KK Partizan

1. stvarno preterujete sa musavima više

ko su oni? 12 godina bez bez titule u prvenstvu, to znači da neko ko ima recimo 22 ne pamti titulu kluba za koji navija. Mali klub, zaslužuju da se o njima priča koliko o...hemofarmu npr

2. pa jebali smo i tog hemofarma ololo

3. OK, izgleda da je vrag odneo salu. KSS i drzava su stvarno smesni ako je Partizanov racun blokiran i ako nista ne preduzimaju povodom toga. Svakako da svojim rezultatima zasluzujete barem toliku pomoc oko toga. Verovatno ce biti par dana natezanja pa ce se odblokirati ali jebo ti nas sport kada se ova prica ponavlja iz godine u godinu...

4. Slušajte ljudi, meni malo muka od toga koliko Efempe ima para, šta radi Ćoki i koga oni dovode i tako to. Iskreno, baš mi sve to nije bitno.
    Neka imaju pare, šta me briga uopšte da li oni imaju ili nemaju. Oni imaju, mi nemamo. Nije fer što nas država nije podržala i one priče njihove Tadić dao i to su smešne. Na žalost, Partizan stvarno nikada nije adekvatno podržan. A to opet nije povod za kuknjavu.
    Mi smo navijači kluba koji je sa vrlo malo para ostvario uspehe kakve ne bi ni jedan klub u Evropi uspeo sa takvim budžetom, što nas svrstava u čudo. I jesmo. Navijači smo najvećeg čuda u Evropi. Sada je frka, frka će proći.
    Mislim da je naš niz od 12 godina jedan od najjačih nizova svih vremena i ozbiljno smo objasnili ko je gazda u ovom sportu. Ide nova godina. Imamo OK tim. Da regulišemo račun, dovedemo nekog klinca i to je to. Jedino svi koji su sada tu moraju da ostanu. Ove godine jesu musavi već počeli da slave nešto unapred, ranije nego prethodnih kada je slavlje počinjalo tek u avgustu, ali ni to me nije briga. Teren je merilo, a mi imamo provereno dobru ekipu.
    Mislim i da bi Danilović morao malo da podigne dupe i potraži ozbiljnog sponzora. Kao da samo sede i čekaju da im neko da pare. Idi traži ih.

Iskreno, voleo bih do kraja sezone da ne čujem koliko Efempe ima para i da ne spominjemo to, jer nije ni bitno. Ni ko im je dao ni što. Činjenica je da imaju, mi nemamo. Da l' je to fer ili nije isto je nebitno.

Podrška voljenom klubu koji nam je doneo mnogo radosti i to je to. Boriće se oni opet kao lavovi, ne sumnjam u to dokle god je Dule Vujošević trener.

5. Džaba im pare kad nemaju sistem OPAAAAAAAAAA

6. Odakle im sistem kad nemaju ni klub lolololo

7. Знајући колико Партизан има среће у жребању сваке сезоне, добићемо Барселону, ЦСКА, Галатасарај, Бамберг и Химки.

8. Е а где је Проком, зар немају они А лиценцу?

9. Izgubili su oni A licencu, ove sezone igra Stelmet iz Poljske. Vidi Bajern ipak prihvatio wild card iako su pricali da nece jer nisu izborili plasman na terenu.

10. Javno pismo ministru omladine i sporta Srbije
    26.06.2013.

Vlada Republike Srbije
    Ministarstvo omladine i sporta
    Ministar gđa. Alisa Marić

Poštovana gospođo Marić,

Potpuno svesni teške ekonomske situacije u kojoj se nalazi država, privredni subjekti, svi građani, obraćamo Vam se ovim putem da ukažemo na bezizlaznu i dramatičnu situaciju u kojoj se danas nalazi KK Partizan.

Košarkaški klub Partizan je najuspešniji košarkaški klub u državi i regionu i jedna od najuspešnijih sportskih organizacija u zemlji. U svojoj bogatoj istoriji, dugoj više od šest decenija KK Partizan je osvojio čak 43 trofeja. Crno-beli košarkaši 20 puta su osvojili trofej prvaka države, 13 puta nacionalni Kup, tri puta su bili pobednici evropskog Kupa "Radivoja Koraća", a prvaci Jadranske lige, najbolji u regionu, čak šest puta. Najsajniji trofej u bogatoj klupskoj riznici, titula pravaka Evrope, osvojena je u Istanbulu 1992. godine. Pored uspeha koji su klubu iz Humske donosili titule, postoje i oni koji se mogu izjednačiti sa osvojenim trofejima, velikim uspesima. Beogradski crno-beli su bili učesnici četiri fajnal-fora najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, Gan 1988, Istanbul 1992, Barselona 1998 i Pariz 2010.

KK Partizan je izrastao u najpoznatije košarkaško ime sa naših prostora, sa velikim ugledom u evropskim i svetskim okvirima. Ni jedan evropski klub nije dao toliko igrača najjačoj ligi na svetu NBA, kao beogradski crno-beli, a košarkaši koji su nosili dres Partizana uvek su bili znak prepoznavanja zemlje višestrukih evropskih i svetskih prvaka. Pored velikog doprinosa igrača koji su ime Partizana nosili ponosno u svet, nemerljiv doprinos su dali treneri evropskog i svetskog renomea, profesor Aleksandar Nikolić, Dušan Ivković, Željko Obradović, Ranko Žeravica, Duško Vujošević...

O fenomenu KK Partizan snimljene su brojne emisije evropskih i svetskih medijskih kuća, koje su priču o čudu iz Srbije poznatom po atmosferi na tribinama, uspesima i predanom radu preneli milionskom auditorijumu van granica naše zemlje i regiona.

Na današnji dan KK Partizan nije u stanju da se takmiči u domaćoj ligi, jadranskoj, niti da učestvuje u najprestižnijem klupskom košarkaškom takmičenju - Evroligi.

Račun košarkaškog kluba je u blokadi zbog neplaćanja poreza, osnovni dug je oko pola miliona evra, a ukupan dug prema igračima koji su osvajali jadransku i domaću ligu prethodnih godina prelazi 1,5 miliona evra.

Opšte je poznato da košarka nije profitabilna oblast i da uz izuzetno skroman godišnji budžet u evropskim okvirima KK Partizan uspeva godinama unazad, sa nevericom i brojnim priznanjima u evropskim košarkaškim krugovima, da domaćinskim poslovanjem na sportskom planu parira najbogatijim košarkaškim klubovima u Evroligi.

Država je u prethodnom periodu pomagala preko državnih kompanija (Telekom, NIS, Dunav Osiguranje, Komercijalna banka sa kojima su ugovori istekli i pitanje je da li će se nastaviti) i vrednovanjem sportskih uspeha koliko je mogla. Moramo istaći da je to ipak nedovoljno da bi se u potpunosti ispratio sportski rezultat koji je KK Partizan postizao i kolika su bila očekivanja i potrebe navijača u Srbiji i regionu.

Poštovana gospođo Marić, država i društvo u celini treba da se odredi da li KK Partizan kao društveno-sportska organizacija koja nije u privatnom vlasništvu treba ovoj državi i društvu kao takav, ili je neminovno da se ugasi još jedan simbol evropskih uspeha našeg sporta i reprezentativni ambasador Srbije u celom svetu.

S poštovanjem,

Predrag Danilović
    predsednik KK Partizan

11. JEBALI SMO, JEBEMO I JEBACEMO!

12. Katanac ne možemo da stavimo jer ga je KK Crvena Zvezda uzela pre koju godinu i ne pušta ga :)

13. Ja ne mogu da vjerujem da je kompletan dug 2-2.5 miliona evra i da se zbog toga dovodi u pitanje postojanje kluba. Pa majku mu jebem nije 15-20 miliona pada se zapitamo šta su radili svih ovih godina... Ovo je smiješno.

14. Napravite fuziju sa Mega Vizurom

LOL!

15. Немам појма де су вам паре, ал искрено не пише вам се добро. Да цитирам једног економисту ком се не сећам имена:
    "Пропадање је такав концепт да кад једном крене да се прича о њему оно постаје неизбежно."

Овим сте само уплашили спонзоре а навукли сецикесе.

16. EVO BANKE GROBARE MOJ, GROBARE MOJ OPSTANI TIIIIIII!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.