KK Partizan

1. E jebiga truce, nisam bio gajbi,dao bih ti linkove za strim.
    Evo da imas za sledeci put.

www.livetv.ru/rs
    tv.utakmica.rs

na prvom su snimci boljeg kvaliteta,al zbog popularnosti sajta cesto umeju da zakucaju linkovi, dok je na ovom nasem nesto losija slika,al su samim tim i pouzdaniji..

Mada, kad su popularne tekme u pitanu, uvek ima po 30 linkova,nadje se 1 da valja sigurno.

2. Nema bas neke veze sa temom, ali Acie Law ojebo sinoc. Uklopio se fino u ekipicu, sto kod nas nije bio slucaj.

EDIT: I da, bolju tekmu od sinocnjeg finala odavno nisam gledao. jebi govnare spanske.

3. niđe prenosa a?

4. Nema ni strima nigde samo na rts2 fpm-radnički

5. Evo puko radnički.Šta mislite oćel dati vojvodina 150 iljada za abu

6. sto da ne daju. ako su pukli. ne cuh lopovi lopovi

7. Vervatno hoce. Mada mozda namerno puknu veceras, a onda ih radnicki bije u sledecem kolu..

8. Ja sam mislio da ovo glat Radnicki dobija. Em sto musavi hoce da mi igramo sa Radnickim, em sto su im ostali duzni na F4

9. lopovi lopovi

Vikali su kad su zvezdi sudili 2+1 a radničkom samo 2 slobodna odma posle toga

10. Vec tabamo ove uzicane sa 30 razlike u drugoj cetvrtini.

11. Dobija i vojvodina eno vode 20 razlike
    Jedina nada radničkom jeste da dobiju više od 15 razlike
    EDIT mada vojvodina ima veoma težak raspored do kraja i ako dobiju manje razlike imaju šanse za četvrto mesto

12. Lovernj 22 (9/10 za dva, 9sk)
    Esam vam govorio cim je dosao da je igracina?

13. kako ono bese, nek se poredjaju kako im volja?

sta znam, vise sam za to da radnicki prodje u aba, racunam da imaju iskustva i nece da budu u donjem delu tabele. ali ko god da prodje mora da se nastavi ova dominacija srpskih timova u aba ligi, da ubijemo komsijama zelju za kosarkom

14. Partizan je sigurno prvi, a ostali nek se poređaju kako im je volja.

15. A zavalite ovog sabana sto ne priznaje celo kolo ... koja dalabu..

16. Videh sad, Bojic sere nesto.

17. Al sad je fora da ne platimo ni mi ni Sloboda za koga će onda da bude službeno 20-0 lololo? Retard...
    Koji čoban. Čovek koji je rekao da je proše godine u železniku bilo sve regularno bi sad trebao da okopava kukuruz u nekoj zapizdini a ne da bude neki kurčev funkcioner u KSS i još da kenja ovako.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.