Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Koji smo maleri, jebote. Sad smo baš u kanalu.
Sutra ili dobijamo na neku ludačku napaljenost i inat ili pucamo 20 razlike, trećeg nema. Tucani, ćeš da probaš da se umuvaš u Pionir?
Oću vrv. Videću još sutra al 90% dolazim.
http://www.kosarka24.com/vesti/aba/10494-povreda-vestermana-teze-prirode
NEK SE NAPUSI SRECA MALO KURCA
Nista,Bogdan keca, Milosav dvojku, Kinsi trojku, Zofri cetvorku, Milutinov peticu.
Moz se jebe i tako.
Može da se jebe 30 minuta al šta ćemo za onih 10? U kanalu smo ogromnom a Vesterman još u većem.
Nije strasno neke utakmice i izgubiti. Bitno je da oni sad poginu za ovu dvojicu koji nisu tu.. Nebitan je ovde derbi, bitnija je EL,al i ako se tamo ne prodje, nije strasno.
Ono najvaznije dolazi od marta.
Fora je sto sam se ja skenjao, mogu misliti kako je njima koji igraju.
Ovo je psihološki udarac u muda za ekipu, taman kad su očekivali najvažnije mečeve u dosadašnjem toku sezone. Ko što rekoste - kanal, dubok. Nije dobro.
A Muslijeva povreda, koliko će on odsustvovati? Zna li se?
On valjda imao hematom na listu, ne zna se da l' će biti u timu za sutra.
Kako i na koji nacin moze da se gepekuje Bobi Marjanovic?
Nabavi kamion. :)
Ok, fala na informaciji Mlatoni, nisam iz prve video post, dobro nije neka teža povreda.
Ma jok, nije teža povreda. Sad sam slušao Duletovu konferenciju za štampu, kaže da bi i on i Kinzi trebalo da budu u timu sutra al' da nisu fit i 100% spremni.
А Васа Мицић? Јебемуматер, ваљда није превише скуп, а у случају да се Вестерман сјебе дибидуз имали би доброг плеја за следећу сезону, доста би он напредовао у Партизану. Само да истрпите с пљувањем једно седамосам месеци :)
Е сад, ја ич нисам упућен, како су регулисани трансфери у кошарци, можете ли усред сезоне да ангажујете неког ко већ има уговор? Верујем да не може и да испадам, да може само слободан играч, ал' јебемлига.
U košarci imaš neki prelazni rok za igrače pod ugovorom, ali slobodne igrače koliko sam upoznat možeš da dovodiš kada oćeš i da ih registruješ ako nisi popunio 'roster'. Barem je tako bilo dok sam igrao i pratio šta i kako u svetu naše košarke, i to su bila pravila za B ligu. lolo
Dobro je da će Musli moći da igra iako nije 100% fit, kao i Kinsi, iako je utakmica bitna, ipak nije u toj meri, neće utakmice sa Zvezdom i Cedevitom odlučivati o plasmanu na F4 već sa Širokima, Šolnocima, Krcama i takvim klubovima. Sutra ne moramo da pobedimo, ali bi bilo dobro da nam se niko ne povredi.
Ako sad ne potpisemo Jarica, ja nzm kad cemo!!!
Pa možeš da dovedeš igrača sa ugovorom ako iskeširaš obeštećenje, osim ako ima neku izlaznu klauzulu u ugovoru. A Micić em ima ugovor, em ne bi mogao da igra ABA do decembra a nama sad treba odmah neko da krpi, em ga Dule nikad ne bi uzeo jer mu se ne uklapa u koncepciju. :)
Možeš da dovedeš koga hoćeš kad hoćeš ako se dogovoriš sa klubom al on ne bi mogao da igra ABA ligu do početka drugog dela jer je već nastupao za ABA ligaša, znači cirka 5 vrlo bitnih tekmi. A druga jeba je što on ne bi doneo nikakav kvalitet za EL. Leo je kakav da je ipak i stariji i iskusniji i bolji od Micića u ovom trenutku.
Nama treba igrač koji može odmah da doprinese da se koliko toliko ne oseti odsustvo Lea. Kad ga Zalizani nije pustio odmah na startu sad nema svrhe uzimati Micića jer dok se on navikne na tim, na akicje, na Duletove treninge i na pritisak igranja u Partizanu ima da sve ode u kurac.
On može samo kao druga opcija a nemamo mi para za to.
Nista,Bogdan keca, Milosav dvojku, Kinsi trojku, Zofri cetvorku, Milutinov peticu.
Moz se jebe i tako.
Ovo nije uopšte toliko slaba petorka, samo ako Musli igra na petici. A fmp nema klasičnog pleja, Nelson i Dženikins, više su dvojke nego plejevi, Blažić takođe, Cvetković, ne.