KK Partizan

1. dusan1001
    Ma i pored sudija da nije Simonovića onako kenjalo rešili bi ovo lagano.

Pazi, sto se Simonovica tice, nije mu ovo prva tekma da sutira dobro. Odigrao je muski, e sad, nije imao koncentracije kad je bilo najbitnije , srecom po nas. Bitno da je Zumance pogodio kad je bilo najvaznije. Sto se sudija tice, ocekivao sam navlacenje, u duhu domacinstva,al u nekim situacijama su preterali..

Rajo, na prosloj utakmici ova trojica su dali ukupno 10 poena, tako da je rekao da to ne moze da se ponovi..

2. Другари како смо им убили морал вечерас... Што би реко мој зет-они то воле! Замолио бих пензиони фонд Србије да награди Бертанса. Толко сам се узбудио и урликнуо кад је дао тројку да сам од стреса себи узео 10 година живота... Дакле толко година мање ћу пеМзију примати...

3. ČUDESNI BERTANS: Nisam heroj, ja ovo radim svaki dan!

JEBI NE VADI

4. I opet Milosav najbolji index (uz Bertansa).
    I opet je odigrao sasvim solidno, malo ga dvojke sjebale sa 3/6, al ovo ostalo tipicno za njega.
    Westermana sjebale one 3 licne u prvoj cetvritini, i uspeo je i ovu tekmu da zavrsi sa indeksom u minusu..

5. Ja veceras radio i nisam mogao cijelu tekmu da ispratim ali zadnja 4 minuta sam ispratio, kad je bertrans ono pogodio poceo sam skakati kao dijete malo ispred TV-a, a kad sam na kraju povukao ''uzalud trud, dzaba vam sve'' gazda me samo popreko pogledao ali su se 2-3 musterije prikljucile....ovo mi je uz fajna for EL daleko najdraza sezona....O JEBIII FMP

6. Previše sam se prebio sinoć da bi napisao bilo šta smisleno. Mnogo bitna pobeda al ima još da se igra. U ponedeljak mora da se krene žestoko da nam se ne ponove neke prethodne godine al srediće Dule to.
    Odigrali smo lošu napadačku utakmicu ali odlično u odbrani pogotovo u drugom poluvremenu. Činjenica je da smo fizički daleko spremniji i da pucamo od snage. Suđenje u prvom poluvremenu skandalozno. Isekli su Vestermana neboluza ličnim greškama. Isekli su i Luču i samim tim isekli naš napad. U jednom trenutku niko njihov nema 2 lične a dvojca naših po 3 i još par igrača po 2 a oni igraju rukometašku odbranu. Al dobro to sad nije bitno. Idemo u ponedeljak samo žestoko od početka, da ne bude nekog opuštanja slučajno.

7. Pa sto se tice domaceg sampionata i ABA lige,najsladja sezona u poslednjih 10ak godina< jedino je Kecmanova trica bila sladja, al generalno cela sezona je uzbudljivija.

A secam se kad sam sa ortacima u kaficu gledao tekmu protiv Cedevite, minut ipo do kraja, gubimo onih 6,7 razlike, i drugari koji krecu da pizde, napuse i Duleta i igrace.
    Ja ustao, izdrao se na njih da mogu najopustenije da napuste lokal, i da nemaju pravo da mi se jave kad budemo slavili titulu u ABA ligi i prvenstvu.
    Juce su mi platili po pivo, tako da sam im oprostio.

8. i ja gledao sa nekim ciganima, hej podjebavanje na plus 10, pa rasprava oko toga ko je veci klub... standard. objasnjavao malo razliku izmedju lige i kupa sampiona (jelte, nemoguce za njih ne pomenuti). imao sam osecaj da ne znaju da je pravilo 1za 1 davna proslost i da trojka nije na 6,25, toliko ih odvikosmo od kosarke. a i od sporta generalno.

sudjenje diskutabilno, moj utisak je da je sudija svirao malo na stranu fmp/a ali eto, recimo da sam pristrasan. mada video na onoj temi raspravu oko onog faula u napadu, ono je cist faul katica.

navijaci? gomila debelih celavaca kojima ocigleno nije jasno koje su boje kluba za koje navijaju pa im se redovno crni tribina. gadjanje igraca partizana stolicama je primitivno cak i za njih. ae da lomimo pionir, i onako igramo u areni sledece sezone?

od igraca nervirao me je bogdanovic, ne zato sto je masio vec zato sto je sutirao iz nekih debilnih pozicija, ne znam ko ga onome nauci. vesterman takodje, sere mi se kada vidim onu njegovu izduzenu facu posle neke glupo izgubljene lopte.

ps: jel se meni cini ili je onaj vuk radivojevic iz godine u godinu sve gori?

9. Ljudi, opusteno, rekoh da ce biti sweep. Valjda smo im sad pokazali ociglednu razliku od kvalitetu, cim smo pobedili uprkos smesnom sudjenju. Trpaj boraniju...

10. Ovo je bila hronika najavljene krađe od Oberkneževića. Da ovakvo suđenje nemo da se posmatra, ne vodi ničemu. On je rekao da će suditi za našeg protivnika i tako napredovati u karijeri i u pojedinim trenucima ovo je bio ragbi

11. Svi pominju taj 5. faul Lucica, a niko da pomene (cini mi se) cetvrti, kad je Savovic (valjda) dao kos uz faul, pa na snimku se video da ga nije pipnuo.

12. Interesantno je da niko ne pominje ulogu Gordića u ovoj utakmici, dečko im je objasnio, naravno u skladu sa njegovim mogućnostima, onaj koš faul uz čistu ne sviranu namernu ličnu (junačko saplitanje sa leđa od strane lazića), već običan faul. Plus trojka kad nismo mogli koš da damo i bacanja je izvodio solidno. Jedina mrlja u utakmici mu je ona blokada koju mu je radivojević udario, ali opet, nije bila čista, tako da nema zamerke. Ionako je Bertans sve to popravio u narednoj odbrani, lolo. Ta je bila čista, BANANA!

EDIT:

Svi pominju taj 5. faul Lucica, a niko da pomene (cini mi se) cetvrti, kad je Savovic (valjda) dao kos uz faul, pa na snimku se video da ga nije pipnuo.

Peti faul mu je bio čist k'o suza uleteo je u katića ko nezdrav, ovaj je imao dosta vremena da se namesti, definitivno je četvrta bila diskutabilna, peta lična je bila čista i zaslužena.

13. To oko Radivojeviceve banane je stvar neiskustva, tu se, ili uradi usporen dvokorak kako se to vec zove, ili prikuca ko nezdrav i u svakom slucaju dobija faul ili kos+faul.

14. onaj koš faul uz čistu ne sviranu namernu ličnu (junačko saplitanje sa leđa od strane lazića),

Jos jedan dokaz koliko su sudije usrane bile. U toj situaciji je Gordic napravio korake nakon sto ga je ovaj nabo nogom. Ispravna odluka bi bila namerna licna greska, 2 bacanja i lopta sa strane. A sudije su umesto toga nasle kompromis, u vidu 2+1..

Sve u svemu, ko jebe ovu tekmu ,pobedili smo uprkos svemu, sad nam ostaje da i konacno zakopamo musave u ponedeljak, pa da ih cekamo opet do pocetka sezone da se popale kako imaju tim za napad na Majami, i onda jovo nanovo..

15. СА ЈЕДНОГ ЦИГАНСКОГ ФОРУМА:

"Зашто нам је Рашко Катић најбољи играч? Зато што је играо у Партизану, па је научио да гризе, гребе, бори се, уноси у фацу. Докле год будемо изигравали неку господу, јебаће нас ко стигне, па чак и 10 клинаца, од којих су половина балвани који данас скоро ништа нису могли да погоде. Не разумем се у кошарку, ал ми је што се тиче психологије све јасно. Нама је капитен једна обична флегма (свака њему част за све, да није био ту, не бисмо ни довде дошли), дозвољава да му се у трећем минуту један Мусли (ееееееееееееееееееј МУСЛИ) уноси у фацу, а шта онда рећи за Суботића и Савовића, не зна се ко тупавију фацу има, а о кошаркашкој интелигенцији да не причам.

Губитници смо, јебени губитници, 12 година смо губитници, јебе нас ко стигне и стално нам је неко други крив, те судије, те свиња, те биа, циа, масони, сви су криви, само нису они који нам ведре и облаче у клубу. КК Следећа сезона, и то је то. И боли ме дупе за Евролигу, нама је на финале домаћег првенства у које се толико кунемо дошло 800 гробара да држи час навијања и 10 клинаца са менталним болесником на клупи да одржи час кошарке и борбе. Ма јебите се бре сви више!"

16. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/972346_383455058438933_198819022_n.jpg

samo pogledajte te face u publici, tek je sutnuo,a vec znaju sta im sledi..

17. http://imageshack.us/a/img195/338/cokigovnocoravo.jpg

Јер нико његовом Фићи неће да забрани како ће да се зове....

18. Bravo Dipere! Hahahahaha....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.