Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Докле ћемо више трпети зулум дукљанског кнеза? Па њему један новинар не сме да присере на конференцији за штампу. Ја му викнем са трибина "јебала те зона сад", а он ме шаље у свлачионицу. Море, мрш из Партизана!
Извињавам се, нисам тако мислио. Биће то све у реду на крају.
JEBAĆEMO TE PUTINE
CUREĆE NIZ BUTINE
popušili smo kurčinu
westermanu su ligamenti stradali 100%
Koliko jadno igramo. Vesterman sigurno povredjen. Cao zdravo.
oce da nas nabijeu 50 razlike :(
I bez povreda, sa punim sastavom i Bertansom bila bi frka, a kamoli ovako. Nadam se da će bratski stati na jedno 20 razlike i da nas neće opustošiti.
Pokvariće nas.
AJDEEE GAGULA MRS IZ TIMA, JEBO LI VAS HAJNS BASKETAS U GUZICU!!! uffffff... moram a mokrim!
šta kažeš? braća rusi, a? jebat će nas bez vazelina, jebali te oni
AJ MESINA MOGO SI DA DOVEDES I LEBRONA JEBEM TE USTA
Gledam u jednom trenutku postava Andrić, Dalo, Bezbradica, Gagi i Milutinov. Jebiga, ne bi ni Olimpiju pobedili u Pioniru. Zato i nisam nešto nervozan, ni tužan. Ova utakmica je bačena i pre nego što je počela.
Jedino bitno je da Vesterman bude OK.
Kakva je ovo letargija sta je ovo?
Nigde energije, vujosevic nemi posmatrac?
Sta je ovo bre?!
Nije to nego sto ako puknemo sa preko 30p, onda ce da ise ndisponiraju i podviju rep, a Zvezda ce veceras da kecne Ritas, i da im se digne malo, pa ce onda i Coravi da nas jebe u ponedeljak. Jos se Vesterman sjebao
ON: I RUSI KAKVA VAM JE PEDERSKA HALA KO DA IGRATE U JEZERU IZ KRAGUJEVCA!
Stvarno svi k'o da im porodice drže kao taoce.
Rekoh ja da će na nekome da nađštre kurac. Ali stvarno tri igrača iz prve petorke je kao da ti je povređeno 7 igrača iz prvih 11 u fudbalu.
Sa Ćoravim se mi obračunavamo u maju. Bole me kurac za ove utakmice ranije.
Ako se Westerman povredi na duze od 2 nedelje, ode nam cela sezona u kurac.