KK Partizan

1. Razumem ja Djeknu. Ipak je on mlad decko, a igra bas malo. I sto je najgore, dok se on kalio, jedno 3 klinca su postala igracine.
    Al sto kaze steva, povelika muda ima kad Danilovica ovako podjebava.
    To verovatno znaci da pali iz kluba, sto je u neku ruku dobra informacija.

2. Vidim da ima nekih izmena na forumu pa da iskoristim kako valja!

JEBACEMO SVE OD REDA

3. A team full of top young talents with supporters that consider basketball a religion: this is what Partizan mt:s Belgrade is all about!

http://www.euroleague.net/news/i/114519/180/pre-draw-profile-partizan-mt-s-belgrade

Eo čitaj ovo dok se nešto ne desi. Ne može ništa da se desi dok nas ne odblokiraju.

4. Izgleda da mora jos neko da se proda ne bi li se odblokirao racun..

5. Ma odblokiraće se ubrzo, čim Dule ladi jaja u Herceg Novom znači da nema brige.

6. Pa pazi, za 2 nedelje otprilike se krece sa treninzima. Valjalo bi dovesti nekog bar do kraja avgusta.

FMP se lepo pojacao. A kako cujem, i prica sa Milicicem je sredjena, tako da ce imati 3 voline pod kosevima.

7. Je l' gled'o ko Grbu kod Andjusa? :)

8. Ja nisam. Nikako nemam naviku da saltam do tog kopernikusa.
    jel rekao nesto pametno ili zanimljivo?

9. Ja slucajno uvatio reprizu...ma nije mnogo pricao, smarali gledaoci Andjusa za svadju sa Covicem...Andjus mu jedno 10 puta reko ''Izvini Grbo sto te uvlacim u ovo''...a ovaj kao nista nema veze hahaah

10. Al bilo je zanimljivo...pominjao Duleta, Dudu, Moku...starije generacije...

11. Znaci b plej, trojka, i neki kombo ispo kosa jebem li ga.....od kojih para jeboteee sunce!

12. Sa pročitao na tviteru

Rastali se Partizan i Marko Cakarevic

OPAAAAAAAAAAAAAAAA ŠTA PIJE KAFANA JA PLAĆAM ZA SVE!!!
    Idemo, prva dobra vest još od Šalića!

13. Danas procitah da je Partizan napustio Nemanja Gordic.
    Na onom kosarka24 sajtu, u vesti oko Gagica, tj interesovanja Ostendea za istog.

EDIT: Bravo za Cakara, jos Djekne da se otarasimo, i to je to.

14. Brate Gordić nas je napustio kad i Lučić, neki dan posle toga lolo

15. E, a ko vam je došao, osim onog, kako se zove, Joke oke Šalić?

16. Jebote, ja sam ladno tu informaciju za Gordica preskocio.
    Nije ni Salic zvanicno dosao, ne mozemo dok se ne odblokira racun da potpisujemo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.