KK Partizan

1. Za Kinsija su samo vlažni snovi skoro pa naučna fantastika al ako ga nekim čudom ipak dovedemo Gmudo je u pravu nek drže gaće, nek odma urade ovo što im je čovek rekao čisto neki dinar da uzmu.
    Inače Ćoki legenda pokušava da promeni pravilo ne na 5 ili 6 stranaca jer zna da bi u ovom trenutku to i nama i Radničkom odradilo posao, nego oće da bude 4 stranca plus 2 koja imaju i srpski pasoš što odgovara samo njegovom timu. Kako stvari stoje isteraće Ćoki svoje, kad ne mogu na terenu onda moraju van uz pomoć PP aparature i menjanja pravila.

2. nego oće da bude 4 stranca plus 2 koja imaju i srpski pasoš što odgovara samo njegovom timu

Haha stvarno je legenda

3. I naš fk i vaš isto imaju boga oca poreza prema državi pa nisu u blokadi.

Jos jedan primer o tome koliko "drzava samo hoce svoje pare". Ta dva kluba duguju za porez koliko i 150 KKP, al ipak je samo KKP u blokadi dok ovi i dalje dovode igrace i povecavaju dugove.

nego oće da bude 4 stranca plus 2 koja imaju i srpski pasoš što odgovara samo njegovom timu.

Ahahahha, koji car. Jos ce da bude do jaja da prihvate i one pasose diznilenda ili one svalerske pasose sto se kupuju na buvljaku. Al iskljucivo sa pecatom KK FMP da budu priznati :D

4. Ta dva kluba duguju za porez koliko i 150 KKP, al ipak je samo KKP u blokadi dok ovi i dalje dovode igrace i povecavaju dugove.

Pa da, ali zašto onda spominjete samo naš FK?

5. Glupo je da sad menjaju pravilo o strancima, nikad se to ne radi pred početak nove sezone jer to remeti potpuno koncepciju stvaranja tima za narednu sezonu, npr. ne verujem da bi se KKP tako lako odrekao Gordića da su znali da će ovo da stupi na snagu. Ako ovo proguraju, to samo pokazuje koliki uticaj ima Ćoki na KSS, jer ovo njima savršeno odgovara - 4 (Nelson, Dženkins, Šilb, stranac na 4/5) + 2 (Blažić i Savović).

6. Pa da, ali zašto onda spominjete samo naš FK?

Ne pominjem samo FKCZ, pre par strana sam bas postavio pitanje zasto nije blokiran FKP posto ima mnogo veci dug za porez od KKP.

7. Gazimudo sviđa mi se ovaj zemunski citat :)

8. Ušli su u specijalni reprogram i FKP i FKCZ zato nisu blokirani a naš KK nije ušao reprogram kad nam je nuđeno pojeli smo govno. Njima su otpisane kamate od ko zna koliko miliona evra a to je još jebeno profitabilan sport a KKPu nisu mogli da otpišu kamate nego mora sve jebeno da plati i još danas vest država ispunila obećanje odblokirala račun. Mrš majke vam ga i vama. Znači ništa nam država nije pomogla.
    Svaki porezni dužnik koji zatraži reprogram dobija ove uslove koje smo midobili, bukvalno svaki. Toliko smo uradili za ovu govnjivu zemlju a oni ne mogu ni da nam otpišu jebene kamate koje su inače DUPLO veće od glavnice duga. Jebem ti državu i zakone gde je to moguće.
    U što bi voleo neku životinju na tri pa da im prskamo po facama sve im jebem raspalo.

Gorn
    Glupo je da sad menjaju pravilo o strancima, nikad se to ne radi pred početak nove sezone jer to remeti potpuno koncepciju stvaranja tima za narednu sezonu, npr. ne verujem da bi se KKP tako lako odrekao Gordića da su znali da će ovo da stupi na snagu. Ako ovo proguraju, to samo pokazuje koliki uticaj ima Ćoki na KSS, jer ovo njima savršeno odgovara - 4 (Nelson, Dženkins, Šilb, stranac na 4/5) + 2 (Blažić i Savović).

E o tome sam pričao samo me mrzelo da čukam. To je to, Ćoki kroji kako njemu odgovara.

9. Jel nama i zvanicno odblokiran racun? Vidim da kazu da bi trebalo danas ili sutra,al koliko znam nije jos

10. Nije još al gotova je stvar. Mada možda i jeste koga ne mrzi nek proveri na sajtu poreske uprave.

11. Pa kad bi sajt poreske uprave bio normalan,mozda bi nesto i moglo da se sazna

12. Kažu da će već u januaru da zaigra. Fala Bogu pa je otišao tamo na rehabilitaciju i operaciju inače bi ovde kontam još ležao u krevetu a on počeo da vežba skok šut pre dve nedelje sad počinje da trči lagano pod manjim opterećenjem.

13. Meni se cini da sam pre procitao da tamo pred kraj priprema imamo tekmu sa Igokeom, sto?

14. Igramo sigurno sa njima jer u prvom kolu aba lige igramo sa njima, hteće Dule da skautira Igose pre zvanične utakmice.

15. Ako je sudeci po igrama u ovo malo tekmi, mislin da je Malesevic blizi ugovoru. Nego, sad nesto razmisljam. Ako se dovede stranac na trojci, onda cemo vec imati 4 stranca, a dace bog da se Bertans vraca posle nove godine.. Je da to pravilo vazi za nas kup i logu, al nijedan dtranac nece imati domacu zamenu....

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.