Prijava

Je l realno da dajem prednost u finalu i Cedeviti i Budućnosti?

jebiga, cestitke ciganima ALI PUSI ZVEZDO JAKO TI

Ponavljam pobedu očekivao nisam, ovako veliki poraz tek očekivao nisam, mada ovo je na kraju i super s obzirom da su ovi imali odličnu šansu da nam ujebu i onaj rekord najveća pobeda +41 što onomad bilo. Ovako na kraju SAMO +21.

Pa nema sta da se cestita, evo pricao sam sa Zapatom pre neki dan, kada sam rekao da nije realna pobeda Partizana. Musavica iz predgradja jednostavno ima evroligasku spoljnu liniju i to je moralo kad tad da ispliva, Rivers i Beron vrede vise nego ceo tim Partizana u novcanom smislu...

Rečima jednog odličnog igrača i VELIKOG GOSPODINA:

Nikad poraz, uvek lekcija!!! Samo napred momci, puna podrska za vas!!

nemojmo o opravdanjima, znamo i sami ko ih podrzava i kako sve to ide, samo jako i napaljeno nastavljamo, trinkijeri je mnogo gotivna glavica

Tako je, samo treba jos vise voleti Partizan. Mi na kraju krajeva imamo koga da volimo, klub nam je jos ziv.

cak im i tema zamrla na ovako ciganski kontaminiranom sajtu kao sto je vukajlija.com, eto kakva je to bagra

Pa bila bi im tema preaktivna da su izgubili ne bi mogli da prestanu da pljuju po sopstvenoj ekipi hahahahha

Bilo je teško, paća nakrcao tim proverenim igračima plus Trinkijeri za 700k.

U tome je još veća pobeda Zvezde, čestitam i gubitnicima jer mi smo gospoda.

Puno na sreće želim u finalu, protiv croasana nadamse.

Haha provereni igraci. Sreca te je Perperoglu neproveren.

Ma dobro ljudi, i ja sam zadovoljan sezonom, cak sam ziveo u zabludi par meseci da smo ozbiljna ekipa, pogotovo posle prve dve tekme protiv nacionalne manjine cigana, al to je moja greska jer sam slabo pratio sezonu. trinkijeri nadam se da ce ostati koju godinu da vaspostavi dominaciju u regionu, pa onda bas ako mora neka ide negde duzme milione

U svakom slučaju ne navijamo za rezultat, navijamo za klub. Koji, kakav-takav, postoji.
Za razliku od nekih koji su tu samo kada je sve super. I navijaju za klub koji ne postoji.

Breaking news iz ne tako daleke budućnosti: Dan poslije izgubljenje majstorice finala ABA lige protiv Budućnosti,uprava CZ smijenila Tomića. Na vandrednoj tiskovnoj konferenciji Čović se pojavio u društvu Andree Trinkieria gdje je saopćio da je on novi trener CZ,da mu je bio dugogodisnja želja i da su se sad stvorili uvjeti da napokon surađuju zajedno.
Trinkieri:" Partizan mi je bio stepenik k Zvezdi, najvećem klubu na ovim prostorima,hvala Partizanu na svemu,no Zvezda je najveći izazov u mojoj karijeri,od ovog trenutka radim svim svojim bićem i znanjem da dovedem CZ na mjesto koje mu po svim parametrima pripada,a to je stalno učešće u EL i borba za final four"

Hahah uvek ista priča o efempeu kad god vam uteramo kurac.

Ту је и КЛС за још вежбања.

A boli vas kurac, vi ste i onako osvojili tu Evroligu pre dvajes i kurac godina. Ne morate više nikad ni da je igrate ponovo.

Inače, ova spika kad pobedite pobedili ste Zvezdu kad izgubite Zvezda ne postoji nego vas je bio Efempe je tako dve hiljade jedanaesta. Evoluirajte više ili se ugasite.