KK Partizan

1. Uplašili se pobede, a šansa je bila velika. Sećam se kada je Novica promašio za pobedu protiv njih pa im rek'o da će da im vrati. I vratio je. Basket. Evroliga. Jebiga.

Primetno je i manje muda u drugom poluvremenu. Uzimali su šuteve sa 8,5 metara u prvom, a u drugom do samog kraja niko nije imao muda čestito da šutne.

A relano tripujem da su se smorili k'o psi, ali kada su poslednji put imali ovakvu utakmicu?
    Uči, nadrkaj se i trudi se da im sledeći put vrneš. To je to.

Dijamantidis je stvarno surov. Nigda ga nema, letuje na Krfu u glavi i na kraju bam bam bam. Papas je odigrao ludilo.

2. Navijao sam za njih iskreno, ne znam ni sam sto.. Onom igrom u prvom poluvremenu mislim da su zasluzili.. Al u drugom su odigrali kao picketine i to je to..

Al samo mi krivo sto ih nisu dobili da odem na temu i napisem im PUSTILI SU VAS.

A i realno, oni tuguju za ovom pobedom, a mi smo guzili barem duplo jaci PAO svojevremeno.. Mislim nebitno to sad, hocu da kazem da im treba 2 sezone evroligaskog basketa samo da skapiraju koliko je to takmicenje iznad ostalih u kojima igraju.
    A sudije su im do 35. minuta pustale da biju PAO, u prvom poluvremenu nisam verovao koliko su pustili da biju Dijamantidisa..

3. Jeste. Puštali su baš premlaćivanje Dijamantidisa.
    Pa ovaj poraz je škola, naravno. Nemaju oni preterano razloga da tuguju. Poenta je da se raste iz sezone u sezonu. Kapiram ja da su željni, ali lagano sve treba da dođe na svoje i to je to. 0-3 je loš skor i siguran sam da neće uspeti, posebno što neće prelomiti pobedu ni u sledećem kolu, nego tek možda protiv Ritasa i to ako prebrode trip sa kojim smo i mi često imali problem, kao favoriti smo.

4. nek se jebu panteri jebo ih coravi i pickousti, milina mi da ih gledam kako se ponadaju

5. Realno bombas, sladili su se i oni zagrizeni cigosi nasim porazima, pogotovo prosle sezone..

6. navijalo se ovde i za makabi i za pao i za real i za barsu. nikad neću navijati za zvezdu u košarci, ili makar dok je čović na njenom čelu. ogavan, odvratni, na silu stvoren "jak" klub, i navijači takvi isti, neprevaziđeni su po količini masovnog loženja bez pokrića. šupičku materinu!

7. Kad se samo setim navijanja za Makabi.. Sunce ti jebem kocio sam se od transfera po fejsbuku..

8. Sećam se i ja, ali smo im fino odgovorili na sve to. Tamo gde je najbitnije. Na parketu.

9. Мени навијања против било ког домаћег клуба у иностранству неће никад бити јасна.... Шта наша кошарка има од победа Барселоне и Будивелника, односно Кубана, Макабија и ПАО-а?

10. zaboravio si nanter. a ne, ON JE BRUTALNO SILOVAN U ČMAR!!!!!11

11. Ja bih da se osvrnem na grupu i da podelim mišljenje da verujem da Barsa ili CSKA neće proći grupu, mnogo mlako igraju, mada imaju vremena da dignu nivo igre, živi bili pa videli. Fener je brutalan, ipak je Želimir košarkaški mag. Mogu oni da se pobede ali za to nam treba utakmica do 120 poena, eventualno 130. Nije nemoguće ali će biti pakleno teško.

12. ЦСКА има две врхунске петорке и догодио им се један кикс.... Подићи ће они форму временом, као и Барселона.... Фенер ће, ако овако настави, бити први.... Можда само са једним поразом.... Више бих волео да Партизан игра са Фенером у гостима, а да је играо са Барсом или ЦСКА код куће.... Да се ухвате ови тимови док још ''спавају''....

13. Да се ухвате ови тимови док још ''спавају''....

+1

Na trenutnu formu i mislim, i voleo bih da ona takva ostane do kraja decembra, e sada jedno su želje, a drugo stvarnost. :)

14. Čim sam video da CSKA igra u Americi prvo mi je bilo krivo što njih nemamo u prvih 3 kola pa makar i na strani a kamoli kući. Jebeni žreb sa jedinim timom protiv kog nemamo realne šanse mi igramo kod kuće a Barsa i CSKA gostovanja i to CSKA toliko daleko da mogu lagano da se vrate u formu. Do meča u Pioniru će biti u fulu i to je najveće sranje.
    Rekoh ja danas da limenke imaju realne šanse da dobiju večeras, nisam gledao al vidim da su ispustili ogromnu prednost i na kraju pali u produžetku. Neiskustvo, ništa drugo. Ovaj PAO nije bauk realno gledano. Makabi je Kubanu objasnio šta je EL a šta je EK i lagano ih oprao.

15. PAO-a u ovakvom stanju bi Partizan dobio u Pioniru.

16. Bez preterivanja, Partizan bi ovaj PAO nabio jedno 20 razlike. Nisu ni senka onog Zeljkovog panatinaikosa.. Cak mislim da bi i Lokomotiva mogla da dobije PAO gajbi, a i Grckoj ce ih dobro oznojiti..

17. Пали би у Пиониру, ал сад 20 разлике, нема шансе.

18. Mozda preterah,al iznad 10 sigurno.. Pa covece PAO celo prvo poluvreme ne zna da resi problem zonske odbrane.. Jbt ko Partizan onomad kad se setim , stave nam jak presing po celom terenu, mi ne mozemo loptu da prenesemo preko pola.. Bukvalno su licili na nas u drugoj cetvrtini.. Jednostavno su daleko od top timova.. Fener, Barca, CSKA, Real.. Mislim da ne bi mogli da ih dobiju ni u jednoj utakmici, pa sve i da se igra do 5..

19. Dobro je brate taj PAO je ubio Kahu 20 i nešto razlike prošlo kolo. Daleko je to od slabog tima, nije ono što je bio al nije baš ni slab samo još nisu uhvatili ritam i formu. I pre početka EL su važili za 5-6 favorita i sad su negde 5-6 favorit. I slabija Zvezda ona originalna je namučila ovde Real i tako malo veće timove svojevremeno. Ko što je bilo nerealno da oni vode 17 tako je bilo nerealno i očekivati da će PAO sam da se preda. A u ovom trenutku CSKA može da dobije ko hoće, očajni su a BArselona isto tako ne briljira NAnter pokazao.
    Real i Fener su trenutno jezivi i retko ko može i da pomisli da im parira ako budu zadržali ritam do kraja to je finale 100% naravno ako se ne ukrste pre toga. Previše jaki u ovom trenutku a Barsa će polako da diže formu biće i oni jebeni, kao i CSKA čim se osvesti od američke turneje. Makabi je tu negde kao i PAO, nemaju oni sad neke igračke veličine al je Blat trener a to je dovoljno za borbu za F4.

A to šbbkbb ne volim. Dobijali smo mi i mnogo jači PAO od ovog al smo i mi bili mnogo jači. Dok ne budemo igrali sa njima ne mogu da kažem da li bi ih ubili 20 razlike ili pukli isto. Cenim da bi nam napravili ogroman problem na kecu i još veći problem pod košem. Mada u Pioniru može svako da padne.

20. Ne znam ko bi koga dobio, ali uvek smo važili za domaćinsku ekipu, pa postoji mogućnost da drknemo nekog iz ovog "trougla favorita" kući svakako. Barsa i CSKA ne briljiraju i voleo bih da je sledeća tekma sa Barskom kući recimo, a ne sa možda i najjačom ekipom u Evropi trenutno (slažem se uz jezivo jaki Real). Mislim da će podići formu malo do utakmice sa nama CSKA i Barsa, ali opet prošle godine su recimo, čini mi se, bili odmah u elementu, barem slabije ekipe da šure.
    Ne znam. Biće šta bude, ali mi TOP 16 deluje dostižan.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.