KK Partizan

1. Olivia dolazi na utakmicu. ♥

2. Ajde Kinzi sunce te jebalo!

3. Vrv cemo ih jebati preko Mitrovica i Radenovica, koliku prednost oni imaju na pleju toliku mi imamo na 4ci...Lovernj DoubleDouble

4. jebemo, uturiće vam Bobi, na pleju ćemo vas odvaliti od života, gde će Bogdan pomoći e onda zavisi kako on bbude izgurao, ali svakako jebemo, pogotovu što vam nije toliko bitno zbog Barse

5. Добро играју ови наши, нисам очекивао да ће да издрже и да ће бити овако неизвесно. И да изгубе, задовољан сам, јебига, фале нам играчи, добро су се скрпили и без њих, нема ко да игра. Богдановић игра ко змај.

6. Samo jedna rec nakon ovakve utakmice

PONOS

I jos jedna recenica, onako.. Romulanci ce biti jebani I OVE SEZONE.

7. MAjke mi ko da smo pobijedili, kad mi ovako osakaćeni na početku sezone igramo egal, kako ćemo ih karati tek na kraju...

8. Svaka cast za igru s obzirom na okolnosti.

9. Ja sam vrlo zadovoljan, apsolutno sam siguran da ćemo opet uzeti sve. Mora i nas sreća da pogleda, a pogledaće nas baš kad treba (:

10. Ja prezadovoljan.Šta im Bogdan i Milosav napraviše sa prodorima ono nije bilo realno.

11. JEBOTE najbolja utakmica u poslednjih koliko godina i ja sam je propustio...E U KURAC

12. NISAM GLEDAO, JEBIGA, AL' VIDIM DASMO JEBALI, MADA NISAM ZADOVOLJAN, IZGLEDA DA ĆEMO OPET DA OSVOJIMO VELIKO NIŠTA

13. Kinsiju , Lovernju i Bogdanu treba spomenik da dignemo. Sva trojica preko 40 minuta u igri. Pa da se igra i protiv Sloge iz Pozege mnogo je ,a ne protiv ovakvog protivnika.
    Odigrati ovakvu utakmicu sa prakticno 7 igraca, posle poraza od 42 razlike i bez prvog plejmejkera je samo dokaz da ovaj tim moze mnogo i uradice mnogo.

Iako ciganima idu 2 boda, ova utakmica je za nas dobijena. Pokazali smo pravi karakter, videli su da mogu da igraju, i sad treba da se odmore do cetvrtka pa da jebemo Barcu kurvu.

14. nažalost pućićemo od barse

15. AL' VIDIM DASMO JEBALI,

Znam da nisi provokator, pa moram da te pitam.. KOGA STE JEBALI? KAKO?
    Pazi kad sam ja ocekivao da cete da nas dobijete lagano uz rasporedjivanje minutaze,a vi nas na jedvite jade dobiste a igrasmo sa 7 igraca..
    Mislim, radujte se. Dobili ste nas, svaka cast,al mislim da i vi znate da vam se ne pise dobro tamo negde u maju.

16. Svi su dobro odigrali danas, jedino Dalo malo jeo govana.

17. Samo da neko okači onaj bogdanov ulaz ono je za gledanje i uživanje

18. Meni treba onaj usporeni snimak sa poluvremena, radonjina faca u fazonu "opet nas jebase".. Ako neko ima mogucnosti nek napravi gif od toga, bice to blago tamo pred kraj sezone. Moci ces da koristis umesto bilo kog posta, samo okacis sliku i to je to.

EDIT: Dalo se malo ukenjao. Par puta lepo izdrzi nalet Blazica ili koga vec, i onda umesto da nastavi kroz odbranu kad vec imamo visak, on se vrti i trti pa zamalo da izgubi loptu. Jbg, daleko je on od Westermana.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.