KK Partizan

1. Po kom kriterijumu Budivelnik u 4. sesiru. Igrali su F4 Evrokupa? Pa i mi smo onda igrali F4 Evrolige, pa nas stavise u 4. sesir ako se dobro secam.

Mislim da se gleda samo prethodna sezona, kad ste igrali F4 naredne godine ste bili u prvom šeširu

2. +1 za izvlacenje kuglica

3. Janpi brate, iz sestog sesira samo je trebalo izbeci Bajern i kvalifkanta (tacnije Himki).
    U 10 tekmi ovaj nas Nanter bi mozda 1 dobio Bajerna.

4. ne, mislim da smo nakon igranja u F4 bili u 3. ili 4. sesiru...secam se da todoric davao izjavu kako nas evropa ne postuje i taj fazon

5. Mislim da se gleda samo prethodna sezona, kad ste igrali F4 naredne godine ste bili u prvom šeširu

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

EDIT: U trecem sesiru smo bili te godine.

6. Sad kad pogledam dobra nam je grupa. Od ovih Buđaveljnika i Nanta bi trebalo da smo kvalitetniji, Željko će nas pustiti, CSKA nam je bratski klub pa će nas i oni pustiti a BARSELONA BARSELONA IMA JEDNU MANU POPUŠIĆE POPUŠIĆE KURAC PARTIZANU!

7. Mislim da se gleda samo prethodna sezona, kad ste igrali F4 naredne godine ste bili u prvom šeširu

Гледају се три сезоне, ваљда. А бодови из ЕК се рачунају једнако као из ЕЛ, па је и Будућност испред нас на листи, нпр. А колико се ја сећам нисмо никад били у првом шеширу.

8. Jeste, proverio sam, u pravu si, moja greška, znam da je bila neka priča da je trebao da bude u prvom šeširu, mada i ovako vam je ispalo dobro

9. JEBAĆEMO GRUPU BRE! KAKI KURAC BARSELONA I CSKA! SAMELJI IH U PIONIRU BRE!

10. Захваљујући професионалности новинара, нема која прича да није била.

11. pa dobro, i lijetuvos ima sanse jebem mu mater.

12. Pa i nemas bas lijetuvos...ili Himki ili Banvit...to je to

13. Do jaja. Imamo 3 fest jake ekipe, koje nema šanse da kiksnu protiv Budvelnika i Nantera, a u pioniru je već druga priča :)

Mislim da smo, ako se ne budemo opuštali protiv ovih, već u top16.

Zvezda je najebala muški lol.

14. Pa samo Ritas i Himki su mogucnost. Ovaj Oldenburg jeste dobar tim,al mislim da ne mogu da se nose sa ova dva pomenuta.
    A i Ritas i Himki su mnogo zajebaniji protivnici od Bajerna,a pogotovo od Strazbura i Nantera

15. Ритасу је отишао Милт Паласио, тако да ће тешко сад. :) Надам се да наша управа није видела да је слободан.

16. nanter je bio sampion francuske ove godine a bajern nije bio sampion nemacke od 1955.

edit : osmi u ligi pa sampioni. jebem li ga ako se plasimo njih nemamo sta da trazimo u evroligi

17. Dobro janpi brate, nemacki sampionat je bar 3x jaci od Francuskog. Bajern je ispao od Brosea valjda. Uostalom, francuzi nikad nista nisu uradili u EL, sto se ne moze reci za nemce.

18. e janpi ajde ne zagađuj ovu temu tvojim konstatacijama leba ti. imaš temu FKa pa tamo istovaraj đubar koliko ti je volja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.