KK Partizan

1. AJDE IGRAJ I BORI SEEEEEEE TREBA MI DA PUKNETE MANJE OD 13 RAZLIKE! AJDEEEEEEEEEEEEE

2. ЦЦЦ И ВИ СТЕ НЕКА БРАЋА, ЗНАШ ЛИ КАД БИ НАС СПАРТАК ДОБИО 50 РАЗЛИКЕ. ОООО ПАОКАРАААА ЕРГОТЕЛАААА

3. Ej ljudi, baš su nas odrali k'o mačke.
    Uvek nas oni ispresavijaju k'o konje.
    Moraćemo zbog ovoga na Barsi da se iživimo.

4. DA JE OBRADOVIC TRENER CEESKA ON BI NAS PUSTIO

5. Spartak neće nikada ni doći u poziciju da igra protiv vas. Em su oni šupa, em vi ne postojite.

Jebote Dule će ih bez obzira na sve ubiti u svlačionici.

6. PUSTIĆE NAS OBRADOVIĆ U TURSKOJ KAD NAM BUDE TREBALA POBEDA

7. Opraše nas braća na ruke, onako lagano, samo da se Vesterman nije na duže povrijedio a za Muslija mi je svejedno, Milutinov ga ionako razbija u igri

8. JEBAĆEMO EVROLIGOA!!!!!!!!

9. Ovi bre ni eliup ne znaju da urade k'o ljudi.

10. Bolji je mnogo Musli trenutno. To se jasno videlo na ovoj tekmi. Mora Milutinov još da raste.

11. Divoušn
    Divoušn
    EEEEEE
    Aj fil Divoušn!

12. Krute jebo šta vam napraviše.

13. Napušili smo se korčine.

14. Ja im i ne zamjerim...ono malo je blam izgubiti 40 + razlike...al ono....sad kad sam se malo oladio lakše mi :)

15. Ko ga jebe, ova utakmica i onako nije bila jedna od ''važnih'' za prolaz, to će biti Barsa, Nanter i Budjavi.
    Razultat ni približno nije stvarni odnos snaga.

Sad je nabitnije da je Vesterman dobro, tj da je spreman za narednu nedelju, da se Kinsi u potpunosti oporavi pa makar i po cenu da ne igra protiv FMPea.

Što se tiče te utakmice, u prednosti su panteri. Nas nikad ne otpisujem, ali smo u lošoj seriji, plus verovatno bez Vestermana, što je veliki hendikep. Ekipa se verovatno neće forsirati, već će čuvati snagu za Barsu 21.

16. bogvasjebo sta bi ovo!!??!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.