KK Partizan

1. Mislim da je ovo za bolesne koji neigraju taktika da se Rujke opuste . A onda... :-()

2. Dule pustio patku da je Musli povređen kad je čuo da Krstić ne igra, da se ovi ponadaju da smo ravnopravni. :)

3. Сигурно им је сад лакше кад су чули да Мусли не игра. :)

Иначе, Дуле је договорио да пустимо ЦСКА. Пазите шта сам вам рекао!

4. Bez Muslija i Kinsija? lele...ubice nas :D sto kaze Truc Pargo ce nas natrpati...jos je on dobar defanzivac

5. Kazna samo 7 hiljada evra, bez ikakve kazne za Duleta gde je otvoreno rekao da su sudije lopovi. EL je na ovaj način indirektno priznala da smo pokradeni protiv Fenera.

6. Još rekoše da nas delegat sa utakmice maksimalno ocrnio. Ja očekivao prazne tribine protiv Barse, suspenziju Duleta na 1-2 utakmice i novčanu kaznu. Znači kompenzacija, onaj Rigas što delegira sudije navodno nije zadovoljan kako su sudije odradile posao. Jebale ih kompenzacije više.

7. Pa sta ste mislili, da ce imati muda da jos prasine podignu nakon onakve kradje?
    Oce kurac.

8. EL je najkorumpiranije evropsko klupsko takmicenje posle vaterpolo kupova.

9. Jebote,gledah malopre Fener protiv Nantera, u zadnja 2 minuta udjose sa 4 razlike za Fener. Nije Nanter nimalo bezazlena ekipa , i bice nam jako tesko da ih dobijemo u gostima.
    Zatim sam gledao Makabi - PAO, i onaj Pao je toliko tuzan, tj onaj trener toliko veze nema, da njima ne dajem nista vise od top16.
    A onda sam gledao Budjelarnik protiv Barce. Dobi ih Barca na misice, a nije se znalo ko je gori. Definitivno smo imali sansu da okinemo barcu tamo, o Budjelaru da ne pricam, a Barca pada u Pioniru sledece nedelje. Na centru su jaki, ovo ostalo ni za kurac nije.
    Nadam se samo da nas porazi protiv Budjeara i Barce u gostima nece kostati prolaza dalje.
    A da tako ne bi bilo, sutra jebemo CSKA za svaki slucaj,a potom i Barcu jer smo tako u mogucnosti, a onda Nanter nek misli sta ce i kako ce.

10. doduse da cemo jebati CSKA, jebacemo, sad pitanje je samo sa koliko razlike...

negoooo u ponedeljak u 20:30 protiv CORAVOG!

11. Sta mislite, da li cemo da pustimo Corave u ponedeljak?
    Nekako mi sladje kad se pale pa budu jebani,nego kad tokom cele sezone znaju da nece moci da nam pridju na manje od 10 razlike.. Valjda ce RTS da prenosi :)

12. Vrv zbog derbija u ponedeljak Kinsey/Musli nece igrati sa CSKA, jedino ko moze da nas jebe je Bobi :) mada bitnije su pobede na kraju sezone nego sad...

13. Taman sutra tj danas kada padnem ispit ima da me oraspoloži to što ćemo jebati CSKAOA jedno 30 razlike, realno.

14. Popušićemo korčinu.

15. gledam sad sastav CSKA, pa oni imaju jači sastav nego prošle godine čisto papirno, ali previše crnaca rekao bih a i igrači kao Fridzon koji su bili majstori košarke često znaju da propadnu kad iz kluba kao Himki i uloge lidera pređu u ulogu 20 minuta u timu kao CSKA.

U svakom slučaju, vi sigurno možete da dobijete ekipu gde se rotira četiri crnčuge i teodosić

16. Gledao sam i ja sve te tekme Gazimudo. Dobar basket u principu. Budivelnik nema šta da traži u Beogradu, a utakmica sa Nanterom u gostima će biti mnogo bitna. Moramo nekako tamo da ih prebijemo, mada nisu loši stvarno i još će biti naloženi da popravi utisak sa razšrafljivanja u Beogradu.

Mislim da će nas CSKA dobiti iako nešto slabije igraju, jer smo loši u gostima, imaće blago domaćinsko suđenje i dobra su ekipa koja mora jednom da se trgne i ošuri nekoga, a to ćemo izgleda biti mi.

Opet, ako nas usere egal završnica jer su ih Milosav i Bogdan izuseravali trojkama onda dobijamo 2 razlike.

17. Mislim da će nas CSKA dobiti iako nešto slabije igraju, jer smo loši u gostima, imaće blago domaćinsko suđenje i dobra su ekipa koja mora jednom da se trgne i ošuri nekoga, a to ćemo izgleda biti mi.

+1 mislim da gubimo ovo.

18. a onda bi bio red da Dule podnese ostavku konačno...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.