Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Eno i mene zevzecim u pozadini.
http://www.youtube.com/watch?v=Ix0sb2w88cw&feature=player_embedded
Do jaja al kako jebe ova pesma, kad sam je prvi put čuo slušao sam jedno 10 dana uzastopce po ko zna koliko puta dnevno. Ne znam da li je pisana za naše košarkaše al kao da jeste.
Mnogo ovaj Dule sere, kao on zna nesto oko timskog duha i kosarke uopste..
Idi vodi CSKA sabane jedan.. Najebali smo ove sezone..
Еј, супер вам је тим ове сезоне, Богдановић је израстао у доброг играча...са овим појачањима..мислим да освајате АБА лигу и минимум међу осам у ЕЛ.
Ne kenjaj panteru, ugazicete nas ove sezone. Vi na balkanu, a svi ostali u jevropi.
Ја сву уштеђевину ставио на вас, јес да су наши довели добра појачања..али Дуле је мајстор, одраће нас као и сваке сезоне, нема даље.
Ljudi pomazite, ovaj nam tera kontru, pokusava da nam nabaci maler!
Pojma nemaš thilmo dobićete nas u svakom derbiju po 30 razlike vikaće dule "Oće limenke da nas nabiju" al neće vredeti!
Sad sam sreo Kinsija u Ušću, pa čovek nema 50 kila. Napuniće ga sve evroligaške trojke, debeli je njegovim izborom po ko zna koji put pokazao svoju ograničenost, a čak ni engleski ne zna! Jebaće nas svi počevši od Šilba pa na dalje. ŽIVI BILI PA VIDELI!
Hahaha, kakva trešerana od klipa.
JEBIGA STEVANE MI NEMAMO PARE DA SNIMAMO DVD ZA OSVAJANJE KUPA, MI SIROTINSKI MORAMO DA SKLAPAMO VAKE KLIPOVE. NISMO MI EVROPSKI FMP NEGO PARTIZAN. OPROSTI NAM.
A OVI ŠTO POKUŠAVAJU DA KAŽU DA SMO MI JAKI NEMAJU POJMA. NIKAD SLABIJI NISMO UŠLI U SEZONU, NA SVIM POZICIJAMA SMO LOŠI I NEMAMO ŠTA DA TRAŽIMO A TRENER NAM VIŠE PAŽNJE POSVEĆUJE VAN TERENA I SVAĐAMA SA LEGENDOM FMPA ĆOKIJEM. NE VALJA NAM TO NIKAKO. MISLIM NAMA JE PRVI BEK I KAPITEN MILOSAVLJEVIĆ KOJI ČAK NIJE BIO NI NA ŠIREM SPISKU REPREZENTACIJE O ČEMU MI OVDE PRIČAMO!!! NIŠTA MI SE OVO NE SVIĐA!!!
KAKAV NAM JE GANGULA LEP KAD SE OBRIJE KO DRAGI BOG!!! JEDINO TO STO NAM VALJA, OVO OSTALO MOZE U KREČANU OD IGRAČA KOMOTNO.
POTPISAN BERZINŠ!!!!! JEBI NE OKLEVAJ JEBI NE OKLEVAJ!!!!
Potpisan? Odakle to? KO ĆE BITI TAJ VISOKI IGRAČ?
Ma nije potpisan, pali nas malo Deranje..
Nego, oce da ide neko sutra na predstavljanje tima?
Jebaće nas igokea u nedelju!
igokea pokupila tih igraca iz nase lige.sada vidim da igra pavkovic.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/ministarstvo-srpski-drzavljani-nisu-stranci-147668.html
Sad mozemo da ocekujemo Cokijuevu tuzbu na racun KKP zbog krsenja ljudskih prava i slobode igranja lopte.