KK Partizan

1. http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:446995-Vujosevic-Ili-pomoc-drzave-ili-krah

Obratite pažnju na deo teksta gde Dule govori da su imali priliku krajem prošle godine da uđu u reprogram, ali da to nisu uradili i sada je stigla blokada. Takođe pažljivo pročitajte koje je njegovo objašnjenje zašto to nisu uradili, prilično naivno.
    Prema tome ljudi bojim se da je Uprava Partizana sama sebe ujebala kada nije iskoristila priliku koja im se pružila da izregulišu reprogramom dug.

2. alexander raskovic ‏@alexraskovic 20h
    One of the top young prospect is coming soon... August 5th with the team of his dreams...

Ovo je menadžer napisao na tviteru. Nama tad počinju pripreme a ima na YT intervju od pre neki dan gde kaže da bi voleo da radi sa Vujoševićem, da ima kontakta i da će se u narednih nekoliko dana znati konačna situacija. Izvor blizak klubu kaže da dolazi sigurno na probu a da li će ostati zavisi najviše od njegovog izbora jer ima dosta masniju ponudu od fmp-a.

3. jer ima dosta masniju ponudu od fmp-a

Misliš od Zvezde lololo

4. Kolko sam ja čuo to što je Rašković napisao se odnosi na Šalića. Prvo jer je mali Pot garagan i cigani su odustali od njega jer nema mesta za njega pored dva crnca i Cveleta koji vrv opet teren neće da vidi. Tako da Partizan teško da može da bude tim njegovih snova. To što je pametan garagan i svestan je da kod nas može da napreduje a da kod cigana teren video ne bi to je druga stvar. A proba zavisi samo od njega u smislu kako će da se pokaže. Čisto sumnjam da bi Dule ikad pustio nekog na probu a da se ovaj razmišlja da li će u drugi klub.
    To mi je i nekako logičnije. Šalić je milion puta istakao da sanja da igra u Partizanu ovaj je samo rekao da želi da radi sa Vujoševićem i to je tek skoro izjavio. Pominje se i skidanje blokade u ponedeljak tako da može da znači i zvaničan potpis ugovora sa Šalićem.

5. Не знам да ли баш могу да потпишу уговор са Шалићем тако брзо. Можда буде ишао на припреме, али он тек у септембру пуни 18 и тек тад, ваљда, може да потпише професионални уговор.

6. Lolo svi ignorisete vest o blokadi :)

7. Moguće Truć nisam o tome razmišljao. Ide na pripreme sigurno, najavio ga Dule (ili Toša) u nekom tekstu da je jedan od petorice koji će na pripreme od starta a Pot je šesti.

8. Интернационални трансфери су уопште забрањени за играче испод 18. Тј. постоје услови под којим играч може да промени државу, али не верујем да ће да се баве тим ситницама кад могу да потпишу за месец и по без тих глупости.

Чекај, нисам разумео. Пот стварно долази?

9. Uvek smetnem sa uma to da ovaj igra van Srbije s obzirom da igra za našu reprezentaciju.
    Tako pričaju ovi što mu dođu upućeni. Dolazi na probu i ako se dokaže ostaje ako ne traži sreću u drugom klubu.

10. http://www.mozzartsport.com/vesti/novica-velickovic-u-bambergu

E do kurca, ja sam se sve nekako potajno nadao da ce kodnas

11. Rekoh ti ja još odavno da od tog posla nema ništa.
    Nema nikakvih vesti oko blokade, ja se potajno nadao da će to danas da se sredi al izgleda da bagra stvarno oće da nas ugasi ili makar što više spreči da se pojačamo. Od čega se sad plaše kad će imati tri puta skuplji tim?

12. PA ja ocekujem da ce biti skinuta blokada veceras ili sutra.. Eventualno sreda.. Ova kinta od fudbala ce biti simbolicna,al verujem da ce nju odmah da uplate kao ratu za dug, pa da pocnu sa otplatom nekako..
    Tj, ako nam ne skinu blokadu, ta kinta nama nikako nece moci da legne na racun

13. Malo lepih vesti
    http://sportal.rs/news.php?news=106713

A na probu nam došla tri igrača. Neki Dražen Zlovarić iz NCAA, Nikola Malešević isto iz NCAA i još jedan bem li ga ko je i odakle je.
    Malešević solidno šiba trojke koliko sam video na jednom klipu.
    A po forumima se piskara da dogovor oko blokade nije postignut jer naši oće da otplate dug na 48 rata a država nudi na 24.

14. A na probu nam došla tri igrača. Neki Dražen Zlovarić iz NCAA, Nikola Malešević isto iz NCAA i još jedan bem li ga ko je i odakle je.

Nemanja Todorović, bio MVP razvojne lige. I neki Milisavljević je valjda isto na probi.

15. Jeste valjda i taj. Pot nije bio jer ga Vojvodina zajebava. Inače moja greška što sam reko za Pota da je ganci, kažu da je Grobar i da je hteo da radi sa Duletom više od svega. Al dok se ne dogovorimo sa Vošom neće da dolazi na pripreme.

16. Znaci i definitivno pada blokada za koji dan.
    Izgleda da ce i Gagula da ode, sto ce biti jebeno jer onda treba naci jos jednog domaceg centra, a sveukupno ce nam trebati 4 igraca..

17. Mene malo plaši to što Dule oće po svaku cenu da gurne Milutinova kao drugu opciju a da Šalić bude treći centar. Ako će Musli da nam bude prvi centar ekipe bićemo u problemu. Domaćeg centra ne možemo da nađemo, nema ih. Tako da jedino da ode i Musli pa da se dovede stranac a ni tu nemamo ne znam koliko opcija.

Inače jebeni Đekna ima još godinu dana ugovora. Lepo sam ja rekao da je potpisao na 5 godina. Ni Čakarević još nije raskinuo ugovor, poserem se onom novinaru u usta zbog te vesti. Taman sam mislio da smo ispratili košarkaškog Miljkona kad ono đoka.

18. @Mlatoni odakle ti ovo za ovog Todorovica i Milisavljevica

19. Tako da jedino da ode i Musli pa da se dovede stranac a ni tu nemamo ne znam koliko opcija.

Brate, to nam ne olaksava nikako posao. 3 stranca mozemo da furamo, a ocekujem da ce na trojci da dovedu nekog crnju..
    Tako da nam nikako ne odgovara da ode (i) Musli.
    Pred kraj sezone je igrao sasvim solidno,cak i bolje od Gagica.

Milutinov mi i dalje deluje kao slabasan za neku ozbiljnu kosarku..
    Ja bih licno voleo da vise niko ne ode (osim Cakara i eventualno Djekne). Oni nisu ni ulazili u igru skoro tako da u principu i igrac koji igra 5 minuta po tekmi je bolji od onog koji ne ulazi uopste. Prirastao mi ovaj tim za srce.

20. 4 stranca, pitanje je kad će (i da li će) Berta da se vraća uopšte. Musli i Gagić se dopunjuju. Jedan ima znanja al nema energije kod drugog je obrnuto. Al u suštini su na kraju ispali solidan tandem. Ja sam prvi koji je ovde branio Muslija i znam da može dosta al da bude prvi centar evroligaša a zamene su mu dva klinca od toga nema ništa. On mora da igra 25+ minuta po meču, nešto mi se Musli ne uklapa u to. Al to je već Duletov posao i on zna najbolje šta i kako.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.