Одакле им то да је Партизан најближи добијању лиценце? Па испред нас су на листи трогодишњих резултата и Лјетувос и Будућност и Цедевита и још гомила екипа.
Kako moze cedevita da bude ispred nas ,kad su ove godine izduvali i za ABU i za hrvacko prvenstvo, a mi smo samo prosle godine imali post u ABA ligi?
Па погледај табелу. Бодови из Еврокупа су равноправни бодовима из Евролиге. Таква су им правила. Тако је Лјетувос накупио за сезону што ми не можемо ни за две. Јебига.
Košarkaši Crvene zvezde igraće utakmice Evrolige sledeće sezone u “Kombank Areni”, najvećoj dvorani u Srbiji i regionu! Čelnici “crveno-belih” odmah posle ostvarivanja plasmana u najelitnije takmičenje kontaktirali su sa rukovodstvom “Arene” i raspitivali se za termine za igranje sledeće godine.
Ma kakva A licenca ne zanosite se, imamo samo jedan TOP 16 u zadnje tri godine a da imamo i tri F4 ne bi nam je dali tako da nema veze.
Dobiće je Turci ili Švabe.
Па погледај табелу. Бодови из Еврокупа су равноправни бодовима из Евролиге. Таква су им правила. Тако је Лјетувос накупио за сезону што ми не можемо ни за две. Јебига.
Effective as of the 2012–13 season, Euroleague clubs with an "A License" must host their home matches in arenas that have a seating capacity of at least 10,000 people.
Sto znaci, da moramo da djuskamo u Areni ako ocemo A licencu..
Truce, baci link do trenutnog stanja stvari za A licencu..
Kurac wild card njima, oni vec imaju plasman.. Ili nemaju
Па ако освоје лигу иду у ЕЛ. Ако буду други готово сигурно не иду пошто је другопласирани у Турској доста ниско на листи за Б лиценцу. А сад шта ће ЕЛ са Прокомовим местом, чак и у пропозицијама пише да практично могу шта хоће. Да дају још једној екипи на листи за Б лиценцу, да га оставе Прокому или да А лиценцу доделе неком другом са листе за А лиценцу.
Јбг, кад играш ЕЛ константно имаш врло мале шансе да скочиш на листи. Ми смо били најозбиљнији конкуренти после прве Владине сезоне са скоро 100 бодова, па су нас изјебали. А сад имамо 50. Рецимо, Звезда је ове сезоне узела девет бодова више од нас.
E može neko da mi objasni kakve su to a licence i zašto mi ne dobijamo to? Je l' to fazon ako imamo tu A licencu mi smo u prvom šeširu ili nešto treće?
Rajo, bemumater, mojne se brukamo , komsije su te koji ne znaju pravila :D
A licenca ti garantuje igranje EL naredne tri godine, bez obzira da li ostvaris plasman kroz takmicenja. Znaci,ako bi dobili nekim slucajem sad A licencu, igrali bismo EL sigurno do sezone 15/16.
Ne znam jeste li provalili da igraci uopste nisu slavili posle meca? Dakle surova ozbiljnost, nema dileme da ce ovo da se zavrsi u 3 kratka cina.
Nek kaze neko ljudima da je ovo tema za cestitanje lolo....ne moar ni da cestitaju, to su trebali pre jucerasnje tekme, a ne sad :D
http://kapiten.rs/kosarka/partizan-dobija-a-licencu-evrolige/
I naravno, opet ce dati vajld kard nekim rujama ili ovim turcima sto sad igraju finale sa galatom..
Одакле им то да је Партизан најближи добијању лиценце? Па испред нас су на листи трогодишњих резултата и Лјетувос и Будућност и Цедевита и још гомила екипа.
Kako moze cedevita da bude ispred nas ,kad su ove godine izduvali i za ABU i za hrvacko prvenstvo, a mi smo samo prosle godine imali post u ABA ligi?
http://youtu.be/2FCW0ihI26M
Košarkaši Crvene zvezde igraće utakmice Evrolige sledeće sezone u “Kombank Areni”, najvećoj dvorani u Srbiji i regionu! Čelnici “crveno-belih” odmah posle ostvarivanja plasmana u najelitnije takmičenje kontaktirali su sa rukovodstvom “Arene” i raspitivali se za termine za igranje sledeće godine.
Pa majku ti jebem u picku dal je moguce!
Ma kakva A licenca ne zanosite se, imamo samo jedan TOP 16 u zadnje tri godine a da imamo i tri F4 ne bi nam je dali tako da nema veze.
Dobiće je Turci ili Švabe.
A da, zaboravio sam na taj detalj.
Sto znaci, da moramo da djuskamo u Areni ako ocemo A licencu..
Truce, baci link do trenutnog stanja stvari za A licencu..
Овај ми изгледа најажурнији:
http://gigabasket.org/index.php?global=teams&type=rnk
MA da, nema ovde nista od licence..
Dace wild card Banvitsporu i to je to..
EDIT: Kurac wild card njima, oni vec imaju plasman.. Ili nemaju.. Ma nek idu u kurac PARTIZAN JEBE EVROLIGUE!
Nema ništa od A licence, tako da na to ni ne mislim. Ako je nismo dobili nakon 2010. nećemo nikada. Da osvojimo EL ne bi je dobili.
Па ако освоје лигу иду у ЕЛ. Ако буду други готово сигурно не иду пошто је другопласирани у Турској доста ниско на листи за Б лиценцу. А сад шта ће ЕЛ са Прокомовим местом, чак и у пропозицијама пише да практично могу шта хоће. Да дају још једној екипи на листи за Б лиценцу, да га оставе Прокому или да А лиценцу доделе неком другом са листе за А лиценцу.
Јбг, кад играш ЕЛ константно имаш врло мале шансе да скочиш на листи. Ми смо били најозбиљнији конкуренти после прве Владине сезоне са скоро 100 бодова, па су нас изјебали. А сад имамо 50. Рецимо, Звезда је ове сезоне узела девет бодова више од нас.
Ma uzima licencu jebeni Spartak iz Sant Peterzburga, jebo ih Spartak i govna i tim i evroliga.
E može neko da mi objasni kakve su to a licence i zašto mi ne dobijamo to? Je l' to fazon ako imamo tu A licencu mi smo u prvom šeširu ili nešto treće?
Rajo, bemumater, mojne se brukamo , komsije su te koji ne znaju pravila :D
A licenca ti garantuje igranje EL naredne tri godine, bez obzira da li ostvaris plasman kroz takmicenja. Znaci,ako bi dobili nekim slucajem sad A licencu, igrali bismo EL sigurno do sezone 15/16.
Ko je bese pricao o generalnom sponzoru za sledecu sezonu?
Cini mi se Tucani.. Deder napisi opet nesto, koliko se secam, neki jak bi trebao da bude..
Nije još rečeno ko je, ali sve je gotova stvar. Bićemo u dosta boljoj finansijskoj situaciji nego do sad.