U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Fora je sto verovatno niko ne placa one silne kazne za tehnicke i pljuvanje po sudijama..
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=18&nav_category=16&nav_id=714914
U jebote.
Dobro je da je ostao živ. Bitan je šraf Institucije.
Kažu da je stabilno sva sreća
Sad sam procitao i ja tu vest... Danilovic mi je uvek bio jedan od omiljenih kosarkasa...
Nije ovo baš nešto jasno, izboden, tuča, šta već, a neće da kaže ništa policiji... Ili je neki glavonja u pitanju ili hoće on njega kasnije da iznabada.
Pa ne znam, nije možda neki glavonja, nož je u pitanju. Neću ni da nagađam, čuće se verovatno tokom dana.
E jebote, pa kad su počeli i Sarajlije da bodu nožem... Kuda ide ovaj svijet?
Musave pucaju emocije jer im je Coki obecao titulu u ABA i nasoj ligi, pa brze bolje nekog da ubiju da im bude lakse..
Aj nemoj biti glup i bezobrazan. Kako uopšte možeš napisati nešto tako? Na stranu to što je sirov čovjek, ali svi znaju ko je Danilović.
Jeste, narkoman je, povezan sa mafijom, a mafiju bas odlikuje bockanje ljudi nozem.
Nikako pistolji, pucanje u noge i tako to..
Ja sam mislio što se tiče košarke. Nakon okončanja karijere može biti šta oće.
Ja bi mu platio pivo.
Dobro, jeste da se čovek druži sa sumnjivim likovima, to mu je u opisu posla i tu nema leka. A sad zašto je izboden ko će ga znati, možda je pijani huligan a opet može biti da ni mafija ne posluje onako dobro kao nekad, svuda je kriza i stisli kaiševi, nož je jeftiniji od metka.
Ja sam mislio što se tiče košarke. Nakon okončanja karijere može biti šta oće.
Ja bi mu platio pivo.
Pa predpostavljam da ti nikad ni ne nosis noz sa sobom.
Al nazalost, ima lozana koje ne razmisljaju tako..
A osecam da je bila ona najjadnija fora " sta me gledas tako picko grobarska"
Pa sad nećemo se vrijeđati, ipak sam ja s ove strane Drine. :)
Kažem, neću ni da pretpostavljam šta je bilo. Može biti milion stavri. Možda je startov'o nečiju ženu, možda ga je izb'o neki cigan klinac, možda je prosuo piće slučajno po nekom ludaku kakvih je pun grad, možda je naleteo na Čovića lolololo
Nemam pojma stvarno. Ko zna šta je. Videćemo.
Nije dzoni Ćoki ima i povrede glave ne može Ćoki to da dovati
Nije bre Dušane ima on odraz, jesi mu video sina kako skače. Nije to mogao na Vesnu da nasledi lololo
Jbt budim se i onako sanjiv gledam i imam šta da vidim. Najstrašnije je što čitam komentare cigana koji su srećni što se to desilo, nadam se da nema takvih lobanja i ovde na Vuki. Kolko poremećenih ljudi ima u ovoj državi to nije normalno.
DRŽ SE PREDSEDNIČE!
DOŠO DODIK U VALJEVO DA NAS GLEDA