KK Partizan

1. U neku ruku ovo i nije toliko loše jer sa Nanterom imamo 30 razlike a to sad može da podigne Barselonu na noge da se trgnu i da jebu Budiveljnik dva puta. Mnogo je gore po nas da Budivljnik drkne nekog od favorita kući. U svakom slučaju ili da dobijemo nekog favorita gajbi ili moramo Nanter u gostima takva je računica. Budiveljnik sa 6 razlike u Areni je moranje.

2. zasto lako kada moze komplikovano

3. A što Kinsijeva riba navija za Partizan lolo
    https://twitter.com/1andonlyOlivia

4. Ја сам се јуче помирио да наша кошарка, спорт уопште никада више неће направити ништа ван локалних оквира. Биће то солидни играчи, играће у јаким клубовима и Богдан и Милосав, али Партизан и репрезентација, што је најбитније, никад неће нешто велико интернационално направити за мог живота. Једноставно, лузери смо постали у глави. И са тим мора да се помирим. Навијаћу к'о луд и досад.

И мораћу да се задовољим годишњим силовањем ФМП-а у финалу.

5. Da Zapata. To ti dođe otprilike to. Očekujem za života da vidim još dve bronze plafon, a klupski da odemo na još jedan F4.

6. Па то је и моје неко мишљење што се кошарке тиче, мада за ове бронзе нисам сигуран.

Фудбал, за живота још два светска и европско, све испадање у групној фази. А клупски, ахахаххаах.

7. zapata zamisli da okupis tim od perspektivnih klinaca i sa ubedljivo najmladjom ekipom osvojis el. ravno cudu, premot, nema dalje. jednom nam je poslo za rukom, samo nama.

i da ne duzim, ako tebi nije dovoljno da osvajaju nasu, aba ligu i igraju el svake godine onda si u pravu nece nista veliko napraviti dok za tvog zivota.

8. Ниси ме разумео Јанпи, мада те разумем што ме ниси разумео :) Не очекујем да они освоје евролигу, него очекујем да докрајче један исподпросечни Будивељник који је имао 5 минута пред крај текме један празан период. То мора да се искористи.

9. ЈЕБАЛЕ ВАС ШВАБЕ ХАХА

10. Zanimljivo je kako je Budiveljnik ispodprosečan tim a imaju Samersa i Lavrnoviča a mi smo svetska sila sa imenima poput Muslija, Gagule i Lovernja. Drugo taj tim košta 10 miliona a naš 2,5. Nije to mala razlika. To sto većina navijača misli da su Bogdan i Milosav najbolji bekovi u EL to ne mora da znači da je to istina, i nije istina. Jbt malo mi je preko kurca sva ta kuknjava kao da je ovaj tim jači od npr onog koji je izgubio u NEmačkoj od Bamberga pa ga ovde nabio 40 i kusur razlike. Ne da ovaj tim nije jači nego je i igrački slabiji i neiskusniji od tog tima tad. A recimo taj Bamberg tad je imao 3 puta manji budžet od ovog Budiveljnika a da ne pričam koliko je igrački bio slabiji.
    Pošto postoji realna šansa da FMP dobije večeras u nekoj ludoj završnici ako se to desi očekujem sveopštu kuknjavu naših navijača kako smo slabi i nećemo ništa da uradimo ove sezone i kako se sve raspada i sveopštu euforiju limenki i naravno njihov napad na F4.
    Meni je bitno da klub funckionise normalno, da se prave igrači, da ih gledam kako se bacaju za svaku loptu na parket bez obzira da l će da prođu u TOP 16, TOP 8 i ostala sranja. Kontam ja porasli su apetiti i sve to al klub nam se nije vratio na nulu nego otišao u minus, što finansijski što i u radu sa mladim igračima, za vreme Vlade Jovanovića i treba vremena Duletu da postavi sve to na zdrave noge a protivnici naši ulažu sve više i više para. Jeste da smo mogli da dobijemo al nije smak sveta što nismo. Lovernj je bio polumrtav jer je u Skoplju igrao 37 minuta a pauzu letos nije imao uopšte.
    Pojačanje nam treba al je pitanje oće li Dule da potpiše nekog a i Milutinov treba da se vrati uskoro na teren. Jedino je šteta što Bertansa pre marta aprila nećemo videti jer nam jezivo fali.

11. Ma da bre. Neka samo igraju kao što rekoh i sve je OK. Idemo dalje. Jebaćemo Evroligoa!

12. Pošto postoji realna šansa da FMP dobije večeras u nekoj ludoj završnici ako se to desi očekujem sveopštu kuknjavu naših navijača kako smo slabi i nećemo ništa da uradimo ove sezone i kako se sve raspada i sveopštu euforiju limenki i naravno njihov napad na F4.

Ako pod "fmp dobije veceras" mislis na divljanje Gista i Lazmea onako ko sto su im divljali dok su igrali za nas, onda se slazem da je sansa sasvim realna.
    Cigani ne mogu da dobiju PAO pre svega jer imaju paorsku publiku koja ce cim bude vodio PAO da cuti, ili da peva neke mongoloidne pesme tipa Pravda za Urosa. Al ako se nekim slucajem desi pobeda ganaca, cemu dajem sansu od 1%, slazem se sa ostatkom citata.

13. Fmp da dobije veceras? Nemoj da se zajebavamo...

14. Шта ме заболе за комшије, ја ћу да кукам шта год они ураде! Ужасно смо слаби ове сезоне и ништа нећемо да урадимо. Клуб се распада и треба распродати све плејмејкере и вратити Божића и Милојевића. То нам је последња шанса.

15. Truć odbij izgleda tvoje mračenje nema isti efekat kao zapatino lolo

16. КАКО НЕМА ЈЕБОТЕ ИЗГУБИЛИ СМО САМО 5 РАЗЛИКЕ!?

17. TAKOE!
    SVE JE OVO PO PLANU! SAMO NASTAVITE DA PLJUJETE!

18. Lamza nikad nije divljao, ne uzima on šuteve baš onako koristan igrač i mnogo ga gotivim. Al Gist je divljak samo takav to jeste. PAO je izgubio od raspalog Lijetuvosa koji je da se ne lažemo slabiji od FMPa tako da je svašta moguće.

19. koliko god mrzeo zvezdu, prvenstveno zbog pljuvanja po partizanu u poslednjih 10 godina i bezočnog nipodaštavanja svega što je partizan postigao, žao mi je što su pukli... koliko smo samo mi utakmica ovako izgubili. vrati mi se taj osećaj, žao mi dođe što su izgubili, iako sam navijao za pao

20. NEcu tamo da pricam jer su sad nervozni,a i znam da je dosta nas gledalo tekmu.
    Odigrali su ko picke drugo poluvreme, pa nije to fudbal i 3:0 pa da cuvas.
    I pored toga su imali sansu,al jebiga, ukenjali se.
    A dijamantidis je pokazao koja je klasa, covek ima trojke 1/9 i mrtav ladan uzima trojku preko ruke u poslednjim sekundama napada na 67:63 i pogadja ko iz picke.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.