Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Planirali tamo da zasnuju porodicu i da ih u divljini pripremaju za uzimanje titule lololo
Vidi Žućka kako se smeši. Jeb'o je zvezdanu. Od kad je ova slika?
Sad iz Amerikama ja mislim da je, tamo je Žuća na rehabilitaciji. Meni je interesantno to što oni nisu igrali zajedno u Partizanu al eto ipak se našli da razmene koju.
http://oi39.tinypic.com/ea4e4x.jpg
Jebi Đoko glupe cigane!
Па другачије и не може. :)
KAD VAM ĐOKO BUDE UVALIO ĐOKO PLAKAĆETE JOŠ VIŠE!!!!
Ma znam bre, sprdam se malo :D Tj nisam znao zasto te nije bilo, al je sprdnja bio moj komentar. Mada nedostajao si nam , jeste da si prilicno objektivan i navijacki neostrascen, al kad je falus u erektivnom stanju, ne biras gde turas xexe
I od kad je bre formula 1 na univerzitetskim igrama lolo
Neces mi verovati, ali nisam gledao nijednu od četiri finalne utakmice zbog mnogo posla. O svemu sam se obaveštavao od Kurajbera.
To mi je bilo više kao nagradno putovanje, ali je bilo prilično šljake. Proveo sam se do jaja.
Ništa od Tepića, ode on u Lijetuvos Ritas.
Bogme, pocinjem da se brinem za pojacanja za sledecu sezonu.. Jeste da jos ima vremena za dovodjenje,al ova blokada traje duze nego sto sam mislio da ce trajati..
Ocigledno je da ona nije opomena, nego stvarno zele da nam se poseru u zivot zbog 1,2 miliona evra.
a i Fenerbahce napravio strasan tim. Dovedose danas i Kleizu, jbt lik zivotinja najstrasnija
Baš sam nešto kontao, ne spominje se nešto blokada, pomislih da rješavaju, da je možda nezvanično i odblokiran račun, kad ono kitica...
Bili su Danilović i Božić na razgovoru kod Vučića, dogovor na pomolu, već sledeće nedelje će možda biti deblokada. Dobijamo nove tehničke sponzore, Givova daje opremu i neke pare, trebalo bi i sa Volkswagenom da se sklopi ugovor. Praćeni su neki crncni u letnjoj ligi, za sad nema ništa konkretno.
Kratak rezime priča s drugih foruma. :)
JEBAĆEMO EVROLIGOA, ABA LIGOA I NAŠU LIGOA!
i Ludoqrac !!!
Ahahahaha
http://i.imgur.com/wTbwKym.jpg
hahahahha jbt
FK pomaze KK.
Ako sam dobro video, polovina para od prihoda sa tekme protiv Bugara ide kosarkaskom klubu.
Тачно тако. Али мала је то свота, али боље ишта него ништа. Нек мало и држава дреши кесу.
ne razumem ovo djeknino... mada najgore je ti sportisti kace trude da su duhoviti
Јеботе, код вас играчи попрцкују председника клуба :D
Запата, алудира на Даниловићеве изјаве у којима је пљувао Катића и Радуљицу.