Prijava

Ja sam ovde nalog Celtaro, ništa manje ili više od toga. Nikad čovek. Mišljenje poštujem btw

treba dosta truda da se napise nesto jednostavno. a mora da bude jednostavno, inace niko ne razume sta pricas.

pocni da pises suvoparno pa kiti. ako ne umes, a nije lako, onda primeni ovo sto napisah. citaj kako se pise.

Sve na stranu - ovo što se dogadja upravo na relaciji junajted - De Jong - barsa preti tužbom DJ hoće da ga oteraju pošto po to da bi mogli da registruju igrače - DJ ide u čelzi u paketu sa Obamejangom - junajted potpisuje Rabioa i vijaju Arnautovića, Kalajdžića i neke šklj igrače - Ten Hag pred nervnim slomom - navijači lude - Glejzere boli patka...Je telenovela parekselans, ako imate vremena pratite celu ovu priču.

citaj kako se pise

Čitaj knjige hešteg :)

to na stranu, totalno je ovo sto kazes za celu ovu situaciju, gej si ako ne navijas, ako ne ulazes emocije u jebenu srpsku superligu i kvalifikacije za ls.

zaljubio si se u kurvu tip situacije. ulazes osecanja u nesto sto ne zavisi od tebe, niti od pravde, sporta, zdravog razuma itd...

L@ki šta uradi brt s onom ribom?

zaljubio si se u kurvu tip situacije. ulazes osecanja u nesto sto ne zavisi od tebe, niti od pravde, sporta, zdravog razuma itd...

da se nadovezem... pogledajte samo bombasa, koliko bespotrebne mrznje, ljubomore, zavisti, da ne nabrajam sve grehove iz biblije, kulja tu samo zato jer ne ume da otera sve u kurac i da zajebe da se cima oko svega toga.

Bomb ti sve generalizujes, to je tvoj problem
Imas problem da vodis dijalog
Evo Vucic nije moj predsednik, glasam za opoziciju od kako sam se rodio, Paca i Zvezda su masine za kradju, Misa je covek bolestan bio i ne treba ga vredjati ni pod kojom opcijom pa ni zato sto navija za Partizan i sta cemo sad?

Ali takodje vam je Vujosevic naneo vise stete nego koristi nekad poceli ste da pusite drzavni kurac za kosarku u fudbalu ste kurac i treba da se ugasite

Šta je uradio FK Partizan večeras?

Управо сам нешто схватио, Партизан коначно у ЕЛ а ја немам спорт клубове...

Kakva tekma, samo da nije mrtvi Strajnic prenosio

Jebem mu pokolenje mrtvo uspavano

Posle 8 godina Paćo sutra.... jooooj

L@ki
Управо сам нешто схватио, Партизан коначно у ЕЛ а ја немам спорт клубове...

Veliki propust brt... Iako je ostalo na SK da se gleda bocanje sa grenlanda, biciklizam oko Libije i kup Kirgizije u odbojci, pitanje sport kluba je vise ovako stvar avangarde, ako imas arene vise si ono, vuk karadzic sta ja znam, zeljo.
Bas gledam Asvel Armani

https://i.postimg.cc/wvzJ1zY4/20221006-230307.jpg

ova tema još postoji...