KK Partizan

1. Usraše nas onako ljucki. S'autoritetom.

2. Utakmica sa Efempeom nije baš toliko bitna, mada pobeda je ipak bitna samo u smislu rivalstva, tako da želim pobedu. Pravi obračun sa njima kreće kada je najpotrebnije i najbitnije, a znamo kako to uvek prođe.

Barsa je bitnija tekma, ali ne treba propustiti priliku i u ove da se useremo, ukoliko se oni ne useru u nas.

3. HAHAHAHHAHAHA ONO JE BIO HAOS JEBOTE, DAJ DA SE SKINEM JA UMESTO DALOA HAHAHHAHAH KOL'KO BESKORISTAN IGRAČ HAOS, NEVERA

4. ЈЕБИ ЦЕСКА ГЛУПЕ ЏОНИЈЕ

5. Ал Банди

HAHAHAHHAHAHA ONO JE BIO HAOS JEBOTE, DAJ DA SE SKINEM JA UMESTO DALOA HAHAHHAHAH KOL'KO BESKORISTAN IGRAČ HAOS, NEVERA

AHAHAHAHA MAĆORI TAJ RAD TAJ RAD OBJAŠNJAVAŠ HAHAHAHA

Mrš.

6. шта је пицо, сврби она ствар, а?

7. Šta je problem? Ono su činjenice. Nema šta da se objašnjava, da je bilo nešto da se zaključi pa ajde, a tu reč što si navikao u štali da koristiš ili gde već, nemoj meni.

8. Bandi sine mnogo si lupio za Daloa, neću uopšte da se upuštam u raspravu ako ti ne vidiš zbog čega onda jbg. Al baš si mnogo lupio. Onako baš žestoko. Mlađi je od tebe vrv.

9. Bandi, majstore, skini se ti pa igraj protiv CSKA, ja ne znam šta čekaš.

10. Jedino sranje je što se Leo povredio ako je nešto ozbiljno za TOP16 smo ga ispušili jer ne verujem da možemo da nađemo kvalitetnu zamenu da je uigramo i plus da je platimo.
    Samo da je on zdrav a ovo danas je apsolutno nebitno igrali smo bez tri prvotimca od kojih je Kinsi više od 30% ovog tima.

11. Hahahahaha, nije mlađi od mene. A čekajte ljudi, pa da li ćete mu godine navoditi kao opravdanje? O košarko šta si doživela... U redu je o godinama govoriti kao šansi za napredak i za nešto veliko u nastavku karijere, ali godine navoditi kao opravdanje za trenutnu lošu igru... tuga.

EDIT: Kad izađeš na teren, igraš. Igraš i trudiš se da pobediš, niko te ne pita za godine, niti da li ti je uginuo kućni ljubimac, utakmica je utakmica, svi su isti i imaju isti cilj.

12. A realno Bandi Mitrovic u Zvezdi nije ni za kurac, a tek Lazic (i kurac mu je odbrana kao argument), Simonovic KLS igrac, Cvetkovic ni ne igra...nisam pristrasan isto mislim za Gagica u Partizanu buzga-buzga, al ono, daleko od toga da je Dalo promasena investicija. Nista se nije ocekivalo od ove tekme, vrv su i tako usli u mec plus ovi igraci koji nisu igrali....i teze cemo proci sa CSKA u Pioniru nego sto smo sa Fenerom, jaki su Mesina zna posao i ocekujem ih u finalu ove godine.

13. Sad preterano sereš al baš preterano. Isto je Pargo i Dalo? Je l' imaju iste šanse za pobedu a? Godine nemaju veze je li?
    Ajde bre ne seri molim te. Lupaš mnogo, čak i previše a taj mali Dalo je na kraju pokazao muda. A polako videće se već, ima vremena.
    Tuga je jedino to što ti pišeš. Ne možeš jednostavno ne možeš da kažeš tako nešto ako se iole razumeš u košarku jebemu mater, pa kako je Kobi Brajant jebeno igrao kad je direkt došao u NBA?! Ajde bre molim te. Sad kad fizikalije igrača deluju još nestvarnije nego pre godine su još bitnije i razlika je još veća.
    Ili napiši nešto smisleno ili odjebi sa tim forama hahahhahah i ja sam bolji itd, to ne da nisu argumenti nego samo pokazuje koliko ne znaš šta bi rekao pa onda kao ajd da se smejem hahahahahhiohohohohohoohoh mnogo sam pametan. Te klinačke fazone, drugi treći srednje prodaj na malom odmoru.

14. Nema to veze sto spominjes Brajanta, i Davis je 93ce pa je prosle godine bio noseci u NO, evo ga i sad kida.

15. Alo bre ljudi nemaju svi isti razvojni put, nisu svi odmah vrhunski ne zajebavajte bre više. Malo bre ozbiljnosti. De me boli kurac bre za Davisa koga bre kurac zabole?! Je l' vi svesni da je pre 4 godine Lučić bio netalentovan igrač, koji je jedva minute dobijao u rezervnom timu. Njemu niko ali niko nije predviđao više od KLS igrača a pogledaj ga sad mašina jebena dok super talentovani Kešelj puši kurac za paštetu.
    Nisu svi Danilović jebemu mater, pun mi kurac više objašnjavanja.
    Tadija je bio najveći talenat na poziciji četiri uz Ercega a Novica drvo. Sad Ubica povređen može iz sprdnje da čuva obojicu i da im pritom spakuje 15 poena a da ne pričamo o mudima koje on ima a koje ova dvojica nemaju.

16. Rabaseda, Abrinjes, Hezonja, Šarić... Ne može, igra se, očajan je i to je činjenica. Neka su godine, neka sjebe tekmu i posle bude kvalitetniji igrač, ali to neće vratiti tu tekmu. Ja ti dajem argumente koje ne razumeš, još sam izneverovao da su potrebni argumenti uopšte, pa sam ubacio onakav komentar jer sam baš tako reagovao gledajući napade Partizana sa 4 uručenja na 12 metara. Mnogo mekano gledaš, to ti je problem, ili pristrasno, da se onda razumeti jebiga, teško je biti objektivan i ako to čovek hoće. On je loš, trenutno je loš i to je činjenica. Baš takvo gledanje stvar i ijeste problem našeg sporta uz ono da je najbolji igrač iznad trenera i da ne postoji poštovanje i jednakost, al' nije to sad tema. Haha vidim, morao si i lično napasti u nedostatku argumenata ili kad nisi mogao smisliti psovku haha au.

EDIT: Deranje, držim se Daloa sad, ne bih komentarisao te Zvezdine igrače.

17. Alo bre ljudi nemaju svi isti razvojni put, nisu svi odmah vrhunski ne zajebavajte bre više. Malo bre ozbiljnosti. De me boli kurac bre za Davisa koga bre kurac zabole?! Je l' vi svesni da je pre 4 godine Lučić bio netalentovan igrač, koji je jedva minute dobijao u rezervnom timu. Njemu niko ali niko nije predviđao više od KLS igrača a pogledaj ga sad mašina jebena dok super talentovani Kešelj puši kurac za paštetu.
    Nisu svi Danilović jebemu mater, pun mi kurac više objašnjavanja.
    Tadija je bio najveći talenat na poziciji četiri uz Ercega a Novica drvo. Sad Ubica povređen može iz sprdnje da čuva obojicu i da im pritom spakuje 15 poena a da ne pričamo o mudima koje on ima a koje ova dvojica nemaju.

Ovo ne videh. Sve je to tačno, ali poenta je da Dalovo osvajanje Evrolige i dobijanje MVP nagrade, neće vratiti prethodne loše partije. Trenutno je loš i to je to. Ne izvrći moje reči, jer budućnost nigde nisam spomenuo. Da, ne slažem se sa onim pogledom na Dejvisa samo, lol, igrač k'o i svaki, koji je bio i tek jeste nosilac.

18. KRIS VEBER JE BIO ODLIČAN IGRAČ, IMAO ODLIČNU KARIJERU, ALI BRATE, USR'O JE NA KOLEDŽU ONIM TAJMOM, USR'O! TO SE NE BRIŠE, NE NESTAJE.

19. Ček a to nije škola? Nego će popraviti igru i napredovati ako kao Cvetko izbleji 4 godina na klupi je l' tako?
    U ovim godinama u trenutku kad sve padne na njegova pleća bilo šta pozitivno što pokaže je plus, iz grešaka uči i zna za sledeći put. Igraš onoliko dobro koliko ti protivnik dozvoli a on je naspram sebe imao malo prekaljene asove čini mi se.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.