KK Partizan

1. Како смо се посрали по лименкама... Убили смо цигосе у појам... Овако свршавање по противнику скоро нисам видео... Сад бих ногама ударао у дупе и скакао од среће ,ал има још 2 да се играју па нећу да малеришем...

2. Samleli smo ih, da nije bilo onih smehotres sudijskih odluka početkom treće četvrtine još ranije bi bili sadžgani jako. Onaj jedan idiot od sudije ih je držao u igri. Navijanje u prvom poluvremenu evroligaško, odavno nije bila ovakva atmosfera. Još ima da se igra i ništa još nije gotovo, samo jako i žestoko i možemo do titule. Milosav životinja!

3. Nisam gledao meč, ali, s obzirom na rezultat, vidim da ste nam se najebali milosne majke.
    Bez adekvatne zamjene za Katića, sa povrijeđenim Rakočom i bolesnim Savovićem, teško da pobijedimo, ali za ovakav debakl nema opravdanja. Pokazali su da su pičke. Teško da to poprave u narednim mečevima, ali ja se ipak nadam.
    Čestitke.

4. Gazimudo
    Vraca im se Rakocevic, znaci dobijamo.
    I da, vreme je da ova dva derbija dobijemo sa 15+ razlike.
    Nismo ih dugo podsetili na fleseve iz proslosti..

DOMINIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

Nek pljuju po Duletu koliko hoce,al da mu das 12 bogalja iz Peki Lekija , osvojice titulu..
    Onakvu psihicku pripremu niko drugi nema. Nek pricaju limenke kako je nikakav trener,kako se pokazao u inostranstvu,al pored ovakvog mlacenja palamurom po faci, nista drugo mu i ne treba..

5. Sad malo ozbiljnosti.
    Westerman odigrao najgoru tekmu od kako je u Partizanu.
    Mali Bogdan takodje lose.
    Dule izgleda resio da ubije musave u pojam tako sto ce da forsira Muslija, mada je gagic za 11 minuta uspeo da nabije index 12, u sasvim solidnu statistiku.
    Zofri samo 4 poena,al jako bitna uloga u odbrani.

Sve u svemu, ovu tekmu smo dobili na bekove, Milosava i Lucica,al mora se poraditi na odbrani od Katica. Namerno ne govorim centara,jer njima jebeno samo Rasko igra. Jeste on trenutno u extra formi, i koristan igrac, al brate, ne smemo mu dozvoliti po 20 poena svaku tekmu..
    Ovi njihovi Simonovici, Savovici i crnci nisu bitan faktor, a koliko vidim, Rakocevic je vec zreo za penziju posto osim nedostatka kondicije ima problem i sa nedostatkom muda.

Lepo je slaviti ovako ubedljivu pobedu, moram priznati da sam ja ocekivao oko 15ak razlike, al daleko je serija od zavrsene. Sad se treba pre svega psihicki spremiti za petak, mada u tu vrstu pripreme ne sumnjam, i odmah ih dobiti u gostima, dok ih jos guzice bole od poraza. Ako bude 2:0 , to je to. Mada, i ovako su im sanse 1% da dobiju seriju..
    AJMO NAPRED. SAMO NAPRED PARTIZANE!!!

6. Па и донекле је била ОК одбрана на Рашку.... Имао је 19 поена, ал' је имао и исто толико шутева....
    Милосављевић ће вам тешко поновити овакву утакмицу у следећим мечевима, ал' неко од осталих ће вам искочити (неко од Француза вероватно) уместо њега....

7. Pravo da ti kazem, nece Milosav ponoviti ovako dobru ofanzivnu igru u skorije vreme,a ne u ovoj seriji..
    Al zato ce sigurno neko od Westermana, Zofrija, Zumanceta ili Bogdana biti mnogo bolji nego veceras.
    A da ne zaboravimo ni Lucica koji je veceras odigrao stvarno kapitenski,kad je bilo najteze povukao je..

EDIT: Rasko je veceras odigrao 35 minuta!
    Svako ko je bar jedan basket odigrao zna koliko se centri rokaju i koliko snage trose na duele , cak i u napadima kad ne prime loptu, da ne pricamo o odbrani. Jeste da je se ispromasivao,al ja bih ga pritisao u napadu, kako bi sto pre usao u probleme sa licnim greskama. Mada , mislim da je prilicno dobar u defanzivi za Gagica i Muslija (koji napokon nesto pokazuje, rano se setio lololo)

8. Djekna zakuco! Jipijej!

9. Од Луче Дуле и очекује неких 15ак поена.... Или барем 10....
    А Милосав је тек сад добио онолику слободу у нападу.... А сећам се против Војводине, на загревању га гледамо другар и ја, мислим да није машио ни једну тројку.... Јес' да је то загревање, ал' оно.... А и доста је он омаловажаван офанзивно - може више, што је и показао неколико пута до сада....

10. Djekna zakuco ✔
    Musli zakuco ✔✔
    Lovernj zakuco ✔✔
    Lucic zakuco ✔✔✔

Valjda sam dobro prebrojao..

11. Čestitke groberi, ovo je bilo kiperisanje po ciganima.. Naravno ovo će da se nastavi i u narednim utakmicama a tek u narednim sezonama kad ova djeca narastu i ostanu barem dve sezone zajedno, to će već biti tragikomedija.

12. The Big Dipper
    Од Луче Дуле и очекује неких 15ак поена.... Или барем 10....
    А Милосав је тек сад добио онолику слободу у нападу.... А сећам се против Војводине, на загревању га гледамо другар и ја, мислим да није машио ни једну тројку.... Јес' да је то загревање, ал' оно.... А и доста је он омаловажаван офанзивно - може више, што је и показао неколико пута до сада....

Iz nekoliko razgovora sa fiziotarapeutom Partizana, skapirao sam da se na Milosava manje ide u napadu jer su svesni da u odbrani trosi mnogo snage. Odnosno, da ne bi mogao da igra ovoliko kad bi jednako ucestvovao i u napadu i u odbrani. Ume on itekako da pogodi.
    Mozda je Milosav bio takticko iznenadjenje za prvu tekmu, ko zna..

13. Svaka čast komšo :)

14. Ја као и сваки пензионер, волим неозбиљне коментаре :
    Што су синоћ навијачи Звезде изашли раније из Пионира ?
    Да ухвате задњи аутобус за Железник ! :-)

15. Odigrali smo vrhunsku partiju juče i ja sam bio iznenađen. Ne pobedom, jer čak smo u neku ruku bili i blagi favoriti, nego tako laganom pobedom, gaženjem pravim, koje je bilo za mene neočekivano, moram priznati.

Naravno Milisav objasnio i odigrao za čistu 10.
    Ostali odlično, a posebno svi u odbrani.

Nije samo kenjanje bilo u pitanju, nego odlična igra, što je rezultirao sa masom kucanja, lakih poena i tako toga.

Ima još da se igra i tekma broj dva je jako bitna, ali ako je dobijemo, a može se desiti jer već sam pisao, činjenica je da se njima malo vežu ruke pred njihovom publikom, onda je kraj serije i to čišćenjem od 3:0.

Biće teška tekma broj 2, jer za njih je sve ili ništa.

EDIT: Inače naši igrači moraju biti svesni da u ovoj seriji koš razlika nije faktor jer ako se opustiš i pobede te sledeću dva razlike, rezultat je 1:1. Zato asmo ozbiljno i čvrsto mora.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.