Prvi šešir: Barselona, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid
Drugi šešir: Makabi, CSKA Moskva, Montepaski, Anadolu Efes
Treći šešir: Kaha Laboral, Unikaha, Fenerbahče, Žalgiris
Četvrti šešir: Galatasaraj, Lokomotiva Kuban, Budivelnik, Bamberg
Peti šešir: Armani, Partizan, Crvena zvezda, Stelmet
Šesti šešir: Bajern Minhen, Nanter, Starzbur, kvalifikant
Prolazi se grupa lagano. Treci i Cetvrti sesir mozemo bez problema da bijemo u Pioniru, sesti mozemo i tamo i kod nas, a sto se prvog i drugog tice, i jedna pobeda iz cetiri tekme je dosta.
EDIT: Samo da nam ne uleti kvalifikant tipa Himki, posto je realno jaci od svih ovih iz sestog sesira.
EDIT: Ja bih pre izbegao Lokomotivu. Mada ni Galata (svetski sampion, najjaci tim, nekrunisani kralj evropske scene prim. aut) moze da bude zajebana. Mada i njima preti osipanje tima jer su odigrali do jaja sezonu.. Sigurno ce im neki bitni igraci otici u neke od jacih timova..
Izvinte. Gramatičko pitanje: S obzirom da ima mnogo manje žena koje se bave gorbarskim poslom, a mnogo više žena koje se bave prostitucijom oko groblja. Da li je pravilno reći: "grobarska pičko" ili "grobljanska pičko"?
Crvena Zvezda Telekom Belgrade of Serbia continues building for its upcoming Turkish Airlines Euroleague debut
Euroleague debut
debut
Evo i EL je neobaveštena da je to stara Zvezda a ne FMP, sram ih bilo.
Gmudo tebra koje osipanje ekipe u Turaka, to bre puno para imaju budžet da se smrzneš. Odande mož da ode samo onaj koga oni ne žele. Ako moraju Turci nek bude onda Efes iz drugog šešira.
Treći bi bilo idealno Unikaha ili Žalgiris.
Iz četvrtog ovaj Buvljak iz Ukrajine.
Iz prvog Grci.
Iz prvog sesira PAO ili OLY
Iz drugog sesira MAKABI ili SIJENA
Iz treceg sesira ZALGIRIS ili UNIKAHA
Iz cetvrtog BUDJIVELNIK ili BAMBERG
Iz sestog sesira svi osim Himkija tj kvalifikanta
A jes to za Turke mamu im jbm,al nisu bas toliko jaki..
Iz prvog sve jedno koga dobijemo, biće jeban! lolo
It drugog Efes, krešu budžet za 30%, a to znači da ćemo ih i mi kresati. Samo ne CSKA.
Za treći mi je najteže da odaberem, jebemliga, Unikaha.
Iz četvrtog Buđave ukrajince, ili Bambergu da se svetimo.
Iz šestog sve sem kvalifikanta. verovatno će to biti Himki.
Gmudo jeste to tvoje dobro, al jedne Turke moramo da dobijemo u grupi. Moralo bi baš da nas ukenja da budemo grupa bez Turaka. Efes mi se čini kao najbolja opcija.
Nek dodje fener od turaka ako vec moraju. Osim ako ih ne preuzme Obradovic.
Jebote, ja se prosle sezone kleo u njih i onakvu ekipu, kad ono retardi.. Vriste im jajca da igraju.. Bez problema bismo ih dobili sad bar jednom!
EDIT: al posto smo mi Partizan, kao i vecinu prethodnih godina dobicemo smrt grupu, otprilike nesto ovako:
Barca, CSKA ,Kaha (ne znam da li moze iz iste zemlje) ,Galatasaraj, Himki
Kad smo vec kod toga iz iste zemlje, moram da vidim sad jednu stvar..
Drugi šešir: Makabi, CSKA Moskva, Montepaski, Anadolu Efes
Treći šešir: Kaha Laboral, Unikaha, Fenerbahče, Žalgiris
Četvrti šešir: Galatasaraj, Lokomotiva Kuban, Budivelnik, Bamberg
Peti šešir: Armani, Partizan, Crvena zvezda, Stelmet
Šesti šešir: Bajern Minhen, Nanter, Starzbur, kvalifikant
Prolazi se grupa lagano. Treci i Cetvrti sesir mozemo bez problema da bijemo u Pioniru, sesti mozemo i tamo i kod nas, a sto se prvog i drugog tice, i jedna pobeda iz cetiri tekme je dosta.
EDIT: Samo da nam ne uleti kvalifikant tipa Himki, posto je realno jaci od svih ovih iz sestog sesira.
I Bajern će biti ozbiljno zajeban. Pojačavaju se, imaju keša a imaju i Pešića. Valjalo bi izbeći Galatasaraj iz četvrtog.
http://www.mozzartsport.com/vesti/diskretni-mvp
OOOOOOO JEBI NE VADI
EDIT: Ja bih pre izbegao Lokomotivu. Mada ni Galata (svetski sampion, najjaci tim, nekrunisani kralj evropske scene prim. aut) moze da bude zajebana. Mada i njima preti osipanje tima jer su odigrali do jaja sezonu.. Sigurno ce im neki bitni igraci otici u neke od jacih timova..
Izvinte. Gramatičko pitanje: S obzirom da ima mnogo manje žena koje se bave gorbarskim poslom, a mnogo više žena koje se bave prostitucijom oko groblja. Da li je pravilno reći: "grobarska pičko" ili "grobljanska pičko"?
Evo i EL je neobaveštena da je to stara Zvezda a ne FMP, sram ih bilo.
Gmudo tebra koje osipanje ekipe u Turaka, to bre puno para imaju budžet da se smrzneš. Odande mož da ode samo onaj koga oni ne žele. Ako moraju Turci nek bude onda Efes iz drugog šešira.
Treći bi bilo idealno Unikaha ili Žalgiris.
Iz četvrtog ovaj Buvljak iz Ukrajine.
Iz prvog Grci.
Iz prvog sesira PAO ili OLY
Iz drugog sesira MAKABI ili SIJENA
Iz treceg sesira ZALGIRIS ili UNIKAHA
Iz cetvrtog BUDJIVELNIK ili BAMBERG
Iz sestog sesira svi osim Himkija tj kvalifikanta
A jes to za Turke mamu im jbm,al nisu bas toliko jaki..
@dragisic
Naispravnije je duvaj ga fmp-ovac. Mislim da se tako kaze.
Iz prvog sve jedno koga dobijemo, biće jeban! lolo
It drugog Efes, krešu budžet za 30%, a to znači da ćemo ih i mi kresati. Samo ne CSKA.
Za treći mi je najteže da odaberem, jebemliga, Unikaha.
Iz četvrtog Buđave ukrajince, ili Bambergu da se svetimo.
Iz šestog sve sem kvalifikanta. verovatno će to biti Himki.
KOMPLEKSI!
Gmudo jeste to tvoje dobro, al jedne Turke moramo da dobijemo u grupi. Moralo bi baš da nas ukenja da budemo grupa bez Turaka. Efes mi se čini kao najbolja opcija.
Ma dajte turke da se igramo. :)
Nek dodje fener od turaka ako vec moraju. Osim ako ih ne preuzme Obradovic.
Jebote, ja se prosle sezone kleo u njih i onakvu ekipu, kad ono retardi.. Vriste im jajca da igraju.. Bez problema bismo ih dobili sad bar jednom!
EDIT: al posto smo mi Partizan, kao i vecinu prethodnih godina dobicemo smrt grupu, otprilike nesto ovako:
Barca, CSKA ,Kaha (ne znam da li moze iz iste zemlje) ,Galatasaraj, Himki
Kad smo vec kod toga iz iste zemlje, moram da vidim sad jednu stvar..
Dajte turke imamo iskustva snjima na domaćoj sceni!
Барселона, Макаби, Уникаха, Галатасарај, Химки
Jel moze u istu grupu da idu timovi iz jedne zemlje?
Ako ne moze, onda bismo imali grupe koje pocinju sa:
Barca/Real igrace sa Fener/Zalgiris.
To su prvi i treci sesir. Iz drugog moze svako.
Znaci preostale dve kombinacije prvog i treceg sesira su
PAO/Olympiakos igrace sa Kaha Laboral/Unikaha
Definitivno je bolje upasti u ovu drugu grupu, pogotovo ako se ovima gore pridruzi CSKA
Ja bih voleo da upadnemo u tezu grupe nego mutanti samo da ne bismo posle morali da ih slusamo kako bi oni osvojili NBA da su igrali u nasoj grupi.
Ja volim da ih slusam kako pricaju o tome.. Fali mi razonode u zivotu..
Eeee, evo, vratili ste se na pravi put, pričate o Zvezdi. Taaakoooo...
*o FMP-u
šalabajzeru pa normalno da se priča o vama kad ste debitanti, senzacija ste ove godine (;
edit:
debiLtanti lololo OPAAA