KK Partizan

1. Zabole me kurac i za pišanje nad Hrvatima i Slovencima i za rejting naših timova u ABA. Mene zanima isključivo Partizan, dosta smo mi popravljali rejting naše košarke to ionako ne ferma ni dva posto.

2. Uskoro malo radosti za grobare, bice neki dinar...

3. Meni između Radničkog i Vojvodine uopšte nije bitno ko će igrati. Baš me zabole i za jedne i za druge.

+1000000

4. Jebote procitam danas naslov kako su se Dule i Coki pomirili i kako Djilas obecao kintu u dve rate.. Ja istripujem da su se prva dvojica izljubili,a posle skontam da ga je Dule opet podjebavao , a Djilas obecao 20 000 evra u dve rate.
    Id u kurac Dzilase, pa s tim parama ne mozemo ni Duletove tehnicke u EL da pokrijemo..

To je nejednako! Radonjic je picka i nikad se ne dere na sudije, sto znaci da oni tih 20k evra mogu da iskoriste za neku platu,a mi moramo da placamo sto psujemo!

5. Sjajno. Najezio sam se.

6. Uf, al sam se naježio, Berta car.

7. Ko da je reko nesto sto vec ne znamo :)

8. ma dobro, nego milina kad dobiješ potvrdu ovako sa strane (: mada jes naš čoek, srbin, al igro za sarajevo... ovo za olimpijakos, 20 razlike i navijanje koje ne staje... to je ono nešto što mi imamo, srce mi zaigralo kad sam slušao (:

9. sto stavi ovde kad je rec o fk lololo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.