Prijava

Ostao bi im moj kurac mogli bi da treniraju u balonu od 7 do 8
Rupe bez dna za gutanje para druze
Da se privatizuje nek kupi neko pa nek se jebe
On ce sam da razjebe lopovsku upravu

bombas ateista evolucionista looool

samim tim, ako naredna vlast resi da bije po zvezdi a finansira partizan, moze da se preokrene u roku od 2 god, ko sto se da i videti na primeru zvezde sad, a i ranije na partizanu a ranije na zvezdi itd.

Partizan je bio favorizovan kod zutih. Nije saplitan. Imao je kontrolu fudbalskog i kosarkaskog saveza. Nije dovodio strance od po 3-4 miliona evra, ali se mora biti posten i reci da je uzimao najkvalitetnije mlade igrace. Mada to nije bilo klasicno otimanje, imao je Teleoptik i Duleta da ponudi deci i roditeljima. Nije bilo najregularnije, jednostavno je Partizan imao bolju infrastrukturu.

Ono sto niko iz vlasti i Partizana nije radio niti pomislio, jer prosto mentalni sklop ne dozvoljava zdravom, mislecem coveku da bude radikal i dzvedzdas je sledece:

1. Nisu bili koljaci na dzvedzdinom severu
2. Kad je sever vredjao Tadica nije dobio udbaske kriminalne horde da ih biju nego gaspromovo sponzorstvo
3. Nije vladin avion isao po Partizanove trenere
4. Nije niko iz vlasti rekao necete dobiti dinara ako ne oterate najtrofejnijeg trenera
5. Niko nije izmisljao vestacke vaterpolo, hokej i ragbi klubove sa sjebe dzvedzu zbog kompleksa
6. Nije dzvedzdi pobijeno pola tribine

zato ne kenjaj licemeru

zato ne kenjaj licemeru

kao neko ko ne navija ni za jednog, mogu da ti kazem da sto se tice srpskog sporta i navijanja, ne postoji licemernija osoba od tebe.

sad, to sto cu ja da ti kazem mozda nije toliko bitno, ali sam jedno 1000000000% siguran da ce to da ti kaze svako sa kim si ikada razgovarao o tome, a nije isti kao ti.

kao neko ko ne navija ni za jednog

sej ju ar gej vidaut sejing it

sta, nisi musko ako ne navijas za zvezdu, ili partozan? jesi li ti normalan covece?

ko je reko da nisi musko?

izvinjavam se, nenavijaci zvezde i partizana su gej?

mada razumes poentu pitanja

Phahhahahha da da to je gej, biti ogorčen nakon što si shvatio kakve su to mafijaške organizacije i doneti svesnu odluku da prestaneš da podržavaš ta kriminalna govna. To je gej, a slepo verovati i veličati sve što dolazi iz jedne (nebitno koje) od te dve bruke i mrlje na obrazu celog ovog naroda, to nije gej. Užasno viđenje sveta.

Projekcija sopstvene gejosti, odlika svakog navijača titovih kurvica.

Vrzino kolo spika sbonbijem o blizancima

Vaj ar ju gej?

Ovo, ovo je cela poenta priče, i brat bombaš je skroz u pravu.

Ide čovek tako ulicom, gleda svoja posla, i startuje ga žena da je prca, ide za njim, izbacuje sisu, grli ga, štipa ga za dupe, vata ga za karu...Čovek viče iš od mene oženjen sam, neam para, sve mi uzela felna, bivša za alimentaciju, banka za reprogram reprograma kredita...Ona viče ajde ajde ajde i, kad dodje na granicu teritorije i zamalo zakorači u zabranjenu zonu (u kojoj operiše konkurencija), batali karu, vrati sisu na mesto, sačeka da ovaj odmakne par koraka i počne da viče što si gej, gledajte ljudi gej geeeej, ugazite govno šta čekate.

Jer i pored svih minornih razlika, paću i zvezdu odlikuje suštinska karakteristika - prostitucija. E sad, ni veliki evropski timovi nisu izuzeti iz ovog konteksta, no to su mahom skupe, uglancane konkubine, mistrese i gejše koje ispunjavaju sve higijenske standarde i vladaju neobično razgranatim spektrom veština, tehnički su vrlo dobro potkovane itd.

Zvezda je tipična sponzoruša druge b klase, nije loša pičoka, ima ambicije, i štedi keš za ozbiljnije zahvate na sebi. Vrlo povoljna, no ume da pruži kojekakva zadovoljstva.

Paća je s druge strane matora, precvala i odrtavela kurva iz osamdesetih, stoji na uglu, puši partner a niz noge joj vise konci od poderanog teksas šorca kojim paradira niz štajgu. Nije baš najuglednija i retko je biraju, no ima iskustva i greju je sećanja na probranu komunjarsku klijentelu koju je nekada rado zadovoljavala. Mršti se na svoju nešto mladju i privlačniju konkurentkinju, koju neumorno vreba kako bi je ispičkala čim se ukaže prva prilika. Ne sme medjutim, jer ova ima makroa debila koji je veći debil od njenog debila, pa se suzdržava, što joj ne smeta da laje iz mraka u koji ju je potisnula nepravda i zakon jačega.

potpuno pogresna analiza, kao i obicno

O naprotiv, što reče Delriero, pravi džentlmen ostaje uz svoju damu i kada je svi drugi napuste. Grobari su poput onih klinaca što odu na štraftu da zaborave na tugu, i medju mladom, obrijanom pičetinom vide raspalu polovnjaču koja im je medjutim skinula mrak, nešto zatitra u njima i uzmu je za ruku, gotovo joj padnu u zagrljaj, i pitaju - jel me se sećaš. Cigani medjutim prodane duše, čim se pojavi nešto novo odma oće da skoče na to, nemaju ni časti ni šmeka. Grobari avangarda. Grobari = Delpiero.

Д Е Л Р И Е Р О
Е
Л
Р
И
Е
Р
О

Sramota jako sve to ukupno, čak mi malo žalije partizana. Baš baš niske grane, jbt, šta su napravili od ta dva kluba je baš žalosno - jeste, da, to su titovi blizanci koje nismo ni trebali da imamo, gutaju lovu ko crna rupa, ali ipak je iza njih nekakva istorija i tradicija, lepi momenti...Gledam zadnjih dana podkast (!) onog tipa što navija za junajted, jer baš me zanima insajd atmosvera. Zvezda i paća bukvalno junajted za sirotinju. Onaj klub su takodje uništili i svašta se tamo dogadja, baš svašta, ali sa ovim ne može da se poredi. Znam da ću se pokajati zbog ovih reči, ali mislim da ne mogu niže od ovog gde su sada.

melkor, da skrenem temu cas, znam da ne postujes preterano moje misljenje, al poslusaj me ovo, pa vezbaj, ako hoces na vukajliji, ili ovako:

napisi nesto slikovito, onako kako bi trebalo da bude. onda kreni da smanjujes, kresi, sklanjaj misli koje ne doprinose prici, dokle god se ne izgubi orginalna poenta onoga sto si hteo da kazes.
u pocetku, ako iskreno radis to, videces koliko mozes da smanjis da kazes potpuno isto.

kad smanjis, onda nadji fokus na jednu stvar koju hoces tu da naglasis, i tu dodaj primer ili nesto ovako kao sto si napisao gore. i to kratko, da se ne izgubi orginalna poenta dok se procita to.

tako radi svaku misao, pisi je 20x dok ne uvezbas da pises jednu temu sa namerom.

kad promenis temu o kojoj pricas moras ponovo da prodjes kroz ovo.

ne lupam ti ovo iz dupeta, pisao sam tehnicku literaturu... sad, pre nego sto kazes lalala to nije isto ovo umetnost, to nema dusu i ostalo sto sam cuo 200000 puta, ima tu dosta slicnosti, i ja i ti pokusavamo da citaocu zadrzimo paznju i da naglasimo odredjene stvari. to je poenta pripovedanja i ucenja nekog, a to je smisao pisanja knjige.

i nisam ja ovo smislio. proveri kako su pisali veliki pisci.