KK Partizan

1. U sustini i prosle sezone je malo falilo da se dobije CSKA i u Pioniru nista nije nemoguce, e sad prolazak dalje ce odluciti par tekmi na strani sa ovim slabijim nazovi ekipama. Svakako veca opasnost je Budiv. nego Nanter, al vrv se ni oni nece pojacavati nesto spacijalno tako da...dajte nama Miltaaa!

2. koji je bre tebi kurac tucan? ae klinac odjebi od mene majke ti, imas temu uvecanje penisa, idi tamo leci komplekse kao i dosad.

tvoji jebeni postovi su imaju pesica za trenera i zeljko mora da nas pusti??? to si ti pametno napisao na ovoj temi?? jebeno si veliki strucnjak za kosarku

3. glodari jebacemo vas u finalu evrolige

4. ja sam rasan
    glodari jebacemo vas u finalu evrolige

Daj Boze!

EDIT: DOZE VRATI SE!

5. ja sam rasan

glodari jebacemo vas u finalu evrolige

Gle ovog osnovca, dosao na temu da navija za Real.

6. За ЦСКА се већ зна да прави екипу да нападне титулу. Дошао је Парго који би требало да са Теодосићем буде најбољи пар на плеју. Још су довели Хајнса из Олија да га упаре са Крстићем. А Фридзон је још појачао бековску линију. Барса тек треба да формира тим, али претпостављам да ће да буду моћни. Улкер ће сигурно да буде врхунска екипа, тако да неће фалити јаких противника. Што се тиче Украјинаца и Француза, Французи ће туристички да посете ЕЛ (мада није искључено да нас већ типују за прву ЕЛ победу :), а за Украјинце ћемо тек да видимо какве су им амбиције. Све у свему, група каква се само пожелети може.

7. Divi ga janpi što se iznervirao lolo
    Grupa odlična, tri prejaka protivnika jedan nepoznanica ali debitant i to još iz Ukrajine i Francuzi iz poslednjeg šešira koje sam i priželjkivao. Gledaće se kvalitetan basket to je sigurno a ako prođemo do jajca.

8. Узгред, овај Нантер има халу од 1594 места. Претпостављам да ће играти у Паризу, али само да се зна да има и тога после оне епизоде са Игокеом. Организација, бато!

9. keva ti se iznervirala majmune balavi

10. YouCantHandleTheTruћ
    Узгред, овај Нантер има халу од 1594 места. Претпостављам да ће играти у Паризу, али само да се зна да има и тога после оне епизоде са Игокеом. Организација, бато!

Rekli su u prenosu zreba da ce igrati na neutralnom terenu. Tj, ne potpuno neutralnom posto ce biti u Francuskoj,al nece igrati u svojoj hali.
    A sa Igokeom je ipak malo drugacija situacija, oni nisu mogli da igraju uopste u RS, morali bi u BG da igraju domace tekme.. Al da su hteli to da rese, resili bi..

11. На крају, можемо бити задовољни жребом.

12. Тешко ћемо без Луче капитена. На тројку довести Павловића из НБА лиге.

13. Имамо реалне шансе за четврто место у групи.

ЕДИТ: Прочитах Газимудов линк. Биће тешко, хехе

14. Одакле том моцартспорту да је Будивелник добио А лиценцу? Вероватно нешто једу говна.

15. Гостујемо Барси у првом колу, па нам долази Нантер и онда у Украјину. Није лош распоред, само да склопимо некакву екипу пре другог кола. :)

16. Kakva A licenca, dobili su wild card.
    A inace Himki je resio da skrese budzet za 30%, imace samo 17 miliona ove sezone.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.