datom trenutku na temi KK Partizan bilo više od Partizanovaca (Grobara)

pih mogli smo ih dobiti, šteta

zagorac u opasnom kanalu, vanja nije ni izlazio iz njega

могли смо лагано да добијемо, умало да се употпуни камбек. Пу јебем ти срећу

Mogli smo pobediti da smo igrali barem 20 od 40 minuta dobro umesto 7 ipo od 40

Mogli smo pobediti da Vanja opet nije ušao u svoju januarsku formu kad ga za sve boli kurac i kad se svi mole da će na kraju sezone napustiti klub, da bi se isti tamo negde sredinom-krajem februara vratio i opet bio ključan faktor ekipe.

Mogli smo pobediti da Partizan košarkaški klub igrači istog to jest umeju da čuvaju igrače van reketa, cele sezone mi ne umemo da čuvamo trojke.

Loše stvari: Igra Marinkovića, Zagorca, ne umevanje davanja trojki do poslednje četvrtine, ne umevanje branjenja trojki s druge strane, očaj odbrana, preretardirano izgubljene lopte. Igranje košarke 3/4 jedne četvrtine

Dobre stvari: Borba do kraja, jbg, činjenica da je kurva od ovih u Beogradu izgubila sa 16 razlike, a opet dobila ih tamo dok smo mi izgubili sa samo 4 na kraju, pa ću da držim neku nadu da ih možemo tamo pobediti.

Загорац био турбо штеточина данас.

uh napeto ko u gacama bilo, mnogo gluposti u napadu al nas spasao skok u napadu srecom

dobro je, mada i dalje ne verujem sta promasi jankovic na kraju sad za +5, valjda nas nece to kostati jebiga
zakucaj to koji kurac sta polazes od tablu

ali ne znam stvarno sta im znace ona ispucavanja za 3 kad vodimo +7, guraj pod kos, idi na prodor, izvuci bacanja jebemu mater

pu jebemti dobi alba ritas

sad nam trebaju najverovatnije obe pobede do kraja, jedino tako smo sigurni, da dade onaj majmun bila bi nam dovoljna pobeda samo protiv ritasa jbg

Ritas jedina pobeda protiv nas

Alba jedini poraz protiv nas

definitivno nam je imperativ pobeda u sledećem meču, a za dalje će da vidimo.

Cetvrto mesto u aba ligi prioritet i vrhunac partizana

Јер има неко неки линак?

Nek se solidno napuše kurca

Šutnuli su više nerezonskih i nepotrebnih trojki na utakmici gde maše ko nezdravi nego što ovi u Americi šutiraju na takmičenju "brzo šutiranje trojki"

Ђото, потпуно си у праву. Не знам да ли овај Тринкјери има очи. Ако има, што им не каже нешто... А Јанковић чим је изашао, почели смо да их стижемо.