Најсмешнији је овај формат жреба. Овај који извлачи буквално може да прати куглицу коју хоће да извуче од тренутка кад се ставе у тањир и да извуче кога год треба.
И шта кукате одмах, уопште нам није толико страшна група. Треба само да будемо бољи од Украјинаца и Француза.
Moze da se ode kao cetvrti. Uz malo srece, odnosno ako onaj Fener nastavi da se raspata, ili bar na pocetku dok se malo ne uiugraju, mozda uspemo i njih da dobijemo jednom.
Iz 4 tekme sa CSKA i Barcom i jedna pobeda je dosta.
Budivelnik i Nantere moramo da dobijemo barem 3 od 4 tekme.
YouCantHandleTheTruћ
Најсмешнији је овај формат жреба. Овај који извлачи буквално може да прати куглицу коју хоће да извуче од тренутка кад се ставе у тањир и да извуче кога год треба.
I ja doziveo transfer. Pogotovo onda kad je ovaj trener izvlacio "slucajno" Sijenu :D
Umesto da onaj debil tamo negde skriveno ubacuje kuglice u onu ciniju, on mrtav ladan onde pred svima.. Pa ja sam pre citanja papirica znao koga su izvukli.
dobro je.
pa mislim da je bio bolje da dodje strazburg ili nemci od ovih al ajde
mislim da ce kvalifikant da bude jako kvalitetna ekipa
Prolazimo kao 4. u grupi k'o iz picke.
Posrao nam se ovaj cigan u zreb, jebem ga usta!
Jeste bolje je janpi da smo dobili prebogati Bajern koji je deo FK Bajerna i ima Pešića za trenera.
Najsmesnije je sto cemo mi ovu grupu smrti proci, a Gani ce u onoj laganica grupi da imaju plafon 2 pobede, naravno obe kod kuce.
Od ovih iz poslednjeg sesira bolje nije moglo. Kao sto ni musavima nije moglo gore. Posto tamo ide Himki 90%
opušteno bićemo bolji od budiveljnika i nantera
JEBAĆEMO EVOLIGOA
Isto mi pade na pamet.
Nezgodan je Budivelnik, ali nista vise od toga...
Ma prolazimo Željko mora da nas pusti.
Prolazimo kao 4.
http://upload.slike.com/slike/YxC1Z.jpg
Opet CSKA i Barsa lololo
Nije toliko lose, mozemo do cetvrtog mesta lagano. Cini mi se da je Zvezda gore prosla.
И шта кукате одмах, уопште нам није толико страшна група. Треба само да будемо бољи од Украјинаца и Француза.
Moze da se ode kao cetvrti. Uz malo srece, odnosno ako onaj Fener nastavi da se raspata, ili bar na pocetku dok se malo ne uiugraju, mozda uspemo i njih da dobijemo jednom.
Iz 4 tekme sa CSKA i Barcom i jedna pobeda je dosta.
Budivelnik i Nantere moramo da dobijemo barem 3 od 4 tekme.
Sa skorom 4:6 trebalo bi da se ide dalje.
Ma 4-6 je sigurno, cak i 3-7 bi moglo da bude dovoljno
Po kom kriterijumu Budivelnik u 4. sesiru. Igrali su F4 Evrokupa? Pa i mi smo onda igrali F4 Evrolige, pa nas stavise u 4. sesir ako se dobro secam.
ok, videcemo dokle ce stici bajern, ali realno imaju najlaksu grupu.
mozda je najbolje ovako, igramo sa barsom i cska a opet imamo realne sanse za prolaz.
I ja doziveo transfer. Pogotovo onda kad je ovaj trener izvlacio "slucajno" Sijenu :D
Umesto da onaj debil tamo negde skriveno ubacuje kuglice u onu ciniju, on mrtav ladan onde pred svima.. Pa ja sam pre citanja papirica znao koga su izvukli.