Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Polako Šalabe opusti se ima vremena, prvo da oteramo šta valja oterati. Ne razumem što se ti brineš kad vama ovako lepo ide.
Tucani vazda spreman za prepucavanje, cccc...
Gazimudo, a zar ne mogu dolaziti igrači bez obeštećenja? Nisam upućen.
Salic tek u septembru moze da potpise jer tad puni osamnajes.
A ne moze da se potpisuju igraci kad je klubu blokiran racun, ja bar mislim da je tako. Bez obzira da li je sa ili bez obestecenja.
Ne može da potpiše niko dok je račun blokiran al ta blokada ode za par dana.
A ček, zar nije onoj našoj, PRAVOJ, zamrznutoj Zvezdi bio isto tako blokiran račun, i to prilično dugo, pa opet dovodili igrače? Možda sam i pomiješao nešto tu...
nem pojma salabe, vidi proguglaj
EDIT: pa javi, interesuje i mene moze li se pod blokadom ziveti
Sad se nesto setih, cini mi se da je prava Zvezda imala vise racuna, od kojih je jedan bio blokiran.
Moguće...
Ma ko zna koliko su imali računa i šta su sve mutili. Sa Šalićem postoji dogovor a zvanično može da potpiše tek kad se skine blokada.
Otećemo vam Šalića samo da ga upropastimo! Ima se može se!
Pokušao Ćoki već pa dobio kurčinu lolo Kasniš Šalabe, kasniš u odnosu na Legendu
Kupio bi njega Ćoki samo da zaista želi. Svi se mogu kupiti.
A nisam znao za to da je pokušao. :)))
http://www.telegraf.rs/sport/796186-cakarevic-odlazi-iz-partizana nedjelju u picku!\
http://www.telegraf.rs/sport/796137-vujosevic-drzavo-pomozi
Stefan Pot dolazi na probu.
NIgde ne pise konkretno. Oce li Cakar biti prodat, ili je sporazumno raskinut ugovor?
:)
Jes vala, i ja sad vidim koliku sam glupost napisao
То би било сјајно. Колико је поуздана информација?
Mene je od onih klinaca odusevio Jankovic, al onda videh da je otisao u Belgiju (Sarloa valjda), mada dobar je i Pot.
Podseca me i likom i delom na Harisa Brkica
Bez obzira na imena Zvezda je sklopljena na vrat na nos, al cini mi se opet i kao takva da je u prednosti, na ovo nase sadasnje stanje...trebaju nam igraci trebaju nam pojacanja.