KK Partizan

1. Jel to znaci da bismo mogli da ocekujemo bar 1 malo bolje pojacanje?
    Kontam da bi nam dobra petica bukvalno zacementirala top16

2. Pa jebem li ga. Dobro bi nam došao neki dominantan centar ali svi na toj poziciji imaju višegodišnje ugovore plus što se govorilo da će i Šalić da potpiše sledeće sezone. Znaće valjda Dule i Toša šta da rade.

3. Po što nam koji kurac ne daju A licencu? Iznte braćo grobari što nas brukam, ali ja se u to takmičenje ič ne razumem, pratim Partizan u svim sportovima još od klinačkih dana, ali do dana današnjeg ja nisam znao šta je A licenca... Hvala komšo

4. Kazu da je zvezdi 5milki budzet za sledecu jbt! Videh i danas da ce igrati sve tekme EL u Areni a izgelda i ABU....

5. BezDeranjaMolim
    Kazu da je zvezdi 5milki budzet za sledecu jbt! Videh i danas da ce igrati sve tekme EL u Areni a izgelda i ABU....

Opusteno, to je jos samo 5 miliona razloga da ih Dule&co raskatoprce.

A sto se tice Arene, pa neka im, vise ce love da puknu na to, nego na pojacanja.. A oni napravise od ove sezone istorijsku, a samo su usli u EL. Ne znam sta ce biti kad za 5,6 godina prodju grupu, verovatno ce ordene da traze..

6. A sto nisi okacio sliku velicine bilborda, na ovoj se ne vidi Tomin mitiser kod uveta?

7. Jbg linkovo prvu sliku nisam ni skonto da je tolko velika :)

8. Opusteno, to je jos samo 5 miliona razloga da ih Dule&co raskatoprce.

Bolje da vrate dugove zamrznutom klubu nego što ulaze u trku koja će im ugasiti i ovaj iz Železnika što imaju.

Ja očekujem tešku utakmicu večeras.
    Mislim da ovaj put sve zavisi od nas. Naravno da im nije lako posle onako visokog, neočekivanog poraza, ali ako uđemo mlako, zaboraviće se već posle dva minuta utakmice na to, jer i da nas pobede dva razlike, biće samo 1:1 u seriji i ništa više. Prosuto mleko.

Mora čvrsto, sigurno i odmah da se pokaže ko je gazda. Očekujem rovovsku utakmicu i ako pobedimo, to neće biti sa nekom velikom razlikom. Mislim da će Lovernj imati veliku ulogu večeras, a da Milisav neće pružii partiju kao u prvoj utakmici, ali da će odigrati dobru partiju na krilima prošle.

Raduje me što pucaju od samopouzdanja, što je jako bitno. Ako pobedimo ova serija je završena sa 3:0 lagano već u nedelju. Ako izgubimo opet iz početka.

Očekujem ne baš prijatnu utakmicu za gledanje sa odbranama i preko granice faula, a sudijski kriterijum i ko se prvi navikne na njega će dosta odrediti utakmicu. Rov i borba. Taj fazon će da bude. Katića opet pustiti da da dvadeset, a Nelsona i Rakočevića zaustaviti. Katića uterati u lične i to je to. Ne možeš 40 minuta da igraš i tu je naša šansa.

9. Bice bas borbeno,a od cigana na domacem terenu ocekujem da odu i preko granice sportske borbe..
    Ne ocekujem veliku razliku, nekih 10-15 poena i to je to.
    A onda klasicno podsecanje na proslost u trecoj tekmi metodom pisanja po sirotinji sa razlikom 30+

10. Mene ta priča o njihovom budžetu ne zabrinjava pretjerano, imali su oni za ovih 10 godina bar 3 puta veći budžet nego Partizan pa opet nisu ništa uradili, sjećam se kad je Kari bio da su imali gotovo pa duplo veći budžet ali opet ništa.

11. Zvezda će večeras verovatno da ima ludačku pomoć sudija, Gagi neće ponoviti onu partiju, ali neće ni Bogdanović, Bertans i Vesterman ubaciti 10 poena zajedno. Luča ako bude dobar, dobijamo ovo. Rekao bih i kada bi naši centri nešto uradili bilo bi odlično, ali tome se ne nadam.

12. DOMINIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
    http://i.imgur.com/H2ZViUS.gif

13. BERTANS BOG OTAC. KAKAKO UBO ONU TROJKU KAD JE BILO NAJBITNIJE. A što sam popizdeo na Lučića to je bilo strašno, drag mi je igrač pa mi je još više bilo krivo, mogli smo još tad da rešimo nego ona napravio totalno nepotreban faul ALI TO SAD NIJE BITNO JEBALI SMO LIMENKE A BERTANS IM JE SVRŠIO KAD SU SE NAJMANJE NADALI!!!!!

14. nego ona napravio totalno nepotreban faul

Kao neko ko prati kosarku dosta dugo,mogu ti reci da je jedini nepotreban faul onde Katicev, koji je bukvalno bio u letu kad se Luca u njega zakucao. Poslednje u nizu sudijskog navlacenja za cigane, al ni ono im nije pomoglo..

15. Mislim na onaj kad smo imali kontru a on pravi faul u napadu, ali kao što sam već rekao, nije bitno, jebemo ih i sad kad su konačno počeli da prate košarku misleći da imaju neki tim... Definitivno najdraža sezona u poslednjih 5-6 godina

16. PA za taj faul ti i pricam..
    EDIT: Luciceva peta licna..

17. Zvezda će večeras verovatno da ima ludačku pomoć sudija, Gagi neće ponoviti onu partiju, ali neće ni Bogdanović, Bertans i Vesterman ubaciti 10 poena zajedno.

Obistinilo se sve. Koliko su ih držale sudije u igri, nevera! Ali slaba vajda, kad imamo momke sa mudima do poda!

18. Ma i pored sudija da nije Simonovića onako kenjalo rešili bi ovo lagano.

19. Bertans i Vesterman ubaciti 10 poena zajedno.

Bertans

Meni se čini da je dao preko 10

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.