KK Partizan

1. Gazi, ja sam i rekao da ne valja što je ovako, rek'o sam da kako stoje stvari ako se nastavi ovako ne osvajamo ništa. Ali, takođe smo pobedili, pobeda je pobeda i to stoji.

2. КУПИО МИ ТАТА КОЗУ СА ПЛАВИМ ОЧИМА!

3. Što se mene tiče oni su jebani. Prvo sam se skenjao al onda kad malo razmislim, mi smo 39 minuta jebali mutanta s triput većim budžetom bez pleja, sa 5 i po igrača. Pa ja ne mogu da zamislim šta ćemo da im radimo tamo pred kraj sezone.

4. Ne znam za vas,al ja se osecam kao da smo pobedili.

5. Продужетак нисам имао муда да гледам, али момци су ме одушевили. Богдановић, какав је то мајстор, очекујем много од њега од сада, Ловерњ убио у скоковима и Милосављевић, капитенски, баш како доликује. Играли смо тактично и имали смо много лепих потеза и продора док су они убадали отпатке. Ово што рече Газимудо, лоши су Цигани с обзиром да нема ни Леа, ни Бертанса, шта би тек онда било, јао њима. Мислио сам да ће да нас оплету још у првом полувремену ал наши се држали јуначки. Хвала им!

6. Sto kaze Mlata, kad ovako osakaceni igramo egal...karacemo ih jako kad bude najbitnije...

7. Muda do poda, bez pleja sa nespremnim Kinsijem i mi mogli da ih otresemo samo da smo pametnije odigrali neke napade. Ne da nisam zabrinut nego sam mirniji nego ikad. Da nađemo pleja i da napadamo Barsu pa šta nam Bog da.
    Posle Barse idu bitni i teški mečevi i nadam se da ćemo uigrati novog pleja koliko toliko do tad.

8. Ali ono zakucavanje Draganimala kako je izgledalo uživo, ja sam tri sekunde bio u šoku.

9. Odlična igra sa 3 i po igrača (Gagića ne računam u igrače a Kinsi je bio polovan).

Polako, momci, zna se da smo mi najbolji kada je to potrebno, nismo ni šampioni pripremnog perioda niti smo šampioni do Nove godine.

Mi smo šampioni na kraju svega.

10. Пријатно сте ме изненадили, морам признати. Честитке. Дало је смешан играч, реално за КЛС, а ни ту не би могао да није црнац. Никакве користи од дечка.
    Мало је глупа ова прича шта би било да нису повређени курта и мурта итд. Никад се не зна, баш нпр због Дависове и Вестерманове повреде већу слободу су имали Богдан и Драган, који напредују из текме у текму.

11. Panteri mnogo oprezniji u prognozama prvenstva sada, nego prošle godine u otp. isto vreme, nakon derbija :D

12. Ajde bre debilčine grobarske, ja stvarno prezirem FMP Ćoki projekat ali vi ste bogu hvala još gori kompleksaši od ciganske bulumente.

"Ne znam za vas,al ja se osecam kao da smo pobedili". - Ne, niste pobedili, osim ako ti nisi izvesni mag koji percipira 86:83 za Zvezdu na neki nama smrtnicima nepojmljiv način.

"Odlična igra sa 3 i po igrača " - kekekeke

"лоши су Цигани с обзиром да нема ни Леа, ни Бертанса, шта би тек онда било, јао њима." - pa šta bi to specijalno bilo sa ovom dvojicom igrača. Nijedan nije igrač ekstra klase. Još si ti imao pameti da ne kukaš na povredom Muslija koja je svakako plus za Partizan. Sa Vestermanom i Bertansom vi jeste bolji tim ali bi ste izgubili napaljenost i stanje crvenog alarma i samurajskog fazona zbog teške situacije, kakvo ste imali večeras, i zbog kojeg ste odigrali tako dobro, pa bi se sve to ispeglalo.

JEBI PARTIZAN

13. Лепо је ДУЛЕ јуче рекао ДАВИД ПРОТИВ ГОЛИЈАТА, само је он очекивао победу, па хтео још више да је увелича. Ал јеби га

ЈЕБИ ПАРТИЗАН

14. Slažem se sa Tarzanima jebem ti ženo maiku. Zovte hitnu.

15. Sa Vestermanom i Bertansom vi jeste bolji tim ali bi ste izgubili napaljenost i stanje crvenog alarma i samurajskog fazona zbog teške situacije, kakvo ste imali večeras, i zbog kojeg ste odigrali tako dobro, pa bi se sve to ispeglalo.

Управо. Звезда је успевала ранијих сезона да добије први дерби, а била три пута већи аутсајдер него ви сад и то баш на ову неку напаљеност. Плус што занемарујете то што је Звезда у сред врло зајебаног низа утакмица: Будућност - Лаборал - Цедевита - Ритас - Партизан - Локомотива...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.