U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Onda nema on to što nama treba da bi bio kod nas. Džaba što ume, kad nema muda i mozga za nas. Može u Efempe. Tamo uglavnom igraju igrači bez muda.
C, ne može u efempe jer dečko igra odbranu a znaš da je to tamo u železniku zabranjeno. A nije ni divljak, ne uzima 10 šuteva za poluvreme.
Da nije neka povreda u pitanju?
nesto mi cudno da se odricemo igraca koji dolazi za dz a kratki smo na toj poziciji?
Nije za dž koštao bi nas 30 000 evra za obeštećenje. Igrao je loše na pripremama i vrv nije zadovoljio Duleta. Nama treba neko za odma da može da odmeni Lea a on to nije. Imamo Daloa kao prospekt za budućnost.
Al Dule sprda limenke pa to je strašno.
http://i.imgur.com/TpSiUJ0.png
http://www.zurnal.rs/2013/09/15/radonjic-azinza-da-plati-da-bi-igrao-za-partizan/index.html
Mislim da je posle večerašnje utakmice sve jasno što se naše centarske linije za ovu sezonu tiče. Šalića poslati na pozajmicu da ne greje klupu uz kurac, Muslija prodati ili pokloniti a Milutinov nek ostane da se kali pored prvog centra Gagule koji će da igra 35 minuta po meču razume se!
JER TI SI PRVI CENTAR GAGULA, GAGULA, GAGULA!!!
STA ZNA GAGULA KO JE TONI PARKER?! DOGODINE U ENBEA
Milosav se ne spušta ispod 20 poena na pripremama
Pa ispod 15 se nece spustati ni u zvanicnim mecevima :)
Ja vam garantujem da su toliko dobro procenili Milosavljevicev potencijal,da su ga kupili samo zbog prosle i ove sezone. :D
Nadam se samo da cemo zaraditi na njemu, posto ce na kraju ove sezone biti u top 5 Evrope.
Ma ove sezone Partizan uma mnogo gotivnu ekipu što Džoni reče, plus mislim da je jača nego prošle, a uigranija je sigurno, ipak je otišao mali broj igrača.
1- Vesterman, Dalo(doduše on je kecdvojka)
2- Milosav, Bogdan
3- Kinsi, Berta
4- Žofri, Đenke bez. :(
5- GAGULA, Musli, Miutinov
I još par njih, onaj mladi što je igrao na svetskom juniorskom, ne sećam mu se imena. Bek je.
Taj mali se zove , po novocrnogorsom, znoj. Dakle POT.
Ma ulaze sigurno u roster i ovi sto su na probi Malesevic/Zlovaric
Inace, ja sam se kladio sa ortakom pre pocetka prosle sezone da ce Partizan ove godine da igra F4 Evrolige.
DULE MOLIM TEEEEEEEEEEEE, UCINI MI TOOOOOOOOOOOO
Ne, ne mislim na Pota, klinac na kog mislim je igrao u Partizanu prošle sezone, ugloavnom sedeo na klupi, ali nema veze. A posle je igrao na Svetskom juniorskom, znači naš igrač.
Andric
E taj. :D
Da ne misliš na Antića.
EDIT e sad tek vidim zadnja dva posta
Pa moguce je da ce on imati koji minut vise ove sezone. mada je prosle ulazio samo u superligi i to jer smo sve protivnike tabali ko da su deca prvi razred.
Na juniorskom SP je lepo igrao,al ovo je ipak seniorska PARTIZANOVA kosarka.
Videcemo, jedva cekam da krene sezona.
Пот и Зловарић су отпали, а и ови што су остали са пробе треба добро да се покажу у Шпанији да би потписали. Најбитније да смо задржали већину тима, па уз Кинсија, Ђока и Далоа имамо потентијал да плодимо још боље него прошле сезоне. Једва чекам представљање тима на Калишу и прву утакмицу.
Pa dovoljna su mu pet minuta po meču za razvoj, puštaće ga Dule, nije više ni toliko mlad sad pa da ga uopšte ne pušta, u sezoni puni 20. Već su to godine kada lagano treba da počinje da igra.
A ovo za 4+2 stranca sam znao da će biti čim Čović kupuje toliko stranaca. Baš sam pre jedno metar dana rekao Gonzu kako će se to dogoditi, a čini mi se da sam ovde i napisao. Smešno je što on formira ekipu tako što unapred zna da će se promeniti taj propis i boli ga kurac. Da ima osam stranaca 8 bi moglo da ih igra. Koji gnom ćoravi. Stranaca će moći da igra onoliko koliko treba Efempeu. Koja je prednost u prelaznom roku kada znaš šta će biti sa pravilima unapred.