KK Partizan

1. Џони, је л' стварно планираш да се расправљаш са њим?

2. Polako dzoni pusti ih sad ulaze u onaj period kad imaju tim za NBA lololo

3. Realno Dzoni,em je trol, em je los trol.
    Nego vidim nesto se pominje da dolazi Bobi umesto Muslija..

4. Jednostavno da ti odmah kažem, vi možete sa nama da raspravljate o košarci potpuno normalno. Da prozivate, ne da nemate prava, nego bi najbolje bilo da stvarno ne ulazite u košarkaška prozivanja i pokrijete se ušima. Izuzetno mi se nije svideo stav omalovažavanja naših uspeha i vašeg dizanja u nebesa vašeg tima i kluba koji čak i da je uzeo titulu, a nije, definitivno bi morao još mnogo da radi da bi nam na 1000 kilometara prišao. Pitao sam se odakle vam obraz uopšte to da radite. Kraj sezone bi trebao da vas nauči pameti. Čaki i sledeće sezone da uzmete titulu odakle vam uopšte i misao da možete da se merite sa nama u ovom momentu?
    Treba mnogo štošta da uradite, osvojite, odigrate i napravite da bi mogli da se upoređujete sa nama, ne znam kako vam to nije jasno.
    Ako ostvarite neki uspeh sledeće godine, uživajte u njemu ne mereći se sa nama, jer stvarno ne možete ni da zamislite ono što smo mi doživljavali poslednju deceniju sa našim klubom, i možda će se to vama desiti, možda neće. Ja sam se kočio kada ste vaše utakmice ULEB kupa ove godine poredili sa našim utakmicama koje su legendarne utakmice svetske košarke i vaše navijanje sa našim jer neki momenti kojima sam ja prisustvovao u Pioniru su toliko vanzemaljski da ne možete ni mrvicu da zamislite.

Ovo nije napušavanje, već savet. Kažnjeni ste prošle godine jer niste bili srećni ni jednog trenutka što ćete vi biti pobednici, već zato što je Partizan izgubio. To vam se obilo u glavu. Promenite se. Svi. Klub ceo. Ako bude uspeha uživajte u njemu i ne poredite se sa nama jer ste iskreno Metalac za nas, zbog načina na koji ste vođeni proteklih deceniju i po.

5. Počelo je sa ispoljavanjima kompleksa :D

Sklopiće oni tim za fajnal for. Agroživ lige.

Al F4 je F4.

6. Au jebote, sad sam se prepustio popodnevnoj dremci i sanjao sam da je Partizan potpisao Zirbesa iz Brosea i Pol Dejvis iz Himkija..
    Au kako sam se skenjao kad sam se probudio, kadar nevera..

7. JEBAĆEMO SELJOBERA DOŠO U FMP OPAAAA

8. Doveli najboljeg pecaroša na ovim prostorima, sad imaju najveće šanse da pobede na ribopecu 2014! U kategoriji šaran razume se!

9. E do kurca, ipak imaju mozga..

10. Ma gde imaju mozga, u kom je to klubu Milicic igrao dobro posle Hemofarma? Vidite statistiku ovde: http://en.wikipedia.org/wiki/Darko_Miličić
    Bolje da su iskopali jos jednog Rakoca, nego ovog rekreativca. A da, ne postoji vise nijedan Rakoc vredan paznje koga bi mogli vratiti.

11. a jeste i vi... ništa ja to ne vjerujem dok ne dođe kraj prelaznog roka ili definitivno potpisivanje ugovora. Isto kao i kod Partizana, svi odlazi svi dolaze, tako i kod njih.

12. Потпис'о је, ал' на Википедији. хехе За 80 сома евра годишње. хехе

13. Ne očajavajte ljudi, ozbiljno pregovaraju sa pecarošem tako da ima velikih šansi da potpiše za njih iako još uvek nije.
    Sad bi tužio Blic zbog ovoga, taman me obradovaše kad ovi demantovali i usrali mi se u dan. Ali kao što rekoh pregovaraju sa starim alasom nemate brige.

14. Jericho
    Ma gde imaju mozga, u kom je to klubu Milicic igrao dobro posle Hemofarma?

Moj komentar se odnosio na demant vesti. Realno, najbolje pojacanje Partizana bi bio dolazak Milicica u FMP

15. Bilo bi vece pojacanje Radmanovic, on bi im doneo jos veci haos u ekipu. Drzimo palceve!

16. Не стиже им Миличић, али свеједно - имао је он солидних пар сезона у НБА лиги.... Тако неки просек од 8 поена и 5 скокова да је имао.... Не може се очекивати да ни у ЦСКА дође добар НБА центар, а камоли у Србију....

17. Zamislite vi koliko se partizan israo po njima kad sad čitam komentare kako sele Bogdana kod njih.Šta sve neću da pročitam na internetu

18. Realno, najbolje pojacanje Partizana bi bio dolazak Milicica u FMP

Tačno. Nadam se da nisu tolike budale pa da potpišu sa seljom.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.