KK Partizan

1. Po kom kriterijumu Budivelnik u 4. sesiru. Igrali su F4 Evrokupa? Pa i mi smo onda igrali F4 Evrolige, pa nas stavise u 4. sesir ako se dobro secam.

Mislim da se gleda samo prethodna sezona, kad ste igrali F4 naredne godine ste bili u prvom šeširu

2. +1 za izvlacenje kuglica

3. Janpi brate, iz sestog sesira samo je trebalo izbeci Bajern i kvalifkanta (tacnije Himki).
    U 10 tekmi ovaj nas Nanter bi mozda 1 dobio Bajerna.

4. ne, mislim da smo nakon igranja u F4 bili u 3. ili 4. sesiru...secam se da todoric davao izjavu kako nas evropa ne postuje i taj fazon

5. Mislim da se gleda samo prethodna sezona, kad ste igrali F4 naredne godine ste bili u prvom šeširu

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

EDIT: U trecem sesiru smo bili te godine.

6. Sad kad pogledam dobra nam je grupa. Od ovih Buđaveljnika i Nanta bi trebalo da smo kvalitetniji, Željko će nas pustiti, CSKA nam je bratski klub pa će nas i oni pustiti a BARSELONA BARSELONA IMA JEDNU MANU POPUŠIĆE POPUŠIĆE KURAC PARTIZANU!

7. Mislim da se gleda samo prethodna sezona, kad ste igrali F4 naredne godine ste bili u prvom šeširu

Гледају се три сезоне, ваљда. А бодови из ЕК се рачунају једнако као из ЕЛ, па је и Будућност испред нас на листи, нпр. А колико се ја сећам нисмо никад били у првом шеширу.

8. Jeste, proverio sam, u pravu si, moja greška, znam da je bila neka priča da je trebao da bude u prvom šeširu, mada i ovako vam je ispalo dobro

9. JEBAĆEMO GRUPU BRE! KAKI KURAC BARSELONA I CSKA! SAMELJI IH U PIONIRU BRE!

10. Захваљујући професионалности новинара, нема која прича да није била.

11. pa dobro, i lijetuvos ima sanse jebem mu mater.

12. Pa i nemas bas lijetuvos...ili Himki ili Banvit...to je to

13. Do jaja. Imamo 3 fest jake ekipe, koje nema šanse da kiksnu protiv Budvelnika i Nantera, a u pioniru je već druga priča :)

Mislim da smo, ako se ne budemo opuštali protiv ovih, već u top16.

Zvezda je najebala muški lol.

14. Pa samo Ritas i Himki su mogucnost. Ovaj Oldenburg jeste dobar tim,al mislim da ne mogu da se nose sa ova dva pomenuta.
    A i Ritas i Himki su mnogo zajebaniji protivnici od Bajerna,a pogotovo od Strazbura i Nantera

15. Ритасу је отишао Милт Паласио, тако да ће тешко сад. :) Надам се да наша управа није видела да је слободан.

16. nanter je bio sampion francuske ove godine a bajern nije bio sampion nemacke od 1955.

edit : osmi u ligi pa sampioni. jebem li ga ako se plasimo njih nemamo sta da trazimo u evroligi

17. Dobro janpi brate, nemacki sampionat je bar 3x jaci od Francuskog. Bajern je ispao od Brosea valjda. Uostalom, francuzi nikad nista nisu uradili u EL, sto se ne moze reci za nemce.

18. e janpi ajde ne zagađuj ovu temu tvojim konstatacijama leba ti. imaš temu FKa pa tamo istovaraj đubar koliko ti je volja.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.