Јел вам чудо што Даниловић кука кад је сезона годишњих ?
ТРЕБА ДА СЕ ПЛАТИ АЛКАТРАЗ А ПАРА НЕМА ЛОЛО
ПА НЕ ИДЕ СЕ НА БАХАМЕ БЕСПЛАТНО ДАНИЛОВИЋУ ДЕЧКО!
Ја знам да врх моје трибине узима кеш, знам и који људи, знам и зашто га троше. Али не узимају у толикој мјери ко алкатрази, вјеруј ми :)
Tebe iskreno ocekujem u tvorza za par godina. Vidim nalozen si opasno, uz to si i klinac, imas sve predispozicije da budes neki novi Misic, Prela ili tako neki pacijent..
I ne lupetaraj da znas ko uzima kintu i koliko.. Da to zna svaka fukara, gde bi nam bio kraj..
A sto se alktraza tice, iskoristicu jedno pitanjce sa vase teme: STA VAS BOLI KURAC ZA TO KOLIKO KOSTA NASE NAVIJANJE?
A sto se alktraza tice, iskoristicu jedno pitanjce sa vase teme: STA VAS BOLI KURAC ZA TO KOLIKO KOSTA NASE NAVIJANJE?
e ovo je najtužnije i kod jednih i kod drugih... znači kupuje se, a ne voli se... najjači onaj neki lik što je kao bio navijač srbije, pa prestao navijati za srbiju, pa onda za zvezdu, pa sad kao za partizan... da l da se čoek smije ili plače?
I ne lupetaraj da znas ko uzima kintu i koliko.. Da to zna svaka fukara, gde bi nam bio kraj..
E, o ovome govorim stalno... Suviše smo sirotinja da bi bili upoznati sa najvećim lopovlucima. Zato i kažem da je Ćoki sitna riba. Dok se grobari bave njime, neko drugi im uništava klub.
Cek devetare, a koji je tvoj motiv da se toliko zanimas tom pricom i to?
Ljubav prema klubu? Pa valjda kad znas te podatke vidis da se ta ljubav svodi na cifre na racunu.. razumem ja navijanje, i ja idem na tekme da navijam,al daleko od toga da sam ikad zeleo da budem u grupama, niti me to interesuje ,i sto je jos gore, ne znam kako mozes uopste da imas pozitivno misljenje o tim likovima..
Ja jos ne znam takve detalje, pa mi jos cudnije sto ti to znas ,a i dalje si najveca lozana na svetu?
opet laju. i lajace sve dok ne ispadnu iz evrope u fudbalu i to bez lige uefa. i kad puknu od javora, napuni ih neko u evroligi sa 30 razlike u sred arene, puknu derbi u fudbalu, budu na -5,6 u decembru, ode trener u februaru, puknu abu, popuse na jna...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
I UGASENI CEMO DA VAS KARAMO U SVIM TAKMICENJIMA!
Nikakvo iznenadjenje. Gurbetske frustracije su dovele do toga da raspala drzava ulaze u privatni tim, pri tome unistvajuci najveci klub ikad.
Nema veze. Neka Danilovic lepo zakljuca klub, u najnizi rang, pa polako. Ime uglavnom necemo prodati, to sam siguran. I meni je to dovoljno.
A fmp-ovci neka se raduju. Ako imaju cemu.
Јел вам чудо што Даниловић кука кад је сезона годишњих ?
ТРЕБА ДА СЕ ПЛАТИ АЛКАТРАЗ А ПАРА НЕМА ЛОЛО
ПА НЕ ИДЕ СЕ НА БАХАМЕ БЕСПЛАТНО ДАНИЛОВИЋУ ДЕЧКО!
Je l' Devetare je l' ti misliš da vrh vaše tribine ne uzima keš od uprave? Ti si onda mnogo naivan dečko.
Ја знам да врх моје трибине узима кеш, знам и који људи, знам и зашто га троше. Али не узимају у толикој мјери ко алкатрази, вјеруј ми :)
Kako mi se samo kenja kad počnete da raspravljate o tome čija je tribina mafijaškija (hehe mafijaškija heheheh)
Tebe iskreno ocekujem u tvorza za par godina. Vidim nalozen si opasno, uz to si i klinac, imas sve predispozicije da budes neki novi Misic, Prela ili tako neki pacijent..
I da , musavci: Da zatrpavamo ili da cekamo jos jednu sledecu sezonu?
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/295498_10201465715072738_1417182181_n.jpg
e ovo je najtužnije i kod jednih i kod drugih... znači kupuje se, a ne voli se... najjači onaj neki lik što je kao bio navijač srbije, pa prestao navijati za srbiju, pa onda za zvezdu, pa sad kao za partizan... da l da se čoek smije ili plače?
E, o ovome govorim stalno... Suviše smo sirotinja da bi bili upoznati sa najvećim lopovlucima. Zato i kažem da je Ćoki sitna riba. Dok se grobari bave njime, neko drugi im uništava klub.
Cek devetare, a koji je tvoj motiv da se toliko zanimas tom pricom i to?
Ljubav prema klubu? Pa valjda kad znas te podatke vidis da se ta ljubav svodi na cifre na racunu.. razumem ja navijanje, i ja idem na tekme da navijam,al daleko od toga da sam ikad zeleo da budem u grupama, niti me to interesuje ,i sto je jos gore, ne znam kako mozes uopste da imas pozitivno misljenje o tim likovima..
Ja jos ne znam takve detalje, pa mi jos cudnije sto ti to znas ,a i dalje si najveca lozana na svetu?
Газимудо, пвт.
AAAAAAAAAAJDEEE
IGRAJ I BORI SEEEEEEEEEEEE
ајдееее
сеРвером ори се
Joj, kad Dodik čuje da smo u krizi, pa upumpa jedno 15 miliona MOJIH para iz budžeta, hijooooj....
најјачи ми овакви балавци ко цокулић што се трипују да нешто знају, а главна им брига у животу оћел имати петицу из музичког на крају полугођа лол
него, ИНСТИТУЦИЈА ЋЕ ОПСТАТИ БЕЗ БРИГЕ ГРОБАРИ
opet laju. i lajace sve dok ne ispadnu iz evrope u fudbalu i to bez lige uefa. i kad puknu od javora, napuni ih neko u evroligi sa 30 razlike u sred arene, puknu derbi u fudbalu, budu na -5,6 u decembru, ode trener u februaru, puknu abu, popuse na jna...
http://www.youtube.com/watch?v=1HeY2P5rR2s
http://www.youtube.com/watch?v=wqZN89g6cyc
1:27. pisanje po faci.
http://www.youtube.com/watch?v=fyAD4KEeXSo
za sve sa kratkim pamcenjem