U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201311/647861/covece-rek-o-sam-ti-s.jpg
Da gepekujemo Šilba i Blažiča onda?
Kapiram da u dvojku mogu da stanu Dzenkins i Nelson opusteno!
Је л' суди Мажић?
Bolje Raška, on se ne kupa, da ne smrdi po terenu.
Pa verujem da je Toša proširio gepek zbog šverca benzina devedestih tako da komotno mogu dvojica da stanu, jbg Bobi je mnogo visok jedino da ga prepolovimo.
Bobiju namestiti nekog kuronju koji će da mu rascveta čmar u kukuruzima da ne može da igra sutra. Samo, gde da nađemo kukuruz u ovo doba godine...
Знам ја како. Потрпате ово што може да стане у гепек, а бобанчета вежете око појаса канапом и закачите за куку (јебига, шта год да тодорић вози, мора да има куку), и како крене боби ће да лети к'о параглајдер, због ушегања, хехе. Боби екстремни спортиста.
Без ове фендеровске духовитости, мислим да ће бити густо много, и са много мало поена.
Ma aj ne serite imamo Dalo na pleju i moraće Bogdan da krpi, nije to izostanak četvorke, trojke nego keca poješćete nas. Nema šanse da Dalo može i da prdne protiv Nelsona.
Todoric vozi Passata!
HOCEMO LI JEBATI FMP? NE CUJEM VAS? HOCEMO LI JEBATI FMP! NEK NEKO OTVORI TEMU!
http://www.sageville.dbqschools.org/animations/basketball.gif
E stvarno, otvarajte modovi temu!!!!!!!!!!!!
CELTE OTKLJUČAVAJ TEMU BRE PIZDO JEDNA GASTARBAJTERSKA!
Друга повреда лигамената у релативно кратком периоду, може ли то да буде до кондиционог тренера? И је л' овде неко писао да у Пиониру не постоји неки курац испод паркета, па је тврђи ваљда и лош по колена?
Koprivičin nedostatak se svakako video prošle sezone, ne znam da li su i ovo posledice njegovog odsustva...
Ja koliko se sećam beton je ispod.
Imali smo godinama sreće sa povredama. Moralo je jednom da se desi ovako nešto.
Leo je već imao ovu povredu, najviše ima veze sa tim da u mladosti nije jačao zadnju ložu zbog čega se i prvi put povredio. Kondicioni ima veze ako nije radio sa njim na jačanju zadnje lože kao preventivu. E sad i da je radio, ovo je moglo da se desi a da li jeste ili nije radio to ne znamo.
Uglavnom povreda koja nije kondiciona nego mehanička povreda kao i prelomi a samim tim i daleko zajebanija od kondicionih povreda. Ali može da se radi na preventivi koja opet ne mora ništa da znači.
Bertansu ova povreda neće mnogo da promeni stvari vrv čak će i popraviti šut al Vestermanu em je drugi put em je plej i mnogo više opterećuje kolena, ovo može mnogo da utiče na buduću karijeru.
Штета, готивим га као играча.
А неко је писао да обично буде нека гума између.
Da, dosada su se uglavnom povređivali kada odu iz kluba (Vujanić, Tripković, Veličković, lista ide dalje), znači recept je da anažujemo neku gataru, i da ih prodajemo pre povreda. Naravučenije, trebali smo da prodamo Vestermana, a da zadržimo Gordića. :)
To za tu podlogu može da se pominje kod Bertansa jer se on povredio u Pioniru ali Leo se povredio u Moskvi na vrhunskom terenu.
To je takav tip povrede da si u tom trenutku pogrešno nagazio i da je ligament otišao pa ne bi tu pomoglo ni da ima ne znam ti ja šta ispod jer nije to zbog pritiska podloge. Jednostavno jebeno. To je povreda koju je zakačio Derik Rouz, Vasa Micić pre dve godine takođe.