U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Najbilži ugovoru su Zlovarić i Milisavljević izgleda. Malešević sinoć odigrao dobro pa ko zna možda uleti kao kombinacija da menja stranca dok se Berta ne vrati. A trojka će sigurno biti stranac jer domaćih kvalitetnih nema. Dalo bi u tom slučaju pauzirao za kup i prvenstvo verovatno. Po svemu sudeći Berta se vraća od januara.
Pa i ja sam razmisljao da ce Dalo verovatno da se ladi, mada opet, mozda i Dule racuna na Cokijevo povecavanje broja stranaca :D
Pa i ne računa baš jer mi svejedno ne bi mogli da registrujemo sve naše, Ćoki oće 4+2 a mi bi imali 5 čistih stranaca, niko ne bi bio sa prostora bivše Juge.
Ma nece dati Cokiju bas toliko da moderise.. Povecace broj stranaca u svakom slucaju,jer bi Coki ako ostane na 4 prakticno pukao.
i da, sve kao pada blokada danas sutra, i evo prodje jos jedna nedelja a sve je i dalje isto.
Kaže Šilobadda su tek juče pred kraj radnog vremena završili svu dokumentaciju i poslali jeporeskoj upravi, deblokada bi onda trebala da bude u ponedeljak.
A predlog za povećanje stranaca je samo taj, nema drugih predloga tako da će se glasati o 4+2 ili da ostane 4 kao do sad. Ćokiju to odgovara, jer ima Šilba, Dženkinsa i Nelsona i dovode još jednog a Blažić i Savović bi išli kao plus 2. Čovek je sveuradio po svojoj meri a videćemo da li će to da mu prođe. Ja se nadam da neće.
Pa nista, i ako mu prodje, ostaje nam samo da ga jebemo jos jace.
Onda cekamo da sledece godine promeni pravila kosarke,pa da ga i po njima karamo.
Onda kad prava CZV bude trebalo da se odmrzne, zakljucaju ga u gumenu sobu u Lazi i to je to.
I mi se opterecujemo glupostima,ko da ne znamo da cemo jebati.
Ako nam dođe Berzins na trojku limenke mogu odmah da istaknu belu zastavicu.
nezvanično stiže Saša Pavlović!!!
Ma kakav Pavlović. Nema para za tako nešto.
Bilo bi lep oda dođe Berzins da se Berta ne oseća usamljeno lolo Berzins je ok jer je rešenje na duže staze pa pretpostavljam da bi potpisao na tri godine minimum. Potajno sam se nadao nekom crnji životinji ala Kinsi al takav bi došao na sezonu a onda bi na kraju bili u problemu jer i Bertans gotovo sigurno odlazi na kraju, pa je svako rešenje na više godina bolja varijanta od crnje na godinu dana. Mali je perspektivan i bilo bi lepo da dođe da l' je to istina da ga dovodimo i da li ćemo uspeti da ga dovedemo videćemo.
Берзинш? Премлад је још увек за неку већу улогу.... За Павловића се нема пара, а и била је та прича да ће прећи током НБА локаута пре две дине па је од тога био курац....
Знаће Дуле кога да доведе и на колико....
Jebiga, da sam ja Pavlović, došao bih u Partizan za znatno manje pare nego što mogu da dobijem u NBA ili u EL klubu; čovek se namlatio para tamo, a izjavio je čak da mu je želja da zaigra za Partizan, eto mu prilike.
EDIT: Samo da dodam, dobili smo Kožuv, makedonskog vicešampiona 88:65
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=31&nav_id=748564
Dalo se povredio, ali nije ništa ozbiljno, Malešević ponovo odličan, 20 poena, nisu ludi da ga ne potpišu, mislim da bi mogao odlično da zameni Bertu u sipanju trojki.
Djekic otisao u MZT Skoplje
Полако али сигурно бришемо их из историје.
Pa sada još KK Mutant da ugasimo i to je to.
KOLIKO JA VIDIM, OVU SEZONU CEMO DA JEBEMO SA BLOKADOM RACUNA!
http://hotsport.rs/2013/09/04/bertans-spreman-za-pocetak-sezone/
Mislim da preuvelicavaju oporavak, al mislim da ce sto posto moci u decembru da pocne da igra.
Al lud je ko struja, isti procenat dvojki i trojki! :D
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1353
Odlicno, skinuta blokada,sad nam treba pojacanje sto pre!