Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ko zna, izgleda da ćoravom neće da prođe to što je isplanirao.
Andrić je slab, ostaće u timu ko 12 igrač vrv ali teško da će on da dobija više šansi od recimo Đekne prošle sezone. Nema on fizikalije, baš je slab jedino što ima je šut i to je to.
Mislim da ne treb preterivati sa Milsoavom da će biti u TOP 5 bekova u Evropi. Nije baš realno. On jeste sigurno u top 5 defanzivaca. Al da će biti bolji, biće sigurno.
Ako ovi sa probe nastave ovako neće vrv niko od njih da potpiše.
Mozda jesam malo preterao,al sam ubedjen da ce imati mnogo vise ofanzivniju ulogu (pored standardne defanzivne). A i on je igrac koji moze da odigra konstantno , sto je pokazao i prosle sezone (uz par utakmica kad mu nije bio dan, tipa bamberg.)
Pa ono Milosav će nam biti uz Bogdana udarna igla, to je jasno. Zadovoljan sam ekipom skroz. Kao što rekoh gore gotivni su. Skoro cela ekipa je tu i jedino mi baš žao sada kad pogledam, što Luča nije tu. Onda bi to bilo tip-top i šetnja kroz region. Ovako do oporavka Berte malo će to biti komplikovanije, ali igramo opet bez pritiska, mladi smo, dobri i biće i ove godine šta da se gleda.
Pa ono otišao je Luča al je došao igrač koji je tri puta veće ime umesto njega. Nismo oslabljeni sigurno. Šteta je Bertina povreda. Ali opet da se on nije povredio pitanje da li bi Dule dovodio pojačanje na trojci, vrv bi onda jurio da pojača keca ili četvorku.
Prva pobeda u Španiji, vodili smo 25 razlike na poluvremenu, na kraju "samo" 11 razlike za nas. Inače u kladžama smo bili autsajderi apsolutni. Izgleda da su Milosav i Kinsi pokidali.
Dobro je. Video sam i ja vest da je bilo 25 na poluvremenu. Ma nebitne su mi ove prijateljske. Neka vedžbaju deca malo. Još Gagula, Bogdan i Lovernj kada se vrate, biće to vrh.
Ma nebitne i meni al jedina razlika u odnosu na juče jeste Kinsi na terenu a juče smo izgubili 30 razlike danas dobili 11 u najmanju ruku su to timovi istog kvaliteta.
Kad se svi vrate, pogotovo Bogdan i Žofri biće interesantno. U svakom slučaju jedva čekam početak sezone.
Dalo 8 poena a Musli čak 15. Izdominirao i Leo sa 18, koliko je imao i kapiten Milosav. Brine me ovaj slabašan učinak Milosava večeras, pao je ispod 20 poena ne mere to tako lolo
Možda se sprd'o samo lololo
Inače nekako sam siguran da će mu sezona biti još bolja nego prošla. Čini mi se da je potpuno spreman za ulogu lidera ekipe.
Sezona će mu sigurno biti bolja jer je on fizički još dominantniji nego prošle a plus sad kad su mu fizikalije takve da lakše igra i u napadu. Dule je za godinu dana od od prosečnog igrača i odličnog defanzivca napravio zver u napadu plus sa još boljom defanzivom.
Jebote kako uspeva Ser Duško Aleks Ferguson Vujošević stalno tako iznova i iznova da sklopi ekipu i pravi igračine i usput da jebe Čovića.....on je Bog. Punktum.
bwin...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1186187_10151698791505835_1409977949_n.png
Brate realno da nema Dula, mi ne bismo bili nigde. PARTIZAN JEME! Ja kad ti kaem! I još nešto, karaćemo ZVEZDOA FMP OVCE u PRKNO! Znaš šta radi onaj novi crnja. Gledao sam ga u kampu u Arizoni, pre par godina. Lik ima promenu, Ralf Šumaher da mu pozavidi.
Da nemamo Dula, mi bi bili prosek neki u rangu Kragujevca, ili šugave Zvezde. Onaj Ćora mamu mu jebem, pokrao para i para, i prosipa mi muda 'mesto bubrega. Do juče pričao na šiptarskom, sad neki patriota. Kur moj.
A i ĐOKO ŠALIĆ, možda ne ove, ali sledeće godine centar za mnogo jače lige, ACB možda, mislim da mu je keva iz Pirota (ja sam iz Pirota) strašno dobra žena.
EVO PESMA KAD SAM PIO PRVI PUT NA JNA!!! (PIO, ne bio, bio sam i ranije sa ćaćom, al tad sam se olešio kad smo igrali protiv Intera iz Zaprešića).
http://www.youtube.com/watch?v=scBFOQUxu54
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1363
Ima neko 50e na zajam? :)
Vraticu nekad..
Meni fali još 70, vraćam od prve plate! lolo
Vidim ja i ove godine da će uglavnom uz TV da se prati.
Pa dobro, preko 10 godina na svakoj tekmi je sasvim dovoljno :)
Ma ja ću sigurno da idem na tekme, juriću za karte nego je lakše sa godišnjom. Nema cimanja, ko gospodin čovek odeš i bole te kurci.
Tucani, koliko su bile prosle godine ulaznice za tekmu EL ponaosob?
Menščini 1000 a možda i 800. Mada prošle nije bilo gužve jer niko nije verovao al će ove biti jebeno moraće da se čeka od 7 ujutru već mi se javlja.
Znaci propustam verovatno :/
1000 je bilo za EL prosle sezone.
Na NISovoj zvanicnoj stranici organizovali neku nagradnu igru.
Odgovoris na pitanje i ako budes u 25 najbrzih ides negde da sutiras trojke za sezonsku.
Ja odgovorih tacno, i pise mi da sam 25. E sad da li je izbagovalo ili ne, ne znam,al tinja nada u meni :D
EDIT: jesam 25. Sad treba da cekam da me zovu :D